fuschia

postet 28.02.2013 kl. 10:40 i kategorien Innkjøp

Dette er da de skoene jeg snakket om i går! Er heeeelt forelsket i de. Du finner de her.

Hva syntes du?

- Maren -

ukas anbefaling#10

postet 27.02.2013 kl. 19:45 i kategorien Negler

Hei folkens!

Tid for ukens anbefaling igjen. og i dag skal jeg anbefale en artist til dere! Hun er ikke veldig kjent, så det er derfor jeg anbefaler henne. Hun er også ganske ny tror jeg, så det er absoltt verdt å ta en titt. Artisten heter Zara Larsson og er en svensk 97'er. Fant henne nylig på spotify-topplistene og elsker henne allerede! Eller, musikken hennnes, hehehe. Hun har ikke veldig mange sanger enda, men med hennes stemme håper jeg hun fortsetter! Hun har blogg også! den kan du besøke her. Nå har jeg sagt mitt, du kan jo høre selv på en av mine favorittsanger av henne; 

Hva syntes du om musikken henens? Har du hørt om henne før?

- Maren - 

dagen i dag

postet 27.02.2013 kl. 17:54 i kategorien Blogg

Hei!

I dag har jeg visst helt glemt bort bloggingen, meenmen. Dro vertfall til byen ved ett-tiden og møtte Marte. Vi gikk til united bakeries og drakk kakao og pratet og lo mye. Tok ikke med kamera fordi jeg syntes det er litt pes å drasse med det rundt.. Men hvertfall, vi hadde det kjempehyggelig og gikk litt rundt i byen. Så gikk vi hvert til oss(?) og så gikk jeg til postkontoret. Og deeer lå en ting eller noen ting jeg har ventet på leenge og som jeg gleder meg til å vise dere! ikke i dette innlegget da, heheh. Dere må vente litt ;) Nå skal jeg hvertfall snart spise litt middag! for jeg er sulteeeeen. Vi blogges!

 

Hva tror du er inni pakken?


- Maren - 

dagen min i bilder

postet 26.02.2013 kl. 17:53 i kategorien Bildeinlegg

Hva har du gjort i dag?

- Maren - 

kjipt

postet 26.02.2013 kl. 12:05 i kategorien Blogg

Hei folkens!

Va syk i går, så derfor blogget jeg ikke. Hadde feber og var utrolig slapp så jeg lå hele dagen i sengen og så på GLEE. Utrolig kjipt å være syk, spesielt når det er ferie! Pluss at det var såutrolig fint vær både i går og i dag. Så dagen i dag skal brukes til å komme i form igjen, føler meg mye bedre allerede, men det tar nok litt tid å ta igjen gårsdagen. Spiste kun tørre kjeks og drakk ikke veldig mye. 

 
Dere får bare et bilde av bakhodet mitt idag etter som jeg ikke ser ut, haha!

Er du syk? Hvordan er været hos dere?

- Maren -

kjedelig søndag

postet 24.02.2013 kl. 11:26 i kategorien Blogg

Heiii!

Vet egentlig ikke helt jeg skal skrive om for tiden, fordi det rett og slett ikke er mye og skrive om. Vell, jeg har jo spist frokost i dag, men det er vell ikke morsomt å lese om. Med andre ord; Livet mitt er kjedelig. Hadde egentlig skrevet opp en del bloggideer tidligere i uka, men når jeg ser på de nå er det bare kjedelige emner.. Så kanskje du vil gi meg noen tips? Hadde blitt veeeldig takknemlig for det. Angrer veldig for at jeg ikke ble med på skitur. Herregud det var random. Dette var et veldig rart innlegg.

Hva vil du lese om?

- Maren - 


purple stripes

postet 23.02.2013 kl. 11:47 i kategorien Negler

Hva syntes du om negledesignet?

- Maren -

ukas anbefaling#9

postet 22.02.2013 kl. 19:35 i kategorien Anbefalinger

Hei dere!

Siden uken snart er slutt tenkte jeg at jeg kunne ha en liten anbefaling. ganske lenge siden nå. Men hadde jo det i video for ikke så lenge siden, da. tilbake til det jeg eeegentlig skal skrive om. For i dag skal jeg anbefale noe litt annerledes, nemlig en bok! Og, nei, det er ikke en kjedelig bok. men en som faktisk kan være morsom å lese for selv de jentene som hater å lese.

Boken jeg skal anbefale heter "Sweet Little Lies, an L.A. Candy Novel" av Lauren Conrad. 

