In 10 years..

postet 25.11.2014 kl. 16:56 i kategorien Livet
- Er det ikke rart?

- MAHARY

Hva skal jeg si?

postet 15.10.2014 kl. 16:14 i kategorien Livet

Hei!

Vet egentlig ikke helt hvordan jeg skal starte dette inlegget.

Kan jo starte med å si sorry. Sorry for at jeg droppet California-blogg uten forvarsel. Må si jeg angrer veldig, men må pgså si det var vanskelig å få til god blogging der nede i og med at vi ikke hadde nett på rommet + at jeg ikke hadde med meg pc. Derfor ble alt litt vanskelig, og bloggen lagt i glemmekassen. Noe jeg angrer sterkt på. California var et helt fantastisk sted, og kunne virkelig ønske at jeg skrev om det mens jeg var der. Kommer jo såklart til å fortelle mer om dette senere.

Men nå lurer sikkert noen av dere på hva som skjer, hvorfor skriver jeg dette? Vel, altså i det siste har inspirasjonen innen mote og lignende vært på topp. Kler meg akkurat som jeg vil og har totalforandret stilen min helt. Og jeg liker det! Så hvorfor ikke dele det? Det er andre ord for t jeg skal begynne med blogging igjen. Skolen krever mye av oss 10.klassinger for tiden, men merker jeg må ha noe å gjøre ved siden av alt, mitt lille fristed. 

Vet ikke helt om det er noen igjen her, jeg. Meen om noen vil ha en spørsmålsrunde eller noe lignende, plis skrik ut. 

 

Her har dere et bilde av meg med tigeransikt, yey.

 

Vi sees snart igjen!

- MAHARY

syk

postet 28.01.2013 kl. 14:54 i kategorien Livet

hei dere!

 Som overskriften sier er jeg syk. Har feber, og har vært slapp og sliten i hele dag. Så siden jeg ikke har vært på skolen har jeg bare slappet av frem til nå. Det er nok det resten av dagen kommer til å gå til også. Var i aron i går, på årets første slalomtur! Var veldig gøy å stå på ski igjen siden det var så lenge siden sist. Nå skal jeg få i meg litt ordentlig mat før jeg fortsetter med PLL-maratonet mitt!

Noen andre som har vært syke i dag?

- Maren -

morgenstund har gull i munn

postet 12.01.2013 kl. 11:06 i kategorien Livet

God morgen alle sammen!

Har nettopp spist frokost og skal straks hoppe  dusjen, Men tenkte jeg skulle gi dere en liten update. Skal møte Marte i byen etterpå, fordi hun skal kjøpe en gave. Skal ikke se bort i fra at det blir noe på meg også, men skal prøve å være fornuftig. Ettersom ett av nyttårsforsettene mine er å bruke penger mer fornuftig må jeg jobbe for å holde målet mitt. 
Tok noen bilder i det solen stod opp!

Er du flink til å bruke pengene dine fornuftig?

BLOGGES!!

 

dagen i dag

postet 07.01.2013 kl. 17:26 i kategorien Livet

Hei dere!

Nå er det ny uke, med mange nye muligheter. I dag har jeg vært på skole som vanlig og bare slappet av! planene for resten av kvelden er nok å få unnagjort noen lekser og et par pretty little liars-episeoder. Har vært heelt hekta i jula og så en sesong med 22 episoder i på to dager, hahah. Det er jo såå spennende, skjønner ikke hvorfor jeg har sett på det før nå. Ellers så fyller Ellinor fire år i morgen. Da blir det sikkert litt feiring og kos med familien.


Hvordan er dagen din? 

BLOGGES!!

birthday party

postet 06.01.2013 kl. 20:20 i kategorien Livet

Hei dere!

I dag har vi feiret Ellinor sin 4-årsdag med familien. Hun har jo egentlig ikke bursdag før tirsdag. Så i dag feiret vi med kaker og god mat! Alltid koselig når familien samles slik. Men det er søndag i dag, da. Noe som betyr at skolen starter igjen i morgen! Det er så irriterende at helgene bare forsvinner, mens skoledagene er lange og kjipe. Rart er det ikke? 

BLOGGES!!

smile

postet 05.01.2013 kl. 19:26 i kategorien Livet

Heii!

