et <3 til alle dere!

postet 31.01.2013 kl. 16:22 i kategorien Blogg

Hei!

Vet jeg ikke sier det så ofte, men tusen takk! for at DU leser bloggen min og gir meg hyggelige og støttende kommentarer. Dere aner ikke hvor glad jeg blir når jeg logger inne her og ser lesertallet har steget og med noen kommentarer i kommentarfeltet. Det er virkelig dere om holder meg oppe og går enkelte dager. Vet nesten ikke hvordan jeg skal takke dere! Så håper jeg at dere fortsetter å følge blogen min å komme med kommentarer. Setter også veldig stor pris på kommentarer med kritikk for dag får jeg vite litt mer om hva dere syntes. Og beklager hvis jeg kanskje virker litt utakknemlig siden jeg ikke svarer på alle kommentarer og slikt, men nå vet dere hvertfall hvor utrolig takknemlig jeg er!

- Maren -

nothing like us

postet 30.01.2013 kl. 16:23 i kategorien Blogg

Hei!

For øyeblikket sitter jeg og ser på Greys Anathomy og spiser litt mat etter en laang skoledag. Har en del prøver denne uken og neste uke så dagen i dag kommer nok til å gå til å øve til prøver og gjøre ferdig de siste leksene. Ungdomsskolelivet, yeah.. Så også ferdig siste sesong av pretty little liars her om dagen og ble skikkelig skuffet over hvordan det sluttet! Menmen, nok om mitt kjedelige liv.

Vell, det nye albumet til Justin kom ut i går, eller det er vell ikke et helt nytt album men akustisk(?) versjon av det gamle+ noen nye sanger. Og jeg elsker det! Altså, jeg vil ikke si at jeg er norges største belieber, men elsker musikken hans. Og dette albumet endrer ikke det!

En av mine favoritter i albumet er Nothing like us, elsker den!

 

Har du hørt det nye albumet, hva syntes du om det?

- Maren -

mobbing

postet 29.01.2013 kl. 20:25 i kategorien Diskusjon

Det er så mye å si, men så få ord å bruke.  Jeg vet ikke hvor jeg skal starte. Det er umulig å beskrive med de ordene vi har hvor forferdelig mobbing er.

Det er ikke ofte man ser mobbing så tydelig som i High School filmer og lignende,  man ser det nesten ikke lenger. For med tidene har alt forandret seg. Vi har fått alt fra pc-er, mobiler, iPader osv. Det forsvinner mer og mer fra lyset og synker inn i mørket av internett. 

En kommentar, et blikk, baksnakking , utestengning. Jeg kunne fortsatt å ramse opp i timevis alle de forferdelige måtene man kan mobbe på. Det finnes så mange forferdelige måter å mobbe på. Av alle er kanskje ?usynlig mobbing? verst.

Det er sjeldent det blir oppdaget, spesielt når det blir så altfor lett å skjule det med hjelp fra internett.  En kommentar, en anonym melding eller rett og slett meldinger fra spydige og frekke personer. Som oftest er de sykt tøffe i trynet bak skjermen, men i virkeligheten er de ikke så jævlig tøffe lenger. Det er nesten ikke det de sier som er verst, det er at de ikke syntes. Det blir ikke lett lagt merke til av andre enn de som mottar drittet. 

Det er overalt. Ofte er det bare offeret som ser det. Alle andre bare går fobi som om de er blinde. Det føles hvert fall slik for offeret selv. At ingen legger merke til det. Det gjør så vondt. Så utrolig vondt.

 Tror aldri vi faktisk kommer til å bli kvitt det. Dessverre. Vet jeg ikke burde tenke sånn, men det gjør jeg. For tenk hvor mange mobbere det er der ute. Som ikke viser det for andre enn personen som mottar det. For nesten ingen merker det utenom offeret selv. Det er trist. Men sånn er det.