 Altså det handler om en jente, Jane, som er hovedpersonen i en realityserie. Hun blir ferkset når hun er utro mot kjæresten sin med kjærestens kompis. Så oppstår det masse drama og hvis du vil vite mer må du nesten lese boken! Det er jo nesten det samme som f.eks. Gossip Girl i bokform. Men her kan du jo forestille deg alt som du vil og lage en egen serie på en måte, det er jo ofte det som er morsomt med å lese en bok. Så selv om du ikke er den lesehesten er dette en bok jeg vil anbefale til akkurat deg!


 Sånn ser den ut! Ikke kjedelig og grå, men feminin og jentete.

Har du lest boken? Eller kommer du til å gjøre det?

- Maren - 

vinterferie

postet 22.02.2013 kl. 15:14 i kategorien Blogg

Hei!

Yeeeeesssss, endelig litt ferie. Hahah, det gikk egentlig ikke opp for meg at de var ferie før det! har vært så opptatt av skolearbeid at jeg nesten har glemt det. Det sier vell litt om hvor mye jeg trenger litt ferie. Skoledagen i dag var helt grei, men avslappende og kald. Håper temperaturen synker litt utover så det kan bli litt skiturer og lignende.

Planene mine for ferien er å kanskje få gjort ferdig rommet mitt helt, dra til Bø for å se på bunad, slappe av og dra på hyttetur til Hemsedal med noen venner av familien! Gleder meg masse til sene kvelder og å få sove lenge. Alltid deilig med ferie. kunne godt ha det 6 måneder 2 ganger i året for min del, hahah. men da hadde det vell ikke blitt noe særlig ut av meg..Hva skal dere gjøre i vinterferien?

- Maren - 

countdown

postet 21.02.2013 kl. 18:35 i kategorien Blogg

Hei!

Har nettopp spist middag og sitter for øyeblikket på rommet mitt noen lekser som må gjøres ferdig. Vu slutett faktisk klokken halv 12 i dag, så fikk en liten følelse av ferie når jeg gikk hjem i 15 minusgrader. Trodde faktisk ørene mine skulle fryse av på grunn av kulden! Fredag, den beste dagen, i uken er den siste og også beste dagen før vinterferie. Det har gått så fort, og etter vinterferien så er det få uker til påskeferie, så er det ikke mange uker til bursdagen min og sommer. Så fremover kommer alt til å gå i et sett! 

Forresten så gikk det litt saktere med det personlige innlegget mitt enn jeg hadde håpet på. Så til de som ventet på det så må dere bare være litt mer tålmodige, hvis det er noen som har savnet det da eheheh.

Syntes du tiden går fort?

- Maren - 

pearlescent

postet 21.02.2013 kl. 15:37 i kategorien Innkjøp

Kjøpte disse elskede hunter gummistøvlene for noen uker siden og ville ikke vise dere de før de kom, så nå er de her! Elsk

Hva syntes du?

- Maren - 

 

winter wonderland

postet 20.02.2013 kl. 19:37 i kategorien BildeinleggDet var noen av bildene jeg tok ute i går i det fine været!

Hva syntes du?   

- Maren -

Hvordan jeg redigerer bildene mine

postet 20.02.2013 kl. 14:30 i kategorien Blogg

hello!

tenkte jeg kunne vise dere hvordan jeg redigerer bildene jeg legger ut her på bloggen. Er jo nybegynner i photoshop, som sagt men det kommer seg! tenkte hvertfall jeg kunne vise dere slik at andre nybegynnere der ute også kan få litt tips. I dette inlegget viser jeg dere kun hvordan jeg redigerer de hverdaglige bildene mine men hvis det er noen som vil at jeg skal vise hordan jeg reidigerer f.eks. galaxy- bildet kan jeg også gjøre det! Da starter jeg bare jeg.


 Slik ser da bildet ut før jeg redigerer det!

 

Wops, dette bildet ble fryktelig lite, men det får gå. Så redigerer jeg da lysstyrken i photoshop cs6 til ca 90-100 og kontrasten ca 20-30. Det kommer jo selvflgelig litt an i forhold til det naturlige lyset på bildet mitt!


 Og voila! Så ser bildet slik ut :D Altså, dette ble kanskje litt fo ikke komplisert nesten, men det er det jeg gjør!

Hvordan redigerer du bildene dine? og hvor?