Nå har jeg akkurat satt meg godt til i sofaen med godis og potetgull. Lørdagskvlden har offesielt startet! hahah. Tidligere i dag var jeg en tur på gulskogen med Anna bare for å kikke. For, jeg sov nemlig hos Anna i natt! Igår så vi på film og snakket. Noe som var kjempekoselig. For dere som kanskje ikke vet hvem det er, så er det en venninne i klassen. Imorgen skal Ellinor feire bursdagen sin, så kan ikke love dere noen blogging.Ha en fin kveld videre allesammen!

BLOGGES!

Feriemodus

postet 01.01.2013 kl. 20:16 i kategorien Livet

Hei dere!

Har nettopp spist deilig kalkunmiddag med familien og bestemor! Fant også nettopp ut av at jeg starter på skolen imorgen. Whaat? Visste det jo egentlig, men kom først påd det nå. Grunnen til at vi starter en dag tidligere er at vi får avspasering noen ekstra dager i april fordi lærerne skal på kurs ellerno, så det er jo bra. Litt kjipt å starte så brått etter ferien allikavel, da.

Så planene for resten av kvelden er nok å nyte de siste timene med fri og legge meg litt tidlig, for å kunne komme meg opp klokken 7 imorgen. Jaddaa.

 
Når begynner dere på skolen igjen?

BLOGGES!

 

new years eve

postet 01.01.2013 kl. 13:13 i kategorien Livet

halloo!

Først og fremst vil jeg bare si GODT NYTTÅR til deg som leser dette nå! Jeg for min del hadde en fantastisk kveld i går, og håper du hadde det samme.

Kvelden min startet hos Emma, hvor vi sminket oss, og gjorde oss klare for det nye året. Vi drakk alkoholfri champange og spiste rosa godis. Utrolig koselig! Etter en times tid der dro vi til det årlige og tradisjonelle treffet med mange venner. Noe som alltid er utrolig koselig. Vi spiste pizza, masse godteri og hadde det utrolig gøy. Så bakte det løst klokken 00:00 med raketter og fyrverkeri. Fikk tatt noen glansbilder, og skal legge de ut etterpå 

 

Hvordan feiret du nyttårsaften?

BLOGGES!!

home for christmas

postet 21.12.2012 kl. 19:48 i kategorien Livet

 

 

Heihei!

Først og fremst må jeg bare få det ut at det ENDELIG ER JULEFERIE!!!!!! Utrolig deilig etter mange uker med stress, skole og masse prøver. Så jeg starter juleferien med fredagspizza og kos. I morgen skal familien til asker for å hente juletre. For vi har en tradisjon om at vi drar til en gård, griller pølser og drikker kakao, så henter vi juletre i skogen. Kjempekoselig tradisjon som jeg gleder meg til hvert år. 

Har dere noen juletradisjoner?

two new colors

postet 15.12.2012 kl. 11:01 i kategorien Livet

Hei dere!

Etter skolen i går dro jeg og Christina til byen, fordi hun skulle kjøpe seg en ny bukse! Hadde egentlig planer om å begynne å handle inn julegaver, men glemte det heelt bort, så jeg endte opp med disse to freshe fargene fra depend. Ganske forskjellige farger, men elsker begge to. Senere i dag skal jeg til frisøren og klippe meg litt, så det blir spennende.

Hva syntes du om dependfargene?

BLOGGES!!

such a mess

postet 12.12.2012 kl. 16:07 i kategorien Livet

Hei dere!

Kom hjem fra tidenes dårligste skoledag for en liten stund siden og sitter nå da her og blogger. I det siste har det vært litt annerledes blogging og ikke så mye blogging om megmegmeg. Men jeg ville bare prøve noe nytt. Uansett så nærmer juleferien seg! Gud som jeg gleder meg til det, har en laaaaaang ønskeliste så det blir spennende med gaver og slikt, men gleder meg aller mest til den gode maten og slappe av med familien! Alltid like koselig.

Resten av denne dagen skal faktisk gå til å rydde på rommet. Har jo sikkert sagt det tusenvis mange ganger til meg selv at "ja maren, nå må du rydde rommet" også begynner jeg så vidt, men avslutter før jeg begynner. Hahah, latskap kalles det nok. men i dag skal ejg være streng mot meg selv og gjøre det jeg må, hoho.Hva liker dere at jeg skriver om?// Gleder dere dere til jul?

 

BLOGGES!!

my day so far

postet 03.12.2012 kl. 18:41 i kategorien Livet

hallooo!

