?

postet 22.11.2014 kl. 14:08 i kategorien Blogg

Hei dere!

Merker at ingen ting faller helt på plass om dagen. Klarer ikke å sette hodet mitt på plass. Alle tankene bare flyter rundt. Det irriterer meg så mye, for jeg klarer ikke å fokusere. Klarer ikke å fokusere på noe. Skulle skrive California del 2 i går, men det gikk ikke. Fikk ikke ordene ut på papiret. vet ikke hvorfor, det bare skjer

På toppen av det hele blir plussgrader om til minusgrader og å være ute, det gjør vondt i ansiktet. Åh jeg hater vinter. Har ikke funnet meg vinterjakke engang. yey. Noen som har noen tips? Frysepinne i nød her. Livet altså. Opp og ned.

I dag er det lørdag og jeg har faktisk vært en smule produtkiv. Hadde tnkt til å trene i dag tidlig, men det ville ikke kroppen etter gårsdagens økt. jeg og Marthe kjørte cardio. 20 min sykkel, 20 min elipsemaskin, 20 min løping. kan tro vi var døde etterpå hahah. Vi klarte det vertfall! mestringsfølelse er noe av det beste jeg vet om. Ellers så har jeg også spilt inn 2(!!) nye videoer. Den første kommer i morgen tenker jeg :)- MAHARY

 

who you are

postet 10.11.2014 kl. 10:00 i kategorien Blogg

Sikkert mange som allerede har sett dene filmen, men on du ikke har, vær så snill å gjør det.

- Hva syntes du om filmen?
- MAHARYWishlist

postet 05.11.2014 kl. 19:22 i kategorien Blogg

Heyy.

Det er november dere!! Haha hvem er sein? Jeg. Vel, det er jo faktisk november, noe som betyr at Desember er nær. Og Desember igjen betyr jo at julen er nær. Haha men dette er vel ren allmennviten (Er det et ord?) haha. 

Jeg gleder meg hvertfall veldig mye til jul. Kan ikke si at jeg gleder meg til vinter akkurat, men julen gjør det litt bedre, I guess. Jul betyr jo kos, lys, god mat og ikke minst gaver. Selv etter at jeg shoppet meg i hjel i California, er det fortsatt en god del ting på ønskelisten, utrolig nok. 

1 her - 2 her - 3 her - 4 her - 5 her - 6her - 7 her 


8 her - 9 her - 10 her - 11her - 12 her - 13her - 14 her - 15 her

Laget denne collagen i Polyvore. Min bruker finner du her.

- Hva ønsker du deg?

- MAHARY

The Jenner Sisters

postet 03.11.2014 kl. 20:00 i kategorien Blogg

Heiaa!

Det er nok en gang mandag, noe som igjen betyr påfyll av inspirasjon! Denne gangen kommer jeg ikke til å kaste en random collage på dere, men to personer. Som titelen avlsører er det Jenner-søstrene. Altså Kylie (17) og Kendall Jenner (19).

Wow! Dete r alt jeg har å si. Begynte å følge disse to i søstrene da avhengiheten på KUWTK startet. Haha, da satt jeg stort sett dag ut og dag inn foranmacen. Helt grusomt. Men da, oppdaget jeg hvertfall disse to. begynte å følge dem på instagram, tumblr osv. Og med det kan jeg trygt si at disse to er ikonene mine når det gjelder alt, spesielt mote kanskje da. Men også sminke og ikke minst karriere!!

Begge to har jo sammen hatt ulike kolleksjoner for flere av de kjente merkene i USA. Blant annet PacSun, Steve Madden osv. De har frontet covrene til de fleste magasinene på topp, og fulgt deres storesøstre sine fotspor. Kendall gikk jo for utrolig mange amazing designere under New York fashion Week. Senere gikk hun også i Milano Og Paris. For et drømmeliv! 

- Hvem er ditt ikon?

- MAHARY
today is thursday

postet 30.10.2014 kl. 23:08 i kategorien Blogg

Hei dere!