- Maren -

Vinn gavekort på Victorias Secret!

postet 19.02.2013 kl. 18:35 i kategorien Blogg

Hei!

En blogger som jeg leser har nå en konkurranse på sin blogg der DU kan vinne et gavekort på 75$ fra Victorias Secret egen hjemmeside. De har et stort utvalg av blant annet utrolig fine bikinier. Det du trenger å gjøre for å bli med i konkurransen er å dele innlegget på facebook, for så å kommentere at du er med i kommentarfeltet. Enkelt er det ikke? Så da får vi bare krysse fingrene! Direktelink til innlegget her.

Her er noen ting fra nettsiden der du kan vinne gavekort ;Skal du melde deg på konkurransen?

- Maren -

wants from nelly

postet 19.02.2013 kl. 17:47 i kategorien Mote
Hvilke plagg likte du best av det ovenfor?

-Maren-

vårfølelse

postet 19.02.2013 kl. 15:10 i kategorien Blogg

Hei alle søte!

Long time no see... Neida, det er jo ikke så lenge siden dere har høt fra meg? Vell, jeg var hvertfall ute og tok et par ibilder ute i stad. Det er utrolig fint vær ute med massemasse sol. Sol gjør meg glad + pluss at snøen plutselig begynner å forsvinne sakte men sikkert. Deler bildene etterpå. Nå skal jeg straks spise litt for så å se på en serie jeg har begynt på. Den hter drop dead diva og er egentlig ikke såå bra, men trenger noe å slå ihjel tiden med heheh. Etterpå kommer et inlegg med personlige meninger så dere kan bare glede dere! Jeg elsker hvertfall å lese slike innlegg da og syntes det er kjempegøy å lage de.Hvordan er været der hvor du bor? Har du fått vårfølelse?

- Maren -

a half metal hand

postet 17.02.2013 kl. 14:13 i kategorien Bildeinlegg

Hva syntes dere om bildet?

- Maren -

morgensveis

postet 17.02.2013 kl. 10:20 i kategorien Blogg
Hei dere!

Har akkurat spist frokost og skal snart begynne å rydde på rommet.. igjen.. hhah. I dag skal jeg først og fremst slappe av og forberede meg til uken men også gjøre lekser, vaske et bur, rydde og stvsuge rommet. Er jeg heldig får jeg lurt inn en film mellom alt dette kjedelige! Skal også spille inn en videoblogg som jeg har nevnt, kom gjerne med forslag!

Hva består søndagen din av?

- Maren -

laurdag

postet 16.02.2013 kl. 22:33 i kategorien Blogg

Hei folkens!

For øyeblikket sitter jeg klistret til photoshop og er skikkelig gira på å lære alt dette her, hahahh. Surrer fortsatt en del før jeg får ting ordentlig til men det kommer seg. Har nettopp laget en header til en veninne som jeg faktisk ble ganske så fornøyd med til å vøre min første i photoshop! Dere kan besøke bloggen hennes her. Ellers så har kvelden min bestått av å slappe av og å spise godis, lese blogger osv.

I morgen har jeg tenkt til å spille inn nok en videoblogg! Syntes det er kjempegøy å lage de så tar en video ca hver uke. Er ikke det fint? Vet ikke heelt hva slags video det blir, men video blir det. Har noen forslag da; fargefavoritter, mågjørevideo, whats on my iphon, makeup without brushes eller my little sister does my makeup. Hvilke syntes dere hadde vært morsomst å se på? Har dere noen forslag til videoblogg?Kommer nok til å være ganske mye på forskningsfronten og testing av effekter når det gjelder photoshop, så kommer nok også til å poste en del bilder som er reigert i photoshp! Si gjerne hva du syntes om dem og mine nybegynnerskills, hahah.

- Maren -

magic camera

postet 14.02.2013 kl. 20:40 i kategorien Bildeinlegg Okei, jeg vet denne typen bilde kanskje er litt oppbrukt men jeg måtte bare prøve. Og for å være helt ærlig syntes jeg det ble så bra! Elsker photoshop allerede, haaha!

Hva syntes du om bildet?

- Maren -

HJELP

postet 14.02.2013 kl. 19:07 i kategorien Blogg

Hei allesammen!

Som jeg har nevnt tidligere skulle jeg prøve meg fram med photoshop i dag, men kommer ingen vei. Altså dette er litt mer avansert enn jeg er vant til for å si det sånn da. Ender bare opp med kluss og tull, sånn er det. har søkt en del på torturials og lignende men skjønner ikke og får det ikke til! Så derfor trygler jeg om din hjelp. Det jeg er på jakt etter er noen lettforklarte videoer eller blogginlegg for den slags skyld som forklarer ulike egenskaper med phtoshop cs6! Tusen takk på forhånd!