Kom for litt siden hjem fra årets siste yogatrening! Litt trist at det slutter allerede nå, men også deilig. I kveld skal jeg gjøre ferdig en engelsk-presentasjon om Sør- Afrika jeg og Nora skal holde for klassen i morgen! Så nå finpusser jeg litt sånn at vi slipper å stresse med det morgen.

Ellers idag har jeg rett og slett fryst i hjæl. Det er vell -10 grader eller noe ute og jeg fryser. Veldig mye. Litt trist å tenke på at det skal være sånn de tre neste månende, men får vell bare bite sammen tennene og komme meg igjennom det..

Er det kaldt der du bor? 

BLOGGES!

christmas on it's way

postet 01.12.2012 kl. 17:17 i kategorien Livet

Hei dere!

Dagen i dag har blitt brukt til å pynte til jul på rommet og rydde. Kommer i skikkelig julestemning av sånne ting. Også er det så koselig med de dagene når man forbereder seg til julen, gleder meg skikkelig til dagene. Om ca en time skal familien til et vennepar og spise middag, og det blir nok kjempekoselig!
Hva får du julestemning av?

BLOGGES!

sånn som søndager skal være

postet 04.11.2012 kl. 15:13 i kategorien Livet

hallo!

Det er søndag, den siste dagen i uka også omtalt som daffedagen. Har bare  slappet av og gått sminkefri i joggebukse hittil. Hater det egentlig, men allikavel er det ganske deilig. Jeg og Kaja(søsteren min) fant no gips i stad, så vi bestemte oss for å lage sånn  gipsmaske, haha. Føltes ut som om du var på spa når du hadde den på! Uansett så er været surt og vått. Når jeg våknet var det rene innsjøen i hagen og mye tåke, så da får man jo ikke akkurat så mye energi.

Hva pleier dere å gjøre på søndager?

BLOGGES!!

saturday night

postet 03.11.2012 kl. 18:25 i kategorien Livet

hallooo!

Har akkurat tatt en dusj og spist litt middag etter å ha kommet hjem fra veninnen min. Var jo på jentekveld i går, og det var utrolig koselig. Det var rundt 12 jenter der tror jeg, så sov 7 av dem over(inkludert meg). Sovnet vell ikke før klokka var rundt 5 ellernoe, og våknet ganske tidlig til å ha lagt seg så seint så er gaanske sliten nå. Derfor skal jeg bruke kvelden fullt ut til å slappe av med godis og tv.


Lillemor!

Ha en fin kveld videre folkens!

 

BLOGGES!!

 

girlsnight

postet 02.11.2012 kl. 17:01 i kategorien Livet

Heyy!

Nå er det endelig helg! herlighet så fort ukene går, ikke lenge før det er jul heller.. Uansett så erdet utrolig deilig med pause fra skolen og bare slappe av. Mine planer for kvelden er at jeg skal til en veninne, med mange andre også, og ha jentekveld! Regner med at det blir en utrolig hyggelig kveld med herlige jenter. Tar ikke med kameraet eller noe, så det kommer nok ikke no særlig flere inlegg utover kvelden. 

Ha en fin kveld videre!!

 

BLOGGES!!

trettiførsteoktobertotusenogtolv

postet 31.10.2012 kl. 18:36 i kategorien Livet

hei!

Akkurat når jeg skrev dette inlegget ringte det på døra, jeg hørte noen barnestemmer som sa "knask eller knep" utenfor. Det er jo halloween i dag, og jeg har hatt planer nesten hvert år, men ikke i år. Føler jeg har blitt litt for stor til det, så blir hjemme dette året. Resten av kvelden blir nok brukt til å dele ut litt godis og slappe av!


La inn en litt ekkel effekt her, siden det er jo halloween!

Går du halloween i år? Isåfall, hva kledde du deg ut som?

BLOGGES!!

peiskos på en torsdag

postet 11.10.2012 kl. 20:41 i kategorien Livet

Heyy folkens!

Kom hjem fra dans for en liten stund siden, og skal snart se på favoritserien, without a trace på VOX. Har laget meg toast og kakao og er klar for å sette meg ned og slappe av resten av kvelden. Det er jo så utroolig kaldt te nå. herlighet, i dag når jeg gikk til skolen var det 1- grader. Uff nå kommer vinteren.. Det som er koselig med vinteren er jo å sitte inne foran peisen og drikke kakao! Enig? Og gjett hva jeg har klart i dag. Er så flink til å løfte beina mine skjønner dere, så jeg snublet i en metalllenke og falt langflat ned på asfalten, men kneet først! Wihuu. Kan tenke meg det så smart ut, haha. Sitter med ispose på beinet fordi det ble hevelse og sånt. Menmen sånt skjer! Skummet melk og sjokoladesaus! Så enkelt som det.