  I dette innlegget snakker jeg av erfaring. Jeg ble mobbet i mine første år på skolen. Blant annet fordi jeg brukte briller. Kanskje det er grunnen til at jeg er ukomfortabel med briller? Selv når jeg bare er hjemme klarer jeg ikke å gå med briller. Vet ikke hvorfor, det bare er slik. Har også blitt kalt stygg. Folk har hvisket, sett på meg for så å le. Det svir. Men det verste av alt var en gang når noen sa til meg rett i ansiktet at jeg ikke var best i noe, jeg var rett og slett ikke bra nok. Det er vell det som svir mest, at de sa det til meg. Rett i ansiktet.

 Kommer aldri til å glemme det, og tar det med meg som en erfaring til resten av livet. Snur litt på det. For når jeg ser tilbake vet jeg hvor jævlig det faktisk er å bli mobbet, og at jeg aldri skal gjøre noe slik mot en person.

  Konsekvensene av mobbing kan være katastrofale. Man kan bli deprimert, kutte seg og mye annet. Så bare tenk godt igjennom før du sier noe. For ord kan såre mer enn du tror. Alle reagerer forskjellig på ting. Noen blir ikke påvirket av det  i det hele tatt, mens andre er mer sårbare. Og hvis personen blir veldig trist av det du sa, kan man trekke det tilbake. Man kan si unnskyld. Det har aldri noen av de som mobbet meg sagt, så jeg vet at hvis noen gang hadde sagt det ville jeg satt stor pris på det.

 Du er så mye sterkere enn dem. Uansett hva de sier, er det ingenting som skal få ødelegge deg. Jeg lar meg hvert fall ikke ødelegges av noen drittunger som rett og slett mangler noe. Et hjerte.  Kanskje kommer vi aldri til å bli kvitt dem, men uansett vet jeg at ?What doesn?t kill you makes you stronger?. Husk det!!

 

 

 

curls

postet 28.01.2013 kl. 20:30 i kategorien Bildeinlegg

Prøvde ut en hårfrisyre til ballet! 

Hva syntes du?

- Maren -

syk

postet 28.01.2013 kl. 14:54 i kategorien Livet

hei dere!

 Som overskriften sier er jeg syk. Har feber, og har vært slapp og sliten i hele dag. Så siden jeg ikke har vært på skolen har jeg bare slappet av frem til nå. Det er nok det resten av dagen kommer til å gå til også. Var i aron i går, på årets første slalomtur! Var veldig gøy å stå på ski igjen siden det var så lenge siden sist. Nå skal jeg få i meg litt ordentlig mat før jeg fortsetter med PLL-maratonet mitt!

Noen andre som har vært syke i dag?

- Maren -

dobbel lykke

postet 26.01.2013 kl. 16:33 i kategorien Blogg

Hei dere!

Litt lenge siden dere har hørt ordentlig fra meg nå, men nettverket er endelig fikset! har vært utrolig rastløs de siste dagene siden vi ikke har hatt nettverk, noe som beviser hvor avhenge jeg er av trådløst nettverk.. Som jeg nevnte i innlegget jeg skrev på onsdag fikk jeg en pakke. Vet ikke om dere husker det, men når jeg sa at jeg hadde bestilt de skoene fra Nelly, hadde jeg også bestilt noe jeg ikke ville vise dere. Grunnen til det var at jeg var redd for at den ikke kom i tiden, men det gjorde den! For jeg hadde nemlig bestilt ballkjole. Vi skal ha vinterball i februar, så da måtte jeg jo ha kjole. Jeg kunne virkelig ikke vært mer fornøyd! Den er akkurat som jeg ønsket og helt perfekt.

Venter med å vise dere bilder av meg i kjolen til ballet, men dere kan jo få et lite innblikk i hvordan den ser ut, da.


Og som overskriften hinter til er det en ting som jeg har blitt veldig glad for de siste dagene. For mamma var på ikea med noe jobbgreier, og da spurte jeg om hun kunne kjøpe noe til meg som jeg hadde ønsket meg lenge. nemlig et klesstativ! Et helt åpent, plaint og søtt klesstativ. Syntes det er en utrolig fin detalj til rommet og gir en feminin touch. Veldig fin måte å få fram favorittene i klesskapet på også!Nå drar jeg snart på overnatting til en veninne, noe som sikkert blir kjempekoselig! Ha en fin kveld videre ♥

- Maren -
 

Spørsmålsrunde#5

postet 25.01.2013 kl. 08:38 i kategorien Spørsmålsrunde

Hva syntes dere om videoen? Er det noe du lurer på til neste gang?