Sen blogging i dag gitt.. Startet dagen som vanlig med 6 timer på skolebenken før jeg tro på trening. Det var faktisk den første treningen denne uken, siden jeg har vært syk. Men det føltes hvertfall bra! I dag var det bena og rumpa som fikk kjørt seg, og det kjennes haha. Håper bare jeg klarer å gå i morgen.. Startet treningen med 30 min på middels intenssitet på elipsemaskinen etterfulgt av omtrent 40 min styrke. Valgte å ta det litt  rolig i og med at jeg fortsatt er litt snufsete.

Senere i dag gikk turen til Gulskogensenteret hvor litt småting til halloween ble kjøpt! Ble et litt last-minute kostyme på meg, så under får dere en smakebit. Resten får dere se i morgen :*


 Woho, can you even guess what's hiding behind that blur???

Her ser dere mitt forsøk på weheartit-viben alle søker, hahahahh. Failure.Nok et forsøk.. Denne gangen på Eirin Kristiansen's hjerteformede lisser. Jaja, så går livet videre :)


Avslutter dette inlegget med et aldri så lite innblikk i mitt fantastiske, rotete rom :DD

 

Natta! ♥

- MAHARY

Social media

postet 29.10.2014 kl. 20:28 i kategorien Blogg

Hei dere!

Sosiale medier er en stoor del av hverdagen min, og kanskje deres også? Det er antageligvis en litt for stor del.. Haha. Mine favoritter er disse under, så om du vil følge meg, og kanskje få et litt større innblikk i hverdagen min, så go ahead!

Twitteren min finner du her. Twitter er et utrolig morsomt sted. jeg følger hvertfall utrolig mange som har tweets som er utrolige morsomme. Du vet den følelsen du får når du leser noe du har tenkt på? Haha det er twitter i en setning. Også er folk utrolg flinke til å ordlegge seg og å putte en stor betydning med kun 160 tegn, haha.

Instagrammen min finner du her. Denne appen er nok favoritten. Her får jeg virkelig utspring for all kreativiteten min. Elsker å redigere bildene mine og å se at profilen henger sammen. Haha høres kanskje sært ut, men instagram er nok en liten obsession av meg.

Tumblr-en min finner du her. Det er nok på denne siden jeg finner mest inspirasjon. Før var det weheartit, og nå er det dette. Føler bare at det er så mye mer å velge mellom og mange flere muligheter. Her går jeg når jeg føler meg litt tom og grå. Utroolig mye bra. Anbefaler virkelig å prøve ut dette. Det tar kanskje litt tid å lære hvordan man skal bruke det, men det er så verdt det!!

 

- Hvilke sosiale medier er dine favritter?

- MAHARY

Sick chick

postet 29.10.2014 kl. 13:17 i kategorien Blogg

Halloo!
Akkurat nå sitter jeg godt til rette i sendgen min med macen på fanget og Breakfast Club på skjermen. Dagen i dag ble jammen også tilbragt hjemme. Kroppen føles tung, øynene renner, hodet er tett og nesen sår. Det suger så mye, for skulle egentlig trent med en venninne i dag, noe jeg hadde gledet meg til.. Men men, det kommer flere dager I guess.

Planen i dag er hvertfall å slappe av, se noen filmer og jobbe litt med bloggen. Begynne på noen innlegg, fikse designet, redigere ferdig romvideoen osv.
- Hvordan er din onsdag så langt?

- MAHARY

Monday Inspiration

postet 20.10.2014 kl. 13:00 i kategorien Blogg

Hey ho!

Har starten på uken så langt vært bra? Merker selv at når temperaturen synker, bladene visner og vinden pisker i ansiktet, blir mandagene litt surere enn vanlig..  Men det er hvertfall en ny uke med masse nye muligheter. Noe som også betyr masse blogging. Må si at jeg virkelig ikke angrer for at jeg tok valget å begynne med igjen, for dette er noe jeg virkelig liker godt å gjøre. Spørsmålsrunden skal hvertfall opp, og kan til og med hende at jeg svarer på video; yeyy!

Haha.

Slenger med litt mandags-inspo fra weheartit!

 

Du kan følge meg på weheartit her.

 

- Er det noen som kunne tenke seg spørsmålsrunden på video? :)

- MAHARY

svakt punkt

postet 27.10.2013 kl. 21:06 i kategorien Blogg

Dette krever litt av meg. Selvtillit. En så liten ting. Så stort dilemma. Liker det ikke. Hater det. Vil gjemme meg. Vet bare ikke helt hvorfor. Det bare er sånn. Briller. Vil gråte. Smiler. Må bare få det unnagjort.