BLOGGES!!

back on track

postet 08.10.2012 kl. 16:13 i kategorien Livet

Hallo!

Æff, nå er høstferien over. ALLEREDE? gleder meg til helgen allerede, jeg. Men, nå er Emilie hos meg, og vi har nettopp spist lunsj! Skal snart skifte til trening, men klarte å snike inn et innlegg. Skal på yopida idag, som jeg har nevnt 1000 ganger før hva er, så trenger vil ikke si hva det er i dag.

Hva gjør du idag?

 

BLOGGES!!

Home sweet home

postet 06.10.2012 kl. 20:44 i kategorien Livet

Helluu

Har akkurat tatt en dusj og spist middag! Som sikkert mange har fått med seg dro jeg på hytta på mandag, og kom ikke hjem før i dag. Har postet 3 innlegg i løpet av uken, og det var det. Men nå! Er jeg tilbake for fullt igjen:) Så no sitter jeg med godteriskåla og koser meg. Ingenting er bedre enn lørdagskvelder! kommer til å legge ut bilder fra høtferien etterpå.

Ikke de mest kreative bildene i dag, menmen..

Forresten så fikk jeg mange tilbakemeldinger om spørsmålsrunden! Både positivt og negatict. Setter veldig stor pris på at dere sier i fra uansett hva dere tenker! Men, jeg har et spørsmål til dere. Vil dere at eg skal spille den inn på nytt og lage en ny video? Eller skal jeg vente til neste gang? Hadde satt pris på kommentar;)

 

BLOGGES!!

 

Those sundays

postet 23.09.2012 kl. 14:39 i kategorien Livet


 

Duckfacee

Åh, hvem elsker vell ikke duften av nystekte vafler i hele huset? Elsker virkelige disse søndagene med god, lang frokost og ikke minst vafler til lunsj! I skrivende stund har jeg da stappet i meg noen vaffelplater og er klar for å støvsuge rommet, uff så støvete det er! Skal på bursdag etterpå, kanskje det kommer et outfit? Whoknows

 

Er du glad i vafler?

Syntes om bildene?

 

BLOGGES!!!

yes, weekend

postet 21.09.2012 kl. 16:08 i kategorien Livet

Helloo!

Dagen hittil har jo blitt brukt til å være på skolen, selvfølgelig og vært hjemme. Er så utrolig deilig med fredag etter disse ukene med prøver og sånt! Kvelden i dag skal gå til slappings også skal jeg på en håndballkamp for å se på noen venniner senere i dag. wii. Skal kome ut med noen flere inlegg i løpet av kvelden også! ha en fin dag videre!

Bildet er tatt fra Weheartit

Er du glad i fredager?

 

BLOGGES!!

home

postet 20.09.2012 kl. 12:01 i kategorien Livet

heii!

Har akkurat kommet hjem fra skolen og sitter nå her og spiser skillingsbollee og drikker noisy. For vi sluttet nemlig halv tolv i dag, siden lærerne skulle på no kursgreier.. Vi har fått noen oppgaver vi må gjøre hjemme da. har vært hos tannlegen og strammet reguleringen nede, så det le ikke akkurat en særlig lang skoledag! Marte og Emilie kommer til meg ved 15-tiden før vi skal på moderne dans på attic.
Vi blogges!

good morning

postet 20.09.2012 kl. 07:32 i kategorien Livet

Helluu!

Nå går jeg snart ned for å spise frokost, men tenkte jeg kunne legge ut et blogginlegg når jeg først hadde tid! våknet halv sju i dag, så a blir det litt tid til overs! Og når jeg våknet var himmelen nesten helt rosa, hahah, så jeg tok noen bilder!

Så litt bedre ut i virkeligheten, da, heheh.

Hva syntes du om bildene?

 

BLOGGES!!!!

sick

postet 18.09.2012 kl. 08:47 i kategorien Livet

Heii

SOm overskriften forteller er jeg hjemme fra skolen i dag. Følte meg så slapp og liten i kroppen, så ble likegodt hjemme. Så nå sitter jeg her da og ser på TLC. Haha, My big fat american dypsy wedding er et program om sigøynere som skal gifte seg. Alt jeg sier er grelle kjoler.. Ellers kommer nok dagen til å gå til å komme seg i form igjen ved å slappe av..

