1.påskedag

postet 31.03.2013 kl. 19:18 i kategorien Blogg

Hei dere!

Nå har jeg nettopp intatt juicy dressen etter et bad, og skal straks ned for å spise dessert med familien, men tenkte å oppdatere dere først. Har jo vært ganske slapp på bloggfronten i det siste, noe jeg må beklage! Nok om det. Har hvertfall vært på en liten sykkeltur i dag, og det er vell det. Været her i drammen ar vært helt sykt denne uka, så har sittet en del ute i dag også! Klarte såklart å skli på isen og slå meg og endte opp på sofaen med gamle frustrerte fruer episoder på viaplay. Lazy dayys. 

Hvordan har været vært der du bor i påsken?

- Mar3n -

påskeaften

postet 30.03.2013 kl. 12:23 i kategorien Blogg

Hei dere!

God påske(igjen)! Kan ikke tro at uken har gått så fort! Jeg våjnet til påskefrokost og påskeegg. Etter forkosten gikk jeg og søstrene mine ut for å lete etter slike så påskeegg. Lit barnslig, men morsomt å ha noe sånne tradisjoner. Senere i kveld skal noen venner komme og spise middg, så akkurat nå er hele familien i akson for å få huset rent og ryddig. Unnatt meg da.. 
Hva skal dere gjøre i dag?

- Mar3n -

long time no see

postet 29.03.2013 kl. 11:19 i kategorien Blogg

Helloo!

Lenge siden sist? For i motsetning til andre dager har jeg faktisk hatt en del å gjøre! Veldig deilig også å komme seg ut av huset og ikke bare bli sittende inne. På tirsdag dro jeg til Marte sammen med Emilie. Vi tok maaange bilder, lo mye og hadde det skikkelig koselig! Elsker sånne jentekvelder. på onsdag tok vi flere bilder, lagde oss smoothie til lunsj og slappet av på verandaen med masse dyner og sola rett i ansiktet. Så deilig!! Etter det dro vi og spiste på en resturang i byen. Også i går var jeg på Veierland hor onkelen og tanten min har kjøpt seg en slags butikk/resturang/cafe. Der var det dugnad med hele familien! Veldig koselig det også.

Da var de siste tre dagene summert opp! Påsken min har hvertfall vært veldig bra hittil. Så senere i dag skal vi på middagsbesøk til noen venner. Kommer til å dele opp bildene fra de siste tre dagene litt, så jeg deler noen av bildene fra gårsdagen nå også kommer resten i et annet innlegg. Sounds good?

 

Hva har du gjort de siste tre dagene? Hva syntes du om bildene?

- Mar3n - 

 

postet 25.03.2013 kl. 19:02 i kategorien Blogg

Helloo my friends!

Kom akkurat hjem fra Bø. Som jeg nevnte i går skulle jeg dit i løpet av påskeferien. Så vi dro ut av huset halv åtte i dag tidlig for å rekke toget som gikk til Bø. Da vi kom dit gikk vi til Almansåk(?) og begynte å designe min bunad. Skal jo ha beltestakk, så valgte ut bånd, mønstre, farger og stoff. Egentlig veldig gøy å få designe sin egen, for da er man siker på at den ikke blir lik noen andres! Ble veldig fornøyd med det jeg valgte, så gleder meg til å se hvordan det blir.

Så etter å ha vært der i omtrent sju timer dro vi hjem med toget igjen. Siden jeg stod opp klokken seks i dag morges kommer jeg til å ta en roolig kveld før det imorgen blir overnatting og jentekveld!

Hva slags bunad skal du ha? Eller hvordan har du?

- Mar3n - 

favoritt DIY-videoer

postet 24.03.2013 kl. 16:00 i kategorien DIY

 

 

 

Åh, elsker alle videoene på youtube hvor de viser hvordan du kan lage suuperfine ting av andre ting du ikke har lyst på elelr ikke bruker!!!

Hvilke av de ovenfor er din favoritt? 

- Mar3n - 

påskestemning

postet 24.03.2013 kl. 11:17 i kategorien Blogg

Hei dere!

Da er det påske! Denne ferien kom veeldig plutselig på meg, haha. Føles ut som om vinterferien begynte i går. dagene går virkelig 100 km i timen nå for tiden. noe som egentlig er bra fordi det betyr at sommeren er så nær! Vel, det er jo deilig å ha ferie selv om man ikke føler det er ferie også da. Ferien min skal brukes til ting jeg ikke gjorde i vinterferien. Ble jo syk da, så da får ejg ta igjen det jeg egentlig skulle gjort. jeg skal blant annet til Bø for å se på bunad(!!!), kanskje en tur til ikea, overnatte med venniner, kanskje dra på hytta en tur og besøke onkelen min.

