Lash domination

postet 04.11.2014 kl. 18:49 i kategorien Anbefalinger

Heiaa!

I dag tenkte jeg å anbefale dere en liten ting som gjør en stor forskjell. Vi snakker selvfølgelig om maskara. I min makeup-rutine gjør den hvertfall en enorm forskjell på blikket mitt, som dere kanskje ser på bildet under.

Maskaren jeg i dag skal anbefale heter bareMinerals Lash Domination Volumizing Mascara. Jeg har min i fargen intense black. 

Selve maskaraen kommer i en sølvforpakning som gjør at man får et godt grep om den, haha. Børsten har en form som minner om en branntrapp, du vet de som snurrer rundt? For meg er hvertfall dette den perfekte maskaraen. Den fyller virkelig vippene mine med volum og gir dem en god lengde. Vel, den farger jo bare tuppene av vippene, og gjør dem vel ikke nødvendigvis lengre..?

Jeg fikk min i bursdagsgave, men vet du kan få tak i den her, og sikkert mange andre steder. Den er litt i den høyere prisklassen, men jeg lover deg at det er verdt det!



- Har du prøvd denne maskaraen?

- MAHARY

Urban Decay 24 hr setting spray

postet 27.10.2014 kl. 17:18 i kategorien Anbefalinger

Hei deree!

I dag kjører jeg i gang en anbefaling. Denne gangen skal jeg gi en anmeldelse på et sminkeprodukt jeg kjøpte mens jeg var i California. Nemlig Urban Decay All Nighter Long Lasting Makeup Setting Spray. Skjønner ikke hvorfor alle slike produkter må ha navn som er milelange haha.. Men hvertfall; som titellen røper er dette en setting spray. og en utrolig bra en!

Kjøpte denne fordi jeg hadde hørt mye bra om den, og jeg har no regrets! Det er virkelig et helt fantastisk produkt. Jeg sprayer det  over ansiktet mitt rett før jeg går ut, også holder sminken rett og slett hele dagen! No kidding. Kommer til å kjøpe denne med en gang jeg går tom. Trenger ikke engang å bruke primer under foundationen, how amazing is that?

Du finner den her.

Forresten! Filmet inn room tour i går, og tror det blir veldig bra, så skal få redigert denog postet den i løpet av uken. Ha en fortsatt fin mandag! :D

- Har du prøvd dette produktet? Hvis ikke, kunne du tenke deg å gjøre det?

- MAHARY

ukas anbefaling#13

postet 15.10.2013 kl. 19:56 i kategorien Anbefalinger

Hei dere!

Da er det tid for ukas anbefaling, og i dag er det ingen andre enn Lush sin kjente Lip Scrub! Vet det er utroolig mange som har skrevet om denne før, og jammen må jeg henge meg på. Denne er jo fantastisk! Altså, jeg kjøpte min i Amsterdam på en lush-butikk og jeg har i typen "Mint Julips" og der kostet den ca. 100kr tror jeg. Lush sine produkter er jo håndlaget, noe som også vil si at de ikke inneholder masse rare stoffer. Jeg syntes også at man får veldig mye for pengene i og med at det er en god del produkt i den lille krukken!

Så, det som er med denne er at det er en blanding som hvertfall består av sukker. Det man gjør er at man såklart tar litt på fingeren, skrubber lett på leppene og så sleiker man det av. Hahah, det er hvertfall det jeg gjør. Min smaker som after-eight og jeg elsker after-eight så det er mer eller mindre perfekt for meg. Etter du har fjernet skrubben, på din måte, vil du med en gang merke hvor myke leppene dine føles. Jeg påfører gjerne denne med en gang jeg merker at leppene begynner å bli tørre. Særlig når vi kommer inn i de kalde vintermånende, er dette virkelig et must for meg.

Så hvis du kommer over en lush-butikk anbefaler jeg virkelig å kjøpe denne, du kommer absolutt ikke til å angre!

Har du prøvd lip-scrubben til lush før? Hva syntes du om den?

 - Mahary

ukas anbefaling#12

postet 01.04.2013 kl. 13:05 i kategorien Anbefalinger

Hei!!

Tid for ukas anbefaling! Idag skal jeg anbefale dere et produkt som ikke akkurat er nytt, men veldig bra uansett. Det jeg skal anbefale er nemlig Garniers BB Cream. Den har jo vært på markedet veldig lenge og har til og med hatt en til før jeg begynte å blogge. Kjøpte min for ca to uker siden fordi ejg rettog slett var litt lei av foundation. Føler det blir så utrolig tungt på huden. Forige gang jeg hadde BB Cream var jeg jo kjempefornøyd. 