- Maren - 

No Internet connection

postet 23.01.2013 kl. 17:56 i kategorien Blogg

Hei dere!
Akkurat nå blogger jeg fra mobilen fordi nettet er nede! Hater egentlig å videoblogge, men syntes dere fortjener en oppdatering siden dere ikke har hørt fra meg siden mandag. Det er så typisk at nettet klikker når jeg har mest blogglyst! Har nemlig redigert ferdig videoen og fått en pakke.. Skulle så gjerne vist dere det, menmen. Satser på at nettet er oppe og går så raskt som mulig.

- maren -

mandag igjen

postet 21.01.2013 kl. 15:40 i kategorien Blogg

Ja, da er det mandag igjen. Jegg har nettopp spist litt lunsj etter en laang skoledag. mandag er vikrelig den verste dagen i uka. Senere i dag skal jeg på yoga og gjøre litt lekser. Er jeg heldig får jeg også lurt inn et par episoder av PLL! I går spilte jeg inn to videoer som jeg skal redigere i løpet av de neste dagene, så det er bare å glede seg! Fikset meg også en header som dere kanskje har sett .Hva syntes du om headeren?

- Maren -

forandring fryder

postet 21.01.2013 kl. 11:36 i kategorien Bildeinlegg

Hei dere!

Så gjennom noen bilder i stad og tenkte jeg kunne vise dere meg for 5 år siden. Dete er utrolig gøy å kunne se tilbake i tid med bilder. Hvertfall når man kans e hvor mye jeg har forandret meg! Takk og lov for at jeg har forandret meg, hahah.

Hvordan har dere forandret dere på fem år?

wants 2013

postet 20.01.2013 kl. 14:00 i kategorien Bildeinlegg

Samlet noen av tingene jeg ønsker meg dette året! Håper virkelig at jeg får kjøpt meg noe av det ovenfor i løpet av året, fordi de står veldig høyt på ønsklisten!

Har du noe du ønsker deg i 2013?

- Maren - 

spacedance

postet 19.01.2013 kl. 16:41 i kategorien Outfit

Bukse fra H&M - Genser fra ONLY - Smykke fra BIKBOK - Neglelakk fra H&M -

Hva syntes du om outfitet?

- Maren - 

bom

postet 19.01.2013 kl. 14:00 i kategorien Blogg

Hei!

Som jeg nevnte i forrige inlegg, skulle jeg jo hente pakken fra nelly. Så jeg gikk jo ut i 18 minus og hentet pakken. Da jeg åpnet den hjemme prøvde jeg de og ble skikkelig skuffa. For skoene passet virkelig ikke, og var litt høyere enn jeg trodde. Heh. Så det endte med at vi returnerte de. Kjipt, men det er jo ikke vits i å ha sko som ikke passer? Så da får jeg en tilgodelapp eller noe slikt. Kommer nok til å kjøpe et annet skopar, fordi jeg er helt obsessed med høyhelte og vil bare kjøpekjøpekjøpekjøpee!

Har du gjort noen bomkjøp i det siste?

- Maren -

 

Har dubestilt fra

19.01.2013

postet 19.01.2013 kl. 10:46 i kategorien Blogg

Hei!

Har akkurat tatt en dusj og fikset meg. Skal nemlig til postkontoret etterpå og hente skoene mine! De kom veldig raskt i og med at jeg bestilte de på tirsdag. Så nå skal jeg spise frokost, for så å dra og hente de. Planene for resten av dagen er nok å blogge litt mer, rydde rommet og vaske buret til Tusse.  

 

Hva skal dere gjøre i dag?

- Maren -

party pink

postet 18.01.2013 kl. 18:30 i kategorien Bildeinlegg

 

Leppestift fra E.L.F.

Hva syntes du om leppestiften?