Ser virkelig fram til det! Skal også på bursdag i kveld, det blir også gøy. Har virkelig mye å gjøre denne påsken!

 


Da får jeg bare ønske dere god påske! kos dere masse :)

 Hva syntes du om bildene? Hva skal du i påsken?

- Mar3n - 


a quote

postet 23.03.2013 kl. 16:21 i kategorien Bildeinlegg

 Elsker dette sitatet! Fra boka Hjemkomsten  av Victoria Hislop. 

Hva syntes du om sitatet?

- Mar3n - 

i want a tattoo

postet 22.03.2013 kl. 21:15 i kategorien Blogg

Åh, har såå lyst på en sånn liten, men fin tattovering når jeg blir eldre! ikke noe sånn svære harry greier, men en liten tattovering som betyr mye på en måte.

Har du lyst på tattovering? isåfall hvordan?

- Mar3n - 

ukas bomkjøp#4

postet 21.03.2013 kl. 20:11 i kategorien Bomkjøp

Hei dere!

Litt lenge siden jeg har hatt ukas bomkjøp nå fordi ejg ikke har hatt noe å ikke-anbefale dere. Men nå har jeg det. Såå, idag skal jeg ikke-anbefale dere en neglelakk. Og det er ingen andre enn H&M sin. kanskje ikke så overraskende? har egentlig vært litt fornøyd med de, men ikke sånn at jeg elsker dem. Fordi de har jo veldig mange fine farger og alt det der men. De er så utrooolig dårlig pigmentert. Tror ikke jeg har tenkt påd et før nå fordi jeg ikke har visst om ordet, haahah. Men helt ærlig; neglelakken er dårlig!

Man må enten ta veldig mye på, eller ta flere lag for at det skal se fint ut. og for det første er det ikke alltid man har tid til å sitte lenge og vente på at det skal tørke, og hvis man skal klæsje på masse tar det evigheter før det tørker. Så fra nå av skal jeg investere i bedre neglelakker. Er du med meg?

Bildet ovenfor viser hvor dårlig pigmentert neglelakken er. Den er jo nesten usynlig! Det som også er en ulempe med den er at den skiller seg litt, så det blir striper på neglene.. Ikke bra!! Ser dere hva jeg mener? 

Dette er neglelakken jeg har brukt på bildet ovenfor!

Hva syntes du om H&M sine neglelakker?

- Mar3n - 

be a friend

postet 21.03.2013 kl. 19:05 i kategorien Blogg

Helloo!

Har akkurat spist middag og skal straks begynne på et k&h-prosjekt som skal leveres i morgen. Dagen i dag har vært like bra som gårsdagen faktisk. Elsker virkelig de dagene hvor alt er perfekt og været er fint! Føler dette har vært en god uke for meg, hahah. Lastet ned gimp nå nettopp, siden photoshop ikke fungerte å laste ned på nytt. Prøver å lære meg alt her, det er jo heelt gresk for meg. Sliter spesielt med hvordan man lagrer bildene slik at de blir under 20MB.. Men skal nok klare det :) Kvelden min skal gå til blogging og k&h-prosjektet som jeg nevnte litt lenger opp. Ha en fin dag videre!

- T-skjorte fra Line Of Oslo.

 

Har du erfaring med gimp? Vet du hvordan man laster over bilder fra gimp til blogg.no, og hvordan man får lagret de slik at de blir under 20MB? Hadde vært til så stor hjelp!

- Mar3n - 

 

glad'dag

postet 20.03.2013 kl. 14:46 i kategorien Blogg

Hei dere!

Åh, dette har vært en bra dag! For det første så er onsdag en av de beste dagene i uken og for det andre så fikk jeg 6'er på et matteprosjekt vi har hatt de siste ukene. Klarer ikke slutte å smile, hahah. Er så godt å ha noen av de dagene hvor alt er bra noen ganger. Men nok om det for nå må jeg ned å spise litt før magen min eksploderer av sult. Vi snakkes!

Har du en bra dag i dag?

- Mar3n - 

wants fra victoria's secret

postet 20.03.2013 kl. 14:09 i kategorien Mote


Kunne du tenke deg noe av det ovenfor?