Den er jo bygd opp slik at den skal gi fuktighet, dekke, beskytte huden mot sol og noen ting til. Så den fungerer jo nesten som en fuktighetskrem da. Når jeg påfører den tar jeg bare litt på håndleddet og dypper fingeren i, for så å smøre det ut på et område av gangen. Da syntes jeg det blir et mest naturlig resultat!

Har du prøvd BB Cream før? Isåfall hva syntes du om den?

- Mar3n - 

ukas anbefaling#11

postet 07.03.2013 kl. 14:30 i kategorien Anbefalinger

Hei igjen!

Tid for ukens anbefaling igjen, og i dag skal jeg anbefale noe som er ganske nytt i butikkene. Nemlig en neglakkfjerner! Men denne neglakkfjerneren er ikke som alle andre. Hovedsaklig er det en svart boks med et skrulokk på. Når man åpner lokket ser man at det ligger en svamp nedi boksen. Den er fylt med en veldig mild, men samtidig veldig bra neglelakkfjerner. Så bare dypper man fingeren nedi og holder den der et par sekunder, og når du har tatt den ut er neglelakken borte. Veldig praktisk og mye bedre enn de som du blir susete i hodet av. Svampen som ligger inni er svart, så den blir ikke så fort "synlig" skitten. 


Jeg kjøpte min på vero moda for 39,- tror jeg, så det er bare å løpe å kjøpe!

Har du prøvd denne fjerneren før?

- Maren - 

ukas anbefaling#9

postet 22.02.2013 kl. 19:35 i kategorien Anbefalinger

Hei dere!

Siden uken snart er slutt tenkte jeg at jeg kunne ha en liten anbefaling. ganske lenge siden nå. Men hadde jo det i video for ikke så lenge siden, da. tilbake til det jeg eeegentlig skal skrive om. For i dag skal jeg anbefale noe litt annerledes, nemlig en bok! Og, nei, det er ikke en kjedelig bok. men en som faktisk kan være morsom å lese for selv de jentene som hater å lese.

Boken jeg skal anbefale heter "Sweet Little Lies, an L.A. Candy Novel" av Lauren Conrad. 

 Altså det handler om en jente, Jane, som er hovedpersonen i en realityserie. Hun blir ferkset når hun er utro mot kjæresten sin med kjærestens kompis. Så oppstår det masse drama og hvis du vil vite mer må du nesten lese boken! Det er jo nesten det samme som f.eks. Gossip Girl i bokform. Men her kan du jo forestille deg alt som du vil og lage en egen serie på en måte, det er jo ofte det som er morsomt med å lese en bok. Så selv om du ikke er den lesehesten er dette en bok jeg vil anbefale til akkurat deg!


 Sånn ser den ut! Ikke kjedelig og grå, men feminin og jentete.

Har du lest boken? Eller kommer du til å gjøre det?

- Maren - 

my haircare

postet 13.02.2013 kl. 15:01 i kategorien Anbefalinger

Hei! 

Det ble ikke noe blogging i går fordi jeg ble sittende med en engelskpresentasjon hele kvelden og skolearbeid kommer nok foran bloggingen! Men uansett så kom jeg nettopp hjem fra skolen og skal straks lage meg litt mat. Først tenkte jeg at jeg kunne dele mine hårpleieprodukter med dere! Såklart bruker jeg jo ikke alle hver dag, men jevnlig. Så håper dere kanskje får noen tips til hvordan dere kan pleie håret deres!

SUNSILK STRONGER TO GROW LONGER SHAMPOO OG BALSAM: Denne shampooen og balsamen er de to jeg bruker for øyeblikket. Håret vokser kanskje ikke s mye fortere som den sier, men det blir hvertfall mykt+ at det lukter kjempegodt! Disse bruker jeg ca annen hver dag.

JOICO MOISTURE RECOVERY: Denne hårkuren nevnte jeg i den siste videoen så jeg trenger vel egentlig ikke si noe mer om den enn at den gjør håret ditt silkemykt og lukter kjempegodt! Denne bruker jeg hver 14 dag ca. og har den i i ca 5 min.