Dette er sannsynligvis mitt svakeste punkt. Briller. Hva er ditt?

- Mahary

Plans..

postet 05.10.2013 kl. 21:13 i kategorien Blogg

Heiaa!

I løpet av tiden uten bogging, har jeg funnet ut en del interresante ting om blogging, haha. Har jo lest en god del blogger over lengre tid, og har funnet ut av hva jeg vil blogge om og hva jeg absolutt ikke har lyst til å blogge om i det hele tatt. Det jeg vil blogge om er meningene mine. Har så mange meninger om ulike temaer jeg vil dele, må bare klare å formulere meg riktig først, hehe. Vil også bli flinkere til gode outfitbilder og fine, annerledes outfit. Merker jeg er så utroolig lei av stilen min, så må bare komme ut og drite i hva alle andre sytes. Rett og slett. Noe jeg også vil fortsette å blogge om er anbefalinger og bomkjøp. Selv syntes jeg det er veldig kjekt når andre bloggere gjør det, og det er ikke så altfor mange som gjør det, så jeg vil hvertfall dele mine tips og triks! En siste ting jeg vil gjøre mer av er videoer. Gud jeg elsker videoer. Og ikke de samme gamle tagsene, men litt nye spennende! En siste ting er fine og annerledes fotografier, eller bilder som det også går ann å si. Vil bli flinkere på redigering og bruken av kameraet mitt! Og en siste ting til; Califronia. Kommer til å blogge en del om det og. For jeg dro veldig mye nytte av de andre bloggerne som skrev om det, så derfor vil jeg hjelpe dere andre som drømmer om språkreise! Sounds good? 

Og til slutt kommer den ene tingen jeg absolutt ikke vil gjøre. Merker jeg begynner å bli helt sinnsykt irritert og lei av de hverdagsinnleggene. Herlighet kan ikke beskrive det hah. Greit om du er på reise og ar noen flotte opplevelser og bilder å dele, det er jo flott! Men når det kommer til sånn daglig liv. Liksom; "Hei idag våknet jeg klokka sju, været er fint, og jeg skal på fridays også jentekveld". Altså det var jo ikke spesielt utfyllende da, men dere skjønner. Håper virkelig ikke jeg er den eneste som er drittlei av det. Så derfor velger jeg å kutte ut alt som har med hverdagen min å gjøre, altså daglige gjøremål osv. For ingen interresserer seg for det? Noen gjør sikkert det, men de aller fleste kunne vell klart seg veldig fint uten. 

Så fremover velger jeg å gjøre som følgende; KVALITET FREMFOR KVANTITET. Har ikke lyst til å skrive et innlegg om dagen min fordi jeg føler jeg må levere noe hver eneste dag. Det har jeg funnet ut av at ikke fungerer. Så det jeg kommer til å gjøre er å skrive innlegg når jeg har tid og lyst. Og hvis dere har ønsker til ulike innlegg, så bare skrik ut! (Så lenge det ikke er hverdagsinnlegg hehe)Slenger med et bilder av meg fra sensommeren siden jeg ikke har noen for øyeblikket. (Dårlig start på bloggeplanen, meen det er mørkt nå).

 

Hva syntes dere om bloggplanen? Har dere noen forslag, noe dere vil lese om, SKRIK UT!! :)

- Mahary

 

 

vet ikke hvor jeg skal starte

postet 04.10.2013 kl. 13:25 i kategorien Blogg

Hei dere!

Herlighet, det er så lenge siden jeg har skrevet det. Altså, dette føles egentlig veldig rart. Litt uvant. Men saken er at.. Jeg har lyst til å beynne å blogge igjen! Er litt usikker, litt redd for at jeg kommer til å bli nok en av de kjedelige hverdagsbloggerne. Men jeg har lyst for det. Må jo satse litt? Haha. Får vell bare tro på meg selv, er det ikke det de sier? Vet ikke helt hvor jeg skal starte..