- Maren -

fredag

postet 18.01.2013 kl. 17:52 i kategorien Blogg

Hei!

Sal snart ned for og spise standard fredagsmiddag. Nemlig pizza! Vi har hatt denne tradisjonen så lenge jeg kan huske, så det er alltid hjemmelaget pizza på fredager. Etter middag skal jeg bare slappe av og komme inn i helgemodus, før det er for sent. Helgene går så alt for fort og dagene bare løper fra meg, så må nyte det så lenge det varer.Skal nok bare slappe av i dag, se på PLL, høre på musikk og slikt. 

Ha en fin fredagskveld dere allesammen!

- Maren -

the moon

postet 17.01.2013 kl. 16:45 i kategorien Bildeinlegg


Hva syntes du om bildene?

-maren

spørsmålsrunde!

postet 16.01.2013 kl. 19:00 i kategorien Spørsmålsrunde

Hei!

Tenkte, siden det er så lenge siden, at jeg kunne ha en spørsmålsrunde! Så det er bare å spørre i vei om hva dere lurer på. Svarer mest sannsynelig på video, så det blir gøy. Har også tenkt til å ha en video i uken, og har en del ideer. Noe som er til deres fordel! Kommer til å ha videoene på søndager, eller i løpet av helgene når jeg ikke har  planlagt noe. Men kunne godt trengt noen ideeer fra dere også siden det er jo dere som skal se på.

 

Hva lurer du på?

BLOGGES!!

ordered

postet 16.01.2013 kl. 16:12 i kategorien Blogg

Hei dere!

Sitter og ser på greys anathomy og kom på at jeg ikke hadde blogget siden mandag, heheh. Semesteret på attic startet i går, og jeg dro halv fire hjemmefra for å rekke Moderne og Jazz. Kom ikke hjem før klokken seks, og da var bloggen glemt. Sånn går det.Og som overskriften forteller bestilte jeg noen ting i går! To par sko fra nelly, og en ting til som jeg vil vente med å vise dere. Bare for å få dere til å ha noe å lure på. Kommer til å røpe hva det er når jeg har fått det. Begge skoene er fra sugarfree shoes, og jeg elsker de!

 

 

De blå finner du her. De hvite finenr du her.

 BLOGGES!!

 

Ting som irriterer meg

postet 14.01.2013 kl. 18:30 i kategorien Video

Hahah, den ble veldig dårlig. Får ikke til å laste den opp i 720p eller 1080p.. Noen som kan hjelpe meg med det? haha

Hva syntes du om videoen? Har du noen forslag til neste video? 

BLOGGES!

blogger jeg leser

postet 13.01.2013 kl. 11:20 i kategorien Anbefalinger

 ♥tinemariel0veandyaajustamomentvilatissueagnesbetinabfkrisssyemilieea
Anbefaler alle bloggene ovenfor hvis du allerede ikke leser dem!

Leser du noen av bloggene ovenfor?

Hvis ikke, hvilke blogger leser du?

BLOGGES!!

i'm in love

postet 12.01.2013 kl. 15:22 i kategorien Innkjøp

Hei dere!

For litt siden kom jeg hjem fra en utrolig koselig bytur! Til tross for at håret mitt praktisk talt ble forvandlet til istapper i det jeg gikk ut var turen veldig hyggelig. Men neste gang dropper jeg å vaske håret rett før jeg drar ut, hahah. Vi lo masse, drakk kakao på kafe og hadde det kjempegøy! Også da vi var på humac skulle jeg løfte på Macbook Air-en for å vise Marte hvor lett den var, gikk alarmen! hahah, stod med armene opp i været og så sikert ut som en dust, hahah. Så jeg gikk ut i butikken med full latterkrampe. Kommer aldri til å glemme det hvertfall!!

Som overskriften forteller er jeg forelsket. hahah, ikke sånn da. Men i et essplagg!! Ble du skuffet nå? Neida. Men jeg var inne på H&M og så denne buksen. Hadde prøvd den før, men lot være å kjøpe den og det angret jeg skikkelig for! Så hang den på stativet i perfekt størrelse og pris. Kostet faktisk bare 100 kroner. Litt av et kupp må jeg si.ELSKEEER DEEEEEN!!!