DEFINE DRY SHAMPOO: Denne har jeg også anbefalt før og gjør det fortsatt! Det er jo tørrshampoo, så denne bruker jeg når håret mitt er fett og jeg ikke har tid til å vaske det ordentlig. Jeg sprayer øverst i hårfeste og ellers i håret hvor det er fett. bare pass på så du ikke sprayer for nærme, for da blir du hvit i hodebunnen. Når den har gått inn i håret etter noen minutter føles håret mye lettere og friskere enn før du startet, nesten som å dusje!

LOREAL ELVITAL EXTRAORDINARY OIL: Denne har jeg OGSÅ anbefalt før og gjør det fortsatt! Denne bruker jeg om jeg har tørt eller krusete hår. Jeg tar den som oftest i hårtuppene og litt oppover, men ikke i hodebunnen eller ved hårfestet. Rett etter du har tatt den i håret virker håret litt fett, men etter noen minuter blir håret silkegladd + at det lukter himmelsk!

KMS CALIFORNIA FREE SHAPE HOT FLEX SPRAY: Tittelen sier jo det meste selv. Dette er en varmebesskyttende spray som jeg tar på både før og etter jeg har rettet eller krøllet håret. 



CERAMIC RETTETANG OG REMINGTON KERATIN THERAPY: Disse to produktene bruker når jeg skal rette eller krølle håret. kanskje ikke GHD, men begge fungerer utrolig bra!



TANGLE TEEZER: Har også anbefalt denne før og gjett om jeg fortsatt gjør det! Denne børsten grer ut håret smertefritt og enkelt + at håret blir kjempemykt etter du har gredd det. Så dette er nok en av mine favoritt- hårprodukter!!

Har vi noen av de samme hårprodukt-vanene? Fikk du noen tips?

- Maren -

blogger jeg leser

postet 13.01.2013 kl. 11:20 i kategorien Anbefalinger

 ♥tinemariel0veandyaajustamomentvilatissueagnesbetinabfkrisssyemilieea
Anbefaler alle bloggene ovenfor hvis du allerede ikke leser dem!

Leser du noen av bloggene ovenfor?

Hvis ikke, hvilke blogger leser du?

BLOGGES!!

Ukas anbefaling#8

postet 03.01.2013 kl. 19:37 i kategorien Anbefalinger

Hei dere!

Har ikke hatt ukens anbefaling på leenge, så tenkte det var på tide med en. De siste dagene har jeg fått mange ideer til ting jeg kan anbefale for dere, så da har jeg en plan for de neste ukene! I dag skal jeg anbefale dere Tangle teezer.

Ord kan nesten ikke beskrive hvor god den er. Det er absolutt den beste børsten jeg noen gang har hatt. For det første så grer den ut floker og bustete hår smertefritt og enkelt. Og for det andre så ser den jo bare heelt smashing ut, eller hva? Så kan virkelig ikke gjøre annet enn å anbefale denne til dere på det sterkeste! jeg kjøpte min på enklere liv, en vet også at du kan få kjøpt den på coverbrands. 

Løp og kjøp!!!

Har du prøvd denne hårbørsten før?

BLOGGES!

Ukas anbefaling#7

postet 08.12.2012 kl. 11:40 i kategorien Anbefalinger

Hei alle søte!

Først og fremst vil jeg bare si tusen takk for alle de hyggelige tilbakemeldingene på det forige inlegget! Det betyr så mye og jeg blir så glad :D

i dag skal jeg anbefale dere en litt rar greie, men også veldig praktisk og sist men ikke minst gratis. Ovenfor ser dere bilder av mobilen min oppi et glass, og hva skal det være godt for? Jo, jeg så den chess-reklamen i går kveld, der hvor de deler musikk og det der. Og han ene putter mobilen sin oppi et glass så kommer det liksom bedre lyd. Jeg trodde jo selvfølgelig at det bare var redigert og sånn siden det var så bra lyd.

...Men så prøvde jeg det, og det funket faktisk veldig bra! Altså, det blir jo ikke sån kjempebra lyd, men hvis du f.eks. er på stranden og har med glass, men har glemt minihøytalleren er dette et ganske bra alternativ. Og alt du trenger er et stort glass og en obil med lyd i, haha!

Har du prøvd dette før?

BLOGGES!

ukas anbefaling#7

postet 25.11.2012 kl. 14:50 i kategorien Anbefalinger

Hei folkens!