Kan vell starte med det som har skjedd i mellomtiden? Altså, årets høydepunkt var nok da jeg fikk av reguleringen. Den dagen klarte jeg virkelig ikke å slutte å smile, gikk bare rundt og hoppet, smilte og lo, hah. Utrolig deilig følelse egentlig. Så var det jo sommerferie. Var på hytta omtrent hele sommeren og koste meg veldig! Det ble myye bading, båtkjøring, kuleis i Holmsbu og lange dager i sola. <3 Norsk sommer <33 Men sommeren 2014 er det andre boller! Haha, vell det kom litt feil ut. Men jo.. JEG SKAL PÅ SPRÅKREISE TIL CALIFORNIAAA. Kan ikke beskrive det egentlig, litt sykt. Har tenkt på det omtrent hele ferien, og har startet nedtelling allerede.. Sier det litt? Haha. Forteller mer om det senere før dette innlegget blir for laangt. 


Klarte jo såklart å miste, eller rote bort da haha, minnekortet til kameraet rett før ferien, så dere får desverre nøye dere med mobilbilder!

- mahary

 

det er slutt

postet 07.04.2013 kl. 19:26 i kategorien Blogg

Hei dere!

Siste gangen på lenge jeg kommer til å skrive det igjen. For jeg har nemlig bestemt at det er slutt. Slutt på blogging. Har holdt på siden september i fjord og har funnet ut at jeg trenger å bruke tiden min på viktigere ting. For blogging gir meg absolutt ingenitng. Det er jo gøy å dele tanker, skrive og ta bilder, men i lengden blir det for mye. Så fra og med i dag er det slutt. Skal ikke si at jeg aldri kommer tilbake, men skal ikke si at jeg kommer tilbake heller. 

Så takk. Takk for at du har lest bloggen min. Takk for at du har gitt meg positive, men samtidig kritiske tilbakemeldinger. Takk for at du har steget lesertallet. Takk for at du har fulgt meg. Takk. Takk for meg.
- Mar3n - 


uinterressant

postet 06.04.2013 kl. 12:23 i kategorien Blogg

Hahah skrev jeg det riktig?

Hei forresten!

Idag er det lørdag. Jeg har ingen planer, såå det er ikke så mye å blogge om. Merker jeg blir lei av meg selv, hahah.. Men jeg har tenkt til å lage en video siden det er lenge siden. Så jeg trenger forslag! Skulle jo egentlig ha mågjørevideo i påskeferien, men det ble avlyst. Så da er det fritt fram. Kom med videotips som Du vil se mer av! takk på forhånd :)

Og med en uinterresant overskrift kommer uinterresante bilder.

Hva sags video vil du se mer av?

- Mar3n - 

tilbake på skolebenken

postet 03.04.2013 kl. 17:13 i kategorien Blogg

Hei dere!

Tipper jeg er omtrent en av 1000 jenter/gutter som skriver om dette på bloggen sin i dag. Det er sikkert fler som har skrevet om det også, for... Idag startet skolen igjen etter ferieen. Kan ikke si jeg nøt det akkurat, men det var ikke så altfor verst. Hadde absolutt ikke hatt noe imot litt ferie til da. Idag har jeg ingen spesielle planer så kommer nok til å blogge mer og kanskje forhåndsinstille noen innlegg også.

Skal kanskje også vaske speilet, heheeeeeee.

Startet du på skolen i dag?

- Mar3n - 

pitch perfect

postet 02.04.2013 kl. 11:26 i kategorien Blogg

Hei dere!

Våknet for ikke så lenge siden og har nettopp spist litt weetos! Interresant, right? Til tross for at det er siste dag i ferien har ejg ikke ordnet meg no stoooor frokost med kakao og hele pakka som sikkert mange andre gjør. Men! Etterpå kommer Marte og Emilie hit på lunsj før dans, så det blir kjempekoselig. 

I går kveld var jeg på kino med Marthe og så Pitch Perfect. Den var faktisk utrolig bra, en av de bedre filmene jeg har sett på lenge. Hadde ikke funnet på noe med Marthe på en stund heller, så det var utrolig hyggelig. Filmen anbefaler jeg virkelig å se. Fat Amy er jo såklart høydepunktet i filmen!Har du sett Pitch perfect?

- Mar3n - 

1.påskedag

postet 31.03.2013 kl. 19:18 i kategorien Blogg

Hei dere!