Hva syntes du om buksen? 

BLOGGES!

 

morgenstund har gull i munn

postet 12.01.2013 kl. 11:06 i kategorien Livet

God morgen alle sammen!

Har nettopp spist frokost og skal straks hoppe  dusjen, Men tenkte jeg skulle gi dere en liten update. Skal møte Marte i byen etterpå, fordi hun skal kjøpe en gave. Skal ikke se bort i fra at det blir noe på meg også, men skal prøve å være fornuftig. Ettersom ett av nyttårsforsettene mine er å bruke penger mer fornuftig må jeg jobbe for å holde målet mitt. 
Tok noen bilder i det solen stod opp!

Er du flink til å bruke pengene dine fornuftig?

BLOGGES!!

 

millitary green

postet 11.01.2013 kl. 15:54 i kategorien Outfit

Heii!

Har allerede intatt helgens plass i sofaen og ser på Greys Anathomy. Elsker virkelig sykehusserier, haha! Har ingen planer i helgen utenom Aron (slalombakke) på søndag kanskje. Egentlig deilig også, å ikke ha noen planer som får meg til å stresse. Uanset så tok jeg noen bilder ute istad. De blir utrolig fine å lyse når man tar bilder på denne tiden av dagen. Selv om jeg holdt på å fryse i hjel, da..

 Bukse fra BIKBOK, cardigan fra GINATRICOT, Singlet fra ONLY, Smykke fra H&M!

På hvilken tid av dagen liker du best å ta bilder? Når og hvor?

BLOGGES!

ukas bomkjøp #3

postet 09.01.2013 kl. 18:53 i kategorien Bomkjøp

Hei!

For noen timer siden prøvde jeg en slags hårmaskara som lå ubrukt i sminkeskuffen min og gjett om jeg ble skuffet!

Altså hårmaskaraen har en slags blåfarge. Poenget med den er at du kan lage dipdye med den og striper i håret. Tror jeg kjøpte denne maskaraen i den tiden hvor alle var helt obsessed med dipdye, og ville bare teste det ut. Jeg har ikke prøvd den ordentlig før i dag, da. Så jeg gjorde slik som jeg hadde sett på isadora's instruksjonsvideo, og det var no skikkelig klissete greier. Håret floket seg med en gang og fargen satte nesten ikke spor. Så nå sitter jeg igjen med en slags grålig blåfarge i luggen.. Freshht.

Så anbefaler dere virkeig ikke å kjøpe denne!!! Nå er håret mitt der hvor jeg tok det utrolig klissete og seigt. Takk og lov at det går ut i vask.

Dette er fargen jeg sitter igjen med! 

Har du prøvd hårmaskara før?

BLOGGES!!

#cut4bieber

postet 09.01.2013 kl. 15:11 i kategorien Diskusjon

Regner med at mange av dere kanskje har sett taggen, eller kanskje bildet hvor Justin røyker weed. Kanskje dere til og med har sett på bilder av jentene som kutter seg fordi han muligens røyker weed. Selv om det kanskje ikke er han engang.Men gutten på bildet har jo ingen synlige tattoveringer, noe justin har. Jeg vet ikke akkurat hvor de tattoveringene er, da.

Jeg syntes personlig hele greia er litt tragisk og trist. At beliebers skal kutte seg for å få Justin til å slutte å røke. Det er sinnsykt. Justin har så mye makt over fansene sine. Men ett sted går grensen. Han har jo ikke direkte sagt at de skal kutte seg, men belieberne presser Justin(hvis det er han) til å slutte å røyke ved å kutte seg virker det som. Galskap er ordet. Er ikke helt sikker på dette men noen foralte meg at hele greia med kuttingen var at noen startet med et falskt bilde av jenter som hadde kuttet seg, og sa at det var pga. Justin hadde røyka. Selv om bildet ikke var av den grunnen. 