I dag tenkte jeg å anbefale dere en youtuber. Altså, for de som ikke vet det er youtuber en som legger ut forskjellige videoer hver uke, det finnes mange forskjellige. Og i dag skal jeg anbefale dere en youtuber som heter Jenna Marbles. Hun har utrolig bra og ikke minst morsomme videoer og er absolutt min favoritt-youtuber. Her er noen av videoene hun har laget:

 

 

 

 

 

Forresten, så kommer spørsmålsrunden i dag istedenfor. 

Har du noen favoritt-youtubere?

BLOGGES!!


ukas anbefaling#6

postet 15.11.2012 kl. 18:45 i kategorien Anbefalinger

Hei dere!

Lenge siden ejg har hatt ukens anbefaling nå.. Grunnen er vell at jeg rett og slett ikke har hatt noe å anbefale. Men så kom inspirasjonen litt tilbake, og jeg kan ikke vente med å anbefale en haug med produkter i nærmeste framtid! Men nå skal jeg skrive om dagens anbefaling, og ikke alle de framtidige. Jeg skal anbefale Define dry shampoo. Jeg nevnte å ha kjøpt den for to uker siden ellernoe, og har fått brukt den litt. Den fungerer kjempebra!

 

Altså, det er jo en tørrsjampo så det er en spray som du sprayer i fett hår f.eks. Du sprayer over og under bort og fram. I starten virker håret litt tuggete, men når du lar det virke litt inn i håret føles det så lett og ikke fett lenger. For vi liker jo ikke fett hår? Hvertfall ikke jeg. Jeg kjøpte den på h&m for 59 kroner ellernoe, så den er ganske billig til å fungere så godt!

LØP OG KJØP SIER JEG BARE! :)

Har du prøvd tørrsjampo før?

BLOGGES!!

ukas anbefaling#5

postet 15.10.2012 kl. 19:54 i kategorien Anbefalinger

Hei!

Denne uka skal jeg ikke anbefale dere sminke eller noe lignende, men en app! Kanskje litt rart? Men uansett vil jeg anbefale den fordid en kan redde liv.

Nå lurer du sikkert på om en app kan redde liv? 

For ja, det kan den! 

Fant den for noen uker iden, når jeg søkte litt på appstore. Appen heter bSafe. Det som er greia med den er at du først legger til folk som dine "guardians". Da kan du legge til de nærmeste og som bor i byen dn eller nærme deg. Selve appen går ut på å redde ditt liv hvis du blir utsatt for overgrep, voldtekt eller lignende. For, hvis du trykker på den røde knappen på forsiden når du går inn på appen, så kommer det først en høy alarm også kommer det beste. Når du har trykket på knappen, så sender den automatisk melding til alle som du har lagret som dine "guardians" om at du er i trøbbel og hvor du er. Hvor smart er ikke det? Appen er gratis.

Anbefaler alle dere der ute til å laste den ned!

Never walk alone-

Har du appen?

BLOGGES!!

Ukas anbefaling#4

postet 10.10.2012 kl. 15:29 i kategorien Anbefalinger

Heii dere!

Nå er det ny uke, som igjen betyr nye anbefalinger! I dag skal jeg anbefale dere en utrolig praktisk liten duppedings, haha. Kanskje noen av dere til og med har en, eller bare har sett den? Jeg skal uansett anbefale den fordi jeg er veldig fornøyd med den selv. Den er kjempe praktisk og ikke minst litt søt. Jeg skal anbefale en slags øreproppebeholder for dere! For dere vet, øreproppene klusser seg jo allltid i lomma! Jeg har kjøpt den på Glitter, og den koster 20 kroner ellernoe. Kjøpte den for en liten stund siden men de selger de fortsatt.


Hahah, her er den! jeg ar en sjiraff, men det finnes mange andre typer også.

Og sånn fungerer den. Først så må du feste en av endene på proppene i det lille hullet ved beina. Så snurrer du den rundt og rundt og rundt og rundt. Så fester du den andre enden etter du har snurret oppe i munnen hans. Hahah, litt rart men veldig praktisk!!!

Har du en sånn? Fikk du lyst til å kjøpe den nå?

 

BLOGGES!!

 

Ukas anbefaling#3

postet 04.10.2012 kl. 10:15 i kategorien Anbefalinger

Hallo!