Nå har jeg nettopp intatt juicy dressen etter et bad, og skal straks ned for å spise dessert med familien, men tenkte å oppdatere dere først. Har jo vært ganske slapp på bloggfronten i det siste, noe jeg må beklage! Nok om det. Har hvertfall vært på en liten sykkeltur i dag, og det er vell det. Været her i drammen ar vært helt sykt denne uka, så har sittet en del ute i dag også! Klarte såklart å skli på isen og slå meg og endte opp på sofaen med gamle frustrerte fruer episoder på viaplay. Lazy dayys. 

Hvordan har været vært der du bor i påsken?

- Mar3n -

påskeaften

postet 30.03.2013 kl. 12:23 i kategorien Blogg

Hei dere!

God påske(igjen)! Kan ikke tro at uken har gått så fort! Jeg våjnet til påskefrokost og påskeegg. Etter forkosten gikk jeg og søstrene mine ut for å lete etter slike så påskeegg. Lit barnslig, men morsomt å ha noe sånne tradisjoner. Senere i kveld skal noen venner komme og spise middg, så akkurat nå er hele familien i akson for å få huset rent og ryddig. Unnatt meg da.. 
Hva skal dere gjøre i dag?

- Mar3n -

long time no see

postet 29.03.2013 kl. 11:19 i kategorien Blogg

Helloo!

Lenge siden sist? For i motsetning til andre dager har jeg faktisk hatt en del å gjøre! Veldig deilig også å komme seg ut av huset og ikke bare bli sittende inne. På tirsdag dro jeg til Marte sammen med Emilie. Vi tok maaange bilder, lo mye og hadde det skikkelig koselig! Elsker sånne jentekvelder. på onsdag tok vi flere bilder, lagde oss smoothie til lunsj og slappet av på verandaen med masse dyner og sola rett i ansiktet. Så deilig!! Etter det dro vi og spiste på en resturang i byen. Også i går var jeg på Veierland hor onkelen og tanten min har kjøpt seg en slags butikk/resturang/cafe. Der var det dugnad med hele familien! Veldig koselig det også.

Da var de siste tre dagene summert opp! Påsken min har hvertfall vært veldig bra hittil. Så senere i dag skal vi på middagsbesøk til noen venner. Kommer til å dele opp bildene fra de siste tre dagene litt, så jeg deler noen av bildene fra gårsdagen nå også kommer resten i et annet innlegg. Sounds good?

 

Hva har du gjort de siste tre dagene? Hva syntes du om bildene?

- Mar3n - 

 

postet 25.03.2013 kl. 19:02 i kategorien Blogg

Helloo my friends!

Kom akkurat hjem fra Bø. Som jeg nevnte i går skulle jeg dit i løpet av påskeferien. Så vi dro ut av huset halv åtte i dag tidlig for å rekke toget som gikk til Bø. Da vi kom dit gikk vi til Almansåk(?) og begynte å designe min bunad. Skal jo ha beltestakk, så valgte ut bånd, mønstre, farger og stoff. Egentlig veldig gøy å få designe sin egen, for da er man siker på at den ikke blir lik noen andres! Ble veldig fornøyd med det jeg valgte, så gleder meg til å se hvordan det blir.

Så etter å ha vært der i omtrent sju timer dro vi hjem med toget igjen. Siden jeg stod opp klokken seks i dag morges kommer jeg til å ta en roolig kveld før det imorgen blir overnatting og jentekveld!

Hva slags bunad skal du ha? Eller hvordan har du?

- Mar3n - 

påskestemning

postet 24.03.2013 kl. 11:17 i kategorien Blogg

Hei dere!

Da er det påske! Denne ferien kom veeldig plutselig på meg, haha. Føles ut som om vinterferien begynte i går. dagene går virkelig 100 km i timen nå for tiden. noe som egentlig er bra fordi det betyr at sommeren er så nær! Vel, det er jo deilig å ha ferie selv om man ikke føler det er ferie også da. Ferien min skal brukes til ting jeg ikke gjorde i vinterferien. Ble jo syk da, så da får ejg ta igjen det jeg egentlig skulle gjort. jeg skal blant annet til Bø for å se på bunad(!!!), kanskje en tur til ikea, overnatte med venniner, kanskje dra på hytta en tur og besøke onkelen min.

Ser virkelig fram til det! Skal også på bursdag i kveld, det blir også gøy. Har virkelig mye å gjøre denne påsken!