Har du sett på programmet American gypsy wedding? Hva syntes du om programmet?

Hva gjør du i dag?

 

BLOGGES!

Lazy day

postet 16.09.2012 kl. 13:34 i kategorien Livet

Heii!!

Har akkurat dusjet, så føler meg ganske fresh, haha neida. Er ganske forkjøla og tett i pappen, så dagen i dag skal bare bli brukt til å slappe av, blogge og kanskje gjøre litt lekser. Det kommer en video senere i dag som jeg holder på å redigere nå! Den skal handle om dekslene mine, eheheh. Lager den siden det var noen som hadde spurt etter det på spørsmålsrunden. Men jeg vil liksom at dere skal syntes at det er spennende å lese denne bloggen. Jeg vil ha litt mer personlig blogg, om fortiden og slikt. Vil egentlig ikke bare skrive om hva jeg har gjort i dag ogv sånt. Men vet ikke hvor jeg skal starte. Er det noe dere bryr dere om, som dere vil at jeg skal skrive om? For jeg vil jo skrive om det som interesserer dere! Så hvis du har noe du vil ta opp eller noe sånt så er det bare å skrive det i kommentarfeltet. Tar til meg både positivt og negativt, så dere har ingenting å frykte. Kommer det nok forslag tar jeg det kanskje til og med på video!


Sliteen

Minner om at det fortsatt er mulig å melde seg på linkerunde her! 

Har du noe på tankene som du vil at jeg skal skrive om?

Hva gjør du idag?

BLOGGES!

 

 

sommer 2012

postet 16.09.2012 kl. 12:55 i kategorien Livet

Halloo!!

Tenkte det passet fint med noen glade, sommerlige, varme bilder når det er så grått og kjedelig ute. Har vært på hytta i hele sommerferien, der har jeg kjørt båt, solt meg, bada og kost meg skikkelig! Håper dere liker bildene!!

 

Hva syntes du om bildene?

Hva gjorde du i sommer?

BLOGGES!

Dream more sleep less

postet 15.09.2012 kl. 12:17 i kategorien Livet

Helluu

I natt har jeg sovet hos en vennine med mange andre! Men det som var litt annerledes denne gangen var at vi sov ute på balkongen. Vi la masse madrasser, puter, tepper og dyner utover på balkongen, så sov vi rett og slett der. Faktisk utrolig koselig og deilig å sovne inder åpen himmel! Har sovet ute før også, en gang sov vi 7 stykker på balkongen. Litt trangt kanskje, men veldig koselig. I Natt sov vi bare 5 det ute da.. Sov ute på hytta i sommer også. Vi var jo og så på Annie på teateret i går. Utrolig mange flinke skuespillere der, det var veldig gøy! Vi dro hjem etterpå, spiste pizza og godis!

Utsikten fra ballongen

Frokost!

Jentene! Var flere der også, men de dro litt tidligere, da..

Hva gjorde du i går?
Har du sovet ute før?


BLOGGES!!

Keep calm and sparkle

postet 07.09.2012 kl. 21:16 i kategorien Livet

Neglelakkene som er brukt er Deborah Lippman i fargen happy birthday og hello kitty nailpolish.

Hva syntes du om bildet?

BLOGGES!

Ditt navn her

Velkommen til bloggen min!

Her kan du ønske dine lesere velkommen til bloggen din, skrive litt om hvem du er og ting som interesserer deg.

Følg meg

Legg til som venn

Kategorier

 • 30Dayschallenge
 • Anbefalinger
 • Bildeinlegg
 • Blogg
 • Bomkjøp
 • California 2014
 • Diskusjon
 • DIY
 • Innkjøp
 • Livet
 • Mat
 • Mote
 • Musikk
 • Negler
 • Outfit
 • Sminke
 • Sponset
 • Spørsmålsrunde
 • Tips &Triks
 • Trening
 • Video
 • Arkiv

 • Desember 2014
 • November 2014
 • Oktober 2014
 • Juni 2014
 • November 2013
 • Oktober 2013
 • April 2013
 • Mars 2013
 • Februar 2013
 • Januar 2013
 • Desember 2012
 • November 2012
 • Oktober 2012
 • September 2012
 • Design  Elise Karlstrøm Bjørnstad www.elisebear.blogg.no


  © Designet er laget av: Elise Karlstrøm Bjørnstad. www.elisebear.blogg.no

  hits