Da er det en ny uke og nye anbefalinger! Er på hytta, for vi har høstferieee. Utrolig deilig etter noen stressfulle uker på skolen. Denne uka skal jeg anbefale et produkt for dere som jeg er veldig fornøyd med. Det er nemlig Dream Matte Mousse, som jeg viste i innkjøpsvideoen for noen uker siden. Har brukt den ganske mye allerede! Fordi den er så bra. Den er lett å påføre, og gir ikke skjolder + at den dekker godt på en veldig naturlig måte. Wihuu. Også er den så myk, haha. Men helt seriøst, anbefaler den virkelig! Jeg kjøpte den på vita til 149 kroner. Har den i fargen 040 FAWN.

LOVEIT!

Har du prøvd, eller brukt den før? Hva syntes du om den?

 

BLOGGES!

Ukas Anbefaling#2

postet 28.09.2012 kl. 16:48 i kategorien Anbefalinger

Halloo

Nå skal jeg ha ukens anbefaling, det hadde jeg i forige uke, og håper dere likte det? Fikk ingen tilbakemeldinger om det, så regner med at det var greit:) Denne uken skal jeg anbefale ESSIE-neglelakker for dere. Det er sikkert mange a dere som har noen, eller kanskje ikke har hørt om det. Uansett så skal jeg anbefale de for dere nå! For jeg vil bare si at det er noen av de beste neglelakkene jeg noen gang har vært borti. Fargene dekker utrolig godt, og neglelakkbørstene er store og myke, så det blir et fint og jevnt lag på neglen. 

De har utrolig fine farger, med stooort utvalg. Tror du kan få kjøpt de på de fleste steder egentlig. Vita, HM, Cubus også videre.. De er vell ikke akkurat veeldig billige, men ikke altfor dyre heller. De koster vell rund 140 ellernoe, det kommer an på hva slags type du kjøper. Men det er verdt det!!!


Dette er de jeg har, eller noen av de er søsteren min sine da.. Men fargene er (i rekkefølge etter hvordan de står) 1. Mojito madness, 2. Dive bar, 3. Fiesta, 4. Mint candy apple, tror jeg.

Nå skal det sies at jeg er kjempeflink til å ta på neglelakk også da, kødda.

Har du prøvd essie-neglelakkene før? Isåfall, hva syntes du om de?

Burde jeg fortsette med ukas anbefaling og ukas bomkjøp?

 

BLOGGES!!

 

Ukens anbefaling#1

postet 22.09.2012 kl. 17:24 i kategorien Anbefalinger

heyall!

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra sandvika storsenter! Dro dit med Emilieklokken 12 i formiddag, og har vært der helt til nå. Er utrolig sliten i beina, men vi hadde det kjempekoselig. jeg fikk også kjøpt en del ting som jeg viser i en video enten i kveld eller i morgen. Men dette inlegget skal jo egentlig handle om ukens anbefaling! for jeg kom på det, og at de kanskje kunne vært litt morsomt? Har også tenkt til å ha ukas bom, altså et kjøp jeg angrer på at jeg gjorde. Så denne uka har jeg tenkt til å vise dere et av mine beste kjøp! Nemlig Elvital Extraordinary Oil. Kanskje noen har sett den på reklamen? Isåfall anbefaler jeg dere at dere løper og kjøper! Den gjør vidunder for håret og lukter samtidig kjempegodt! Du får et mykt og glansfullt hår som dufter herlig.


Anbefales på det sterkeste!!!

Har du prøvd oljen?

Men nå venter tacoen på meg nede, så jeg må gå!

 

BLOGGES!!

Ditt navn her

Velkommen til bloggen min!

Her kan du ønske dine lesere velkommen til bloggen din, skrive litt om hvem du er og ting som interesserer deg.

Følg meg

Legg til som venn

Kategorier

 • 30Dayschallenge
 • Anbefalinger
 • Bildeinlegg
 • Blogg
 • Bomkjøp
 • California 2014
 • Diskusjon
 • DIY
 • Innkjøp
 • Livet
 • Mat
 • Mote
 • Musikk
 • Negler
 • Outfit
 • Sminke
 • Sponset
 • Spørsmålsrunde
 • Tips &Triks
 • Trening
 • Video
 • Arkiv

 • Desember 2014
 • November 2014
 • Oktober 2014
 • Juni 2014
 • November 2013
 • Oktober 2013
 • April 2013
 • Mars 2013
 • Februar 2013
 • Januar 2013
 • Desember 2012
 • November 2012
 • Oktober 2012
 • September 2012
 • Design



  Elise Karlstrøm Bjørnstad www.elisebear.blogg.no


  © Designet er laget av: Elise Karlstrøm Bjørnstad. www.elisebear.blogg.no

  hits