- Mar3n - 

dyremishandling

postet 19.03.2013 kl. 19:31 i kategorien Negler

Når du ser overskriften tenker du sikkert; "Åh ikke enda et klageinnlegg som skal få oss til å få dårlig samvittighet". Har tenkt det samme mange ganger, men nå angrer jeg. kom over en video om dyremishandling, og kommer ikke til å dele den her. Men etter 5 sekunder klarte jeg ikke mer. Så før du lukker fanen, les. Les, les, les.

Som sagt, har jeg aldri vært spesielt engasjert eller opptatt av dette med dyremishandling helt til jeg så bildene og videoene som jeg har nevnt ovenfor. Bilder og videoer av dyr i trange bur som viser hvor forjævlig de har det. Etter å ha sett dette syntes jeg rett og slett synd på de som sier at de ikke bryr seg om det.

Prøver å sette meg selv i samme situasjon som disse dyrene. De blir brukt som om de var noe man kunne kaste i søpla etter man var lei av de. De brukes for at VI skal få fine, nye ting. Dyrene blir utsatt for utrolig mye smerte og lider vledig mye gjennom tiden de blir behandlet som forsøkskaniner og lignende. La det synke inn. De river av pelsen og blir drept brutalt for at vi skal få nye jakker med pelskrager på, de smører på sminke til huden dems blør for at VI skal pynte oss. Og så mye mer. Så mye mer jævelskap. Kommer ikke til å vise dere det verste, langt i fra. Bildene du ser her er kun et pittelite innblikk i hvordan det er.

Altså, jeg sier ikke at jeg er noen ekspert på dette, så ikke misforstå. Men du trenger ikke være profesjonell eller lignende for å se at dette er galt. Det eneste du trenger er et hjerte. Føler jeg nesten ikke trenger å skrive mer, for da kjeder jeg deg nok. Jeg har hvertfall sagt det jeg ville si og håper jeg gjorde ett inntrykk på deg. Så nå kan du si hva DU mener om dette.

Forresten, så kan man laste ned en app som heter "dyretestet". Det er en app hvor du får en oversikt over alle merkene som evt. bruker dyr som forsøkskaniner og hvem som ikke gjør det. Utrolig smart og praktisk. 

Bare tenk litt over om du vil støtte de som driver med dette når du skal kjøpe noe som er dyretestet. Er det verdt det?

Hva syntes DU om dyremishandling? Ikke si at du bryr deg hvis du egentlig ikke gjør det. Vær helt ærlig.

- Mar3n - 

 

 

vanlig tirsdag

postet 19.03.2013 kl. 18:52 i kategorien Blogg

Hi dere!

For øyeblikket sitter jeg og spiser "middag". Tirsdager er en av de beste dagene i uken, ifølge meg så i dag har dagen vært bra. Haha. Det rimte, neida. Planene for kvelden min er iallefall å gjøre litt lekser og litt blogging! Skal også installere ny gratisversjon av photoshop, heheh. Så akkurat nå får dere nøye dere med pixlr-redigerte bilder.

 

Hva har dere gjort i dag?

- Mar3n - 

Lol Thats Me

postet 17.03.2013 kl. 19:55 i kategorien Bildeinlegg

Image and video hosting by TinyPic

 photo tumblr_mcw6cixXM11rrqglzo1_500_large_zps2f52ce81.gif

  photo tumblr_mg151tflx01rzs3leo1_500_large_zps2bc9bacb.gif

  photo tumblr_mhit4mb4i51rrqglzo1_r1_500_511e62c59606ee265e2c6725_large_zps1cf6a8fa.gif

  photo tumblr_mhwxh8uqG81rw0h05o1_500_large_zps6cee949f.gif

  photo tumblr_mi8krsGFeQ1rrqglzo1_r1_500_large_zpsf4a9e4d4.gif

  photo tumblr_mijudqTcxZ1rrqglzo1_500_large_zps29758f14.gif 

 photo tumblr_milrfqiIKN1s1f4sxo1_500_large_zpsbc2e3b0a.gif 

 photo tumblr_mioggoPSom1rxa1vko1_500_large_zps8b05e0b1.gif 

 photo tumblr_mioljjC1291rrqglzo1_500_large_zps80eafc9d.gif 

 photo tumblr_miqrzkbPOr1rrqglzo1_500_large_zpsb6ba85d4.gif 

 photo tumblr_mj1usyWCSX1rrqglzo1_500_large_zpsdc44b51e.gif

 photo tumblr_mj20balhPr1rrqglzo1_500_large_zps145b6d5f.gif

Hahah, elsker å kikke på slike gifs. Kjenner meg igjen i så mange av de!

Kjenner du deg igjen i gif'ene ovenfor?

- Mar3n - 

 

 

 

det er søndag

postet 17.03.2013 kl. 12:16 i kategorien Blogg

Hei alle!