Har du noen gode tips, linkinger eller videoer som jeg kan bruke til å forbedre mine kunnskaper om photoshop?

Blir evig takknemlig for det! Bare lim inn en link i kommentaren hvis du har noen gode tips eller videoer.

- Maren -

14.februar

postet 14.02.2013 kl. 14:50 i kategorien Blogg

Hei dere!

Akkurat nå sitter jeg godt plantet i sengen med den nyeste utgaven av elle foran meg og en kopp kakao i hånden. Kom for litt siden hjem fra skolen og har plutselig blitt veldig forkjøla, altså tett i nesa og sliten i kroppen. Så dagen i dag skal gå til å ta det med ro for så å prøve ut Photoshop. Lastet ned prøveversjonen som varer i 30 dager i går og gleder meg til å bruke det! Må nok prøve meg litt frem og se på litt videoer her og der, men det skal nok gå. Har du erfaring med photoshop?

- Maren -

girly inspiration

postet 13.02.2013 kl. 18:58 i kategorien Bildeinlegg


Alle bildene er tatt fra we♥it! Elsker den siden altså.

Hva syntes du om bildene? Liker du we♥it?

- Maren -

my haircare

postet 13.02.2013 kl. 15:01 i kategorien Anbefalinger

Hei! 

Det ble ikke noe blogging i går fordi jeg ble sittende med en engelskpresentasjon hele kvelden og skolearbeid kommer nok foran bloggingen! Men uansett så kom jeg nettopp hjem fra skolen og skal straks lage meg litt mat. Først tenkte jeg at jeg kunne dele mine hårpleieprodukter med dere! Såklart bruker jeg jo ikke alle hver dag, men jevnlig. Så håper dere kanskje får noen tips til hvordan dere kan pleie håret deres!

SUNSILK STRONGER TO GROW LONGER SHAMPOO OG BALSAM: Denne shampooen og balsamen er de to jeg bruker for øyeblikket. Håret vokser kanskje ikke s mye fortere som den sier, men det blir hvertfall mykt+ at det lukter kjempegodt! Disse bruker jeg ca annen hver dag.

JOICO MOISTURE RECOVERY: Denne hårkuren nevnte jeg i den siste videoen så jeg trenger vel egentlig ikke si noe mer om den enn at den gjør håret ditt silkemykt og lukter kjempegodt! Denne bruker jeg hver 14 dag ca. og har den i i ca 5 min.


DEFINE DRY SHAMPOO: Denne har jeg også anbefalt før og gjør det fortsatt! Det er jo tørrshampoo, så denne bruker jeg når håret mitt er fett og jeg ikke har tid til å vaske det ordentlig. Jeg sprayer øverst i hårfeste og ellers i håret hvor det er fett. bare pass på så du ikke sprayer for nærme, for da blir du hvit i hodebunnen. Når den har gått inn i håret etter noen minutter føles håret mye lettere og friskere enn før du startet, nesten som å dusje!

LOREAL ELVITAL EXTRAORDINARY OIL: Denne har jeg OGSÅ anbefalt før og gjør det fortsatt! Denne bruker jeg om jeg har tørt eller krusete hår. Jeg tar den som oftest i hårtuppene og litt oppover, men ikke i hodebunnen eller ved hårfestet. Rett etter du har tatt den i håret virker håret litt fett, men etter noen minuter blir håret silkegladd + at det lukter himmelsk!

KMS CALIFORNIA FREE SHAPE HOT FLEX SPRAY: Tittelen sier jo det meste selv. Dette er en varmebesskyttende spray som jeg tar på både før og etter jeg har rettet eller krøllet håret. CERAMIC RETTETANG OG REMINGTON KERATIN THERAPY: Disse to produktene bruker når jeg skal rette eller krølle håret. kanskje ikke GHD, men begge fungerer utrolig bra!TANGLE TEEZER: Har også anbefalt denne før og gjett om jeg fortsatt gjør det! Denne børsten grer ut håret smertefritt og enkelt + at håret blir kjempemykt etter du har gredd det. Så dette er nok en av mine favoritt- hårprodukter!!

Har vi noen av de samme hårprodukt-vanene? Fikk du noen tips?