Men har dere tenkt på at det kanskje ikke er han engang? Vet ikke om dere har sett et bilde av Robin Verrecas? Hvis du har sett han ser du hvor skremmende lik han er, det er nesten ikke mulig å skille dem! Men selv han skriver i en tweet at det hverken var han eller justin. Altså jeg vet ikke hva jeg skal tro, og bryr meg egentlig lite om hva han røyker hvis han gjør det.

Altså, ser du hva jeg mener?! De er så like!!

Har du hørt om dette?

Hva syntes du om saken??

BLOGGES!!

 

sunrise

postet 07.01.2013 kl. 20:00 i kategorien DIY

Tok disse bildene for noen dager siden og redigerte de nå. Det er så utrolig fint med soloppgang, så disse måtte jeg bare dele, haha!

Hva syntes du om bildene?

BLOGGES!!

dagen i dag

postet 07.01.2013 kl. 17:26 i kategorien Livet

Hei dere!

Nå er det ny uke, med mange nye muligheter. I dag har jeg vært på skole som vanlig og bare slappet av! planene for resten av kvelden er nok å få unnagjort noen lekser og et par pretty little liars-episeoder. Har vært heelt hekta i jula og så en sesong med 22 episoder i på to dager, hahah. Det er jo såå spennende, skjønner ikke hvorfor jeg har sett på det før nå. Ellers så fyller Ellinor fire år i morgen. Da blir det sikkert litt feiring og kos med familien.


Hvordan er dagen din? 

BLOGGES!!

birthday party

postet 06.01.2013 kl. 20:20 i kategorien Livet

Hei dere!

I dag har vi feiret Ellinor sin 4-årsdag med familien. Hun har jo egentlig ikke bursdag før tirsdag. Så i dag feiret vi med kaker og god mat! Alltid koselig når familien samles slik. Men det er søndag i dag, da. Noe som betyr at skolen starter igjen i morgen! Det er så irriterende at helgene bare forsvinner, mens skoledagene er lange og kjipe. Rart er det ikke? 

BLOGGES!!

Vinn st.tropez selvbruning!

postet 05.01.2013 kl. 21:41 i kategorien Blogg

Hei dere!

En venninne av meg har en konkurranse på bloggen sin, hvor du kan vinne st.tropez selvbruningsskum og en slags påføringsvott. Jeg personlig syntes dette er en utrolig bra premie i og med at kvaliteten er veldig bra pluss at det er ganske dyrt. Tror det hele har en verdi av 600 kroner. Noe som er ganske mye. Så hvis du vil vinne dette burde du besøke bloggen hennes her. Direktelink til konkurransen er her.

Anbefaler dere virkelig å besøke bloggen hennes! ikke bare pga. konkurransen men også fordi bloggen er veldig bra med mange oppdateringer!

Her er det du kan vinne;Vil du vinne selvbruning? Har du prøvd noen av st.tropez sine selvbruninger før?

BLOGGES!

MAREN HARVIK RYGH

Velkommen til bloggen min!

Hei! Jeg er en jente på 15 år som bor i Drammen. På denne bloggen finner du alt fra mote til personlige meninger, håper du liker det :)

Følg meg

Legg til som venn

Kategorier

 • 30Dayschallenge
 • Anbefalinger
 • Bildeinlegg
 • Blogg
 • Bomkjøp
 • California 2014
 • Diskusjon
 • DIY
 • Innkjøp
 • Livet
 • Mat
 • Mote
 • Musikk
 • Negler
 • Outfit
 • Sminke
 • Sponset
 • Spørsmålsrunde
 • Tips &Triks
 • Trening
 • Video
 • Arkiv

 • Desember 2014
 • November 2014
 • Oktober 2014
 • Juni 2014
 • November 2013
 • Oktober 2013
 • April 2013
 • Mars 2013
 • Februar 2013
 • Januar 2013
 • Desember 2012
 • November 2012
 • Oktober 2012
 • September 2012
 • Design  Elise Karlstrøm Bjørnstad www.elisebear.blogg.no


  © Designet er laget av: Elise Karlstrøm Bjørnstad. www.elisebear.blogg.no

  hits