 


Da får jeg bare ønske dere god påske! kos dere masse :)

 Hva syntes du om bildene? Hva skal du i påsken?

- Mar3n - 


i want a tattoo

postet 22.03.2013 kl. 21:15 i kategorien Blogg

Åh, har såå lyst på en sånn liten, men fin tattovering når jeg blir eldre! ikke noe sånn svære harry greier, men en liten tattovering som betyr mye på en måte.

Har du lyst på tattovering? isåfall hvordan?

- Mar3n - 

be a friend

postet 21.03.2013 kl. 19:05 i kategorien Blogg

Helloo!

Har akkurat spist middag og skal straks begynne på et k&h-prosjekt som skal leveres i morgen. Dagen i dag har vært like bra som gårsdagen faktisk. Elsker virkelig de dagene hvor alt er perfekt og været er fint! Føler dette har vært en god uke for meg, hahah. Lastet ned gimp nå nettopp, siden photoshop ikke fungerte å laste ned på nytt. Prøver å lære meg alt her, det er jo heelt gresk for meg. Sliter spesielt med hvordan man lagrer bildene slik at de blir under 20MB.. Men skal nok klare det :) Kvelden min skal gå til blogging og k&h-prosjektet som jeg nevnte litt lenger opp. Ha en fin dag videre!

- T-skjorte fra Line Of Oslo.

 

Har du erfaring med gimp? Vet du hvordan man laster over bilder fra gimp til blogg.no, og hvordan man får lagret de slik at de blir under 20MB? Hadde vært til så stor hjelp!

- Mar3n - 

 

glad'dag

postet 20.03.2013 kl. 14:46 i kategorien Blogg

Hei dere!

Åh, dette har vært en bra dag! For det første så er onsdag en av de beste dagene i uken og for det andre så fikk jeg 6'er på et matteprosjekt vi har hatt de siste ukene. Klarer ikke slutte å smile, hahah. Er så godt å ha noen av de dagene hvor alt er bra noen ganger. Men nok om det for nå må jeg ned å spise litt før magen min eksploderer av sult. Vi snakkes!

Har du en bra dag i dag?

- Mar3n - 

vanlig tirsdag

postet 19.03.2013 kl. 18:52 i kategorien Blogg

Hi dere!

For øyeblikket sitter jeg og spiser "middag". Tirsdager er en av de beste dagene i uken, ifølge meg så i dag har dagen vært bra. Haha. Det rimte, neida. Planene for kvelden min er iallefall å gjøre litt lekser og litt blogging! Skal også installere ny gratisversjon av photoshop, heheh. Så akkurat nå får dere nøye dere med pixlr-redigerte bilder.

 

Hva har dere gjort i dag?

- Mar3n - 

det er søndag

postet 17.03.2013 kl. 12:16 i kategorien Blogg

Hei alle!

For øyeblikket sitter jeg og hører på eldgamle sanger fra spotify. Hahah, mange av sangene som bærer såå mange minner! Veldig gøy. Stod opp ved sjutiden i dag faktisk. Så typisk at man våkner så tidlig i helgen og ikke klarer å ligge lenger, mens i hverdagen klarer man så vidt å stå opp på den samme tiden. Egentlig er det litt deilig å våkne tidlig også, fr da føler man at man får såå mye mer ut av dagen. Så i løpet av tiden jeg har vært våken har jeg spist frokost, ryddet rommet, og sett ett par episoder av Desperate Housewives! Planene for resten av dagen er å rydde i klesskapet og se mer serier. <33 Søndag <333

 

Hva gjør dere på søndager?

- Mar3n -  ( Facebooksiden min)

pink rose

postet 15.03.2013 kl. 14:44 i kategorien Blogg

Heihei!

Kom nettopp hjem fra skolen- og i motsetning til i går snødde det når jeg gikk hjem. Jeg som trodde våren endelig var på vei ogsåå. tror værgudene har humørsvingniner ellernoe altså, så skiftende som været er! Menmen, nok snakk om været! heheh, ender alltid opp med å fylle innleggene mine med værmeldinger. 