- Maren -

watermelon nails

postet 11.02.2013 kl. 16:35 i kategorien BildeinleggHva syntes du?

- Maren

bomkjøp og anbefalinger

postet 11.02.2013 kl. 07:40 i kategorien Video

 Sett på 720p på tannhjulet for å få bedre kvalitet!

Hva syntes du om videoen? Har du noen av de samme produktene eller erfaringer med de?

- Maren

motivation

postet 10.02.2013 kl. 14:32 i kategorien Blogg

Poppet meg litt motivasjon til skolearbeidet i stad! Blir liksom litt ekstra gøy å gjøre kjedelige ting når man har noe godt vedsidenav. I tillegg til at det er helg så blir det braa.

Hva blir dere motivert av?

- Maren -

new design

postet 10.02.2013 kl. 12:10 i kategorien Blogg

Heihei!

Som dere sikkert allerede har merket har jeg endret designet mitt! Var så utrolig lei av det gamle, så jeg byttet. Fant designet her. Denne bloggeren har også mange andre fine design! Skal fikse header og småting i sidelinjen, men må finne ut hvordan jeg gjør det først,da. haahah.

Lastet egentlig opp en video i går, men finner den ikke på youtubekanalen min.. Det står på imovie at den er lastet opp men den er ikke å finne! Får fikset det i løpet av dagen forhåpentligvi. Skal også øve til prøve, gjøre en lekse, vaske et bur og slappe av.Hva syntes du om det nye designet??

-Maren-

09.02.2013

postet 09.02.2013 kl. 11:36 i kategorien Blogg

hei dere!

For øyeblikket sitter jeg og skriver med justin bieber på høytallerene og skal straks begynne å rydde. Til tross for at det er int vær orker jeg ikke gjøre noe veldig spesielt, må ha noen av de dagene også da. Føler jeg sier jeg skal rydde hver enseste helg, men jeg gjør jo det hahah. Klarer aldri å holde det ryddig over lengre tid for det blir alltid liggende klær og poser på gulvet. Litt irriterende, menmen. Ska også ta en dusj etterpå fordi håret mitt er så utrolig fett. Det var en veldig viktig  setning. Hahahh. Og i kveld skal vi på middagsbesøk til noen venner , det blir sikkert koselig! 
Hva skal dere gjøre i dag?

Klarer du og holde rommet ditt ryddig?

-Maren-

the prom dress

postet 08.02.2013 kl. 22:07 i kategorien Blogg
Hei folkens!

Som jeg har nevnt tidligere hadde vi ball på torsdag. På starten var det egentlig veldig kjedelig, men utover kvelden ble det bare morsommere og morsommere. Så i dag er jeg støl i leggene og i høyre arm, hahaha. Kom hjem klokken 12 i går og sovnet vell ikke før halv ett tiden og sov ikke spesielt godt i natt heller, så helgen skal brukes til å slappe av. Har en lekse å gjøre + en prøve som vi har på mandag, noe som betyr at jeg må tilbringe store deler av søndagen til skolearbeid, yee. Men skal også se om jeg får spilt inn noen videoblogger ++ så det er ikke bare kjedelig denne helgen heller! Får ta igjen resten av moroa til vinterferien som er om to uker!! 

Har dere hatt skoleball?

- Maren -

MAREN HARVIK RYGH

Velkommen til bloggen min!

Hei! Jeg er en jente på 15 år som bor i Drammen. På denne bloggen finner du alt fra mote til personlige meninger, håper du liker det :)

Følg meg

Legg til som venn

Kategorier

 • 30Dayschallenge
 • Anbefalinger
 • Bildeinlegg
 • Blogg
 • Bomkjøp
 • California 2014
 • Diskusjon
 • DIY
 • Innkjøp
 • Livet
 • Mat
 • Mote
 • Musikk
 • Negler
 • Outfit
 • Sminke
 • Sponset
 • Spørsmålsrunde
 • Tips &Triks
 • Trening
 • Video
 • Arkiv

 • Desember 2014
 • November 2014
 • Oktober 2014
 • Juni 2014
 • November 2013
 • Oktober 2013
 • April 2013
 • Mars 2013
 • Februar 2013
 • Januar 2013
 • Desember 2012
 • November 2012
 • Oktober 2012
 • September 2012
 • Design  Elise Karlstrøm Bjørnstad www.elisebear.blogg.no


  © Designet er laget av: Elise Karlstrøm Bjørnstad. www.elisebear.blogg.no

  hits