For øyeblikket sitter jeg og hører på eldgamle sanger fra spotify. Hahah, mange av sangene som bærer såå mange minner! Veldig gøy. Stod opp ved sjutiden i dag faktisk. Så typisk at man våkner så tidlig i helgen og ikke klarer å ligge lenger, mens i hverdagen klarer man så vidt å stå opp på den samme tiden. Egentlig er det litt deilig å våkne tidlig også, fr da føler man at man får såå mye mer ut av dagen. Så i løpet av tiden jeg har vært våken har jeg spist frokost, ryddet rommet, og sett ett par episoder av Desperate Housewives! Planene for resten av dagen er å rydde i klesskapet og se mer serier. <33 Søndag <333

 

Hva gjør dere på søndager?

- Mar3n -  ( Facebooksiden min)

pink rose

postet 15.03.2013 kl. 14:44 i kategorien Blogg

Heihei!

Kom nettopp hjem fra skolen- og i motsetning til i går snødde det når jeg gikk hjem. Jeg som trodde våren endelig var på vei ogsåå. tror værgudene har humørsvingniner ellernoe altså, så skiftende som været er! Menmen, nok snakk om været! heheh, ender alltid opp med å fylle innleggene mine med værmeldinger. 

Senere i kveld skal nesten hele familien ha tacokveld, altså ikke hjemme da. Men bestemoren vår har invitert oss og holder stedet hemmelig, så det blir spennende! Er ikke sikekr på når vi kommer hjem eller når vi drar, så om det blir mer blogging enn dette vet jeg ikke. Nå skal jeg slappe av, så snakkes vi senere!

Ikke spesielt fotogen i dag, heheh.

Har værgudene humørsvingninger der du bor?

- Mar3n - 

peace

postet 14.03.2013 kl. 14:43 i kategorien Blogg

Hei dere!

Gikk hjem med solen i ryggen og god musikk på ørene- god avslutning på koledagen med andre ord. Solen varmet faktisk i dag! Enda et tegn på at våren nørmer seg. Kan virkelig ikke vente! Gleder meg så til å begynne å gå i lettere klær og pakke vekk de tunge vinterklærne, Nå skal jeg spiselitt lunsj, så får vi se hva resten av dagen bringer!

 Ser du frem til våren?

- Mar3n - 

baby pink

postet 13.03.2013 kl. 19:40 i kategorien Negler
inspiration, please?

postet 13.03.2013 kl. 18:07 i kategorien Diskusjon

Heihei dere!

Altså, jeg har ingenting å skrive om akkurat nå. Har ikke gjort mye interresant i dag, så jeg vil ha hjelp fra dere! Siden jeg er tom for ideer blir jeg evig takknemlig for tips fra dere. Siden det er dere som leser bloggen min, vil jeg gjerne få litt innspill til hva dere liker å lese om og evt forslag til innlegg.

Hva syntes dere er morsomt å lese om på en blogg!

- Mar3n - 

my guinea pig

postet 12.03.2013 kl. 22:00 i kategorien Bildeinlegg
dark sky

postet 12.03.2013 kl. 19:17 i kategorien Blogg

Heihei!

Har akkurat satt meg ned med lekser og skal straaaks fortsette. Hahah, inner ALLTID noe annet å surre med når jeg gjør lekser. Har ikke blogget før nå fordi dagen min har vært litt hektisk. Eller, ikke veldig da. Men rett etter skolen måtte jeg dra til byen for å få nye linser, for så å dra rett til dansing. Hadde ikke vært der på to ganger så det var virkelig godt å komme tilbake igjen! Hadde litt å ta igjen.. Men nåå...... må jeg fortsette med leksene. Vi snakkes!

Er du flink til å konsentrere deg når du arbeider hjemme?

- Mar3n - 

room details

postet 11.03.2013 kl. 21:30 i kategorien Bildeinlegg

Hva syntes du om bildene?

- Mar3n - 

mandag igjen!

postet 11.03.2013 kl. 20:41 i kategorien Blogg

Heihei!

Skal straks ned for å ta meg en dusj, men tenkte å oppdatere dere litt først! Det er jo mandag idag, noe som betyr at skolen begynner igjen. Skoledagen var faktisk helt grei selv om  mandag er en av de verste dagene i uken. Såå har jeg vært på yopida og trent litt. Interresant ikkesant? Har så spennende liv at det er til å dø av, hahah. Har faktisk også bestilt noen greier, men venter med å vise dere til det kommer. Nå går jeg ned for å dusje, hade!

Har