Senere i kveld skal nesten hele familien ha tacokveld, altså ikke hjemme da. Men bestemoren vår har invitert oss og holder stedet hemmelig, så det blir spennende! Er ikke sikekr på når vi kommer hjem eller når vi drar, så om det blir mer blogging enn dette vet jeg ikke. Nå skal jeg slappe av, så snakkes vi senere!

Ikke spesielt fotogen i dag, heheh.

Har værgudene humørsvingninger der du bor?

- Mar3n - 

peace

postet 14.03.2013 kl. 14:43 i kategorien Blogg

Hei dere!

Gikk hjem med solen i ryggen og god musikk på ørene- god avslutning på koledagen med andre ord. Solen varmet faktisk i dag! Enda et tegn på at våren nørmer seg. Kan virkelig ikke vente! Gleder meg så til å begynne å gå i lettere klær og pakke vekk de tunge vinterklærne, Nå skal jeg spiselitt lunsj, så får vi se hva resten av dagen bringer!

 Ser du frem til våren?

- Mar3n - 

dark sky

postet 12.03.2013 kl. 19:17 i kategorien Blogg

Heihei!

Har akkurat satt meg ned med lekser og skal straaaks fortsette. Hahah, inner ALLTID noe annet å surre med når jeg gjør lekser. Har ikke blogget før nå fordi dagen min har vært litt hektisk. Eller, ikke veldig da. Men rett etter skolen måtte jeg dra til byen for å få nye linser, for så å dra rett til dansing. Hadde ikke vært der på to ganger så det var virkelig godt å komme tilbake igjen! Hadde litt å ta igjen.. Men nåå...... må jeg fortsette med leksene. Vi snakkes!

Er du flink til å konsentrere deg når du arbeider hjemme?

- Mar3n - 

mandag igjen!

postet 11.03.2013 kl. 20:41 i kategorien Blogg

Heihei!

Skal straks ned for å ta meg en dusj, men tenkte å oppdatere dere litt først! Det er jo mandag idag, noe som betyr at skolen begynner igjen. Skoledagen var faktisk helt grei selv om  mandag er en av de verste dagene i uken. Såå har jeg vært på yopida og trent litt. Interresant ikkesant? Har så spennende liv at det er til å dø av, hahah. Har faktisk også bestilt noen greier, men venter med å vise dere til det kommer. Nå går jeg ned for å dusje, hade!

Har du et spennende liv?

- Mar3n - 

nydusjet

postet 10.03.2013 kl. 17:59 i kategorien Blogg

Helloo!

Har akkurat tatt et laaaaaaangt og vaaaaarmt bad etter en lang dag i slalombakken! Dro nemlig til Aron ved ettiden med Emilie, igjen. Det var veldig koselig og vi hadde det veldig gøy! Nå sitter jeg med kosebuksen på og gomler i meg gårsdagens lørdagsgodt mens jeg oppdaterer favorittblogene. rart hvordan godteri smaker så mye bedre på alle dager enn lørdag, hahah. Etter hvert skal jeg sikkert spise middag og slikt. Ellers skal kvelden gå til å lage en header for en venninne, og se på premieren av kongsvik ungdomsskole! gøøy.

 

Står du på slalom?

- Mar3n - 

Ditt navn her

Velkommen til bloggen min!

Her kan du ønske dine lesere velkommen til bloggen din, skrive litt om hvem du er og ting som interesserer deg.

Følg meg

Legg til som venn

Kategorier

 • 30Dayschallenge
 • Anbefalinger
 • Bildeinlegg
 • Blogg
 • Bomkjøp
 • California 2014
 • Diskusjon
 • DIY
 • Innkjøp
 • Livet
 • Mat
 • Mote
 • Musikk
 • Negler
 • Outfit
 • Sminke
 • Sponset
 • Spørsmålsrunde
 • Tips &Triks
 • Trening
 • Video
 • Arkiv

 • Desember 2014
 • November 2014
 • Oktober 2014
 • Juni 2014
 • November 2013
 • Oktober 2013
 • April 2013
 • Mars 2013
 • Februar 2013
 • Januar 2013
 • Desember 2012
 • November 2012
 • Oktober 2012
 • September 2012
 • Design  Elise Karlstrøm Bjørnstad www.elisebear.blogg.no


  © Designet er laget av: Elise Karlstrøm Bjørnstad. www.elisebear.blogg.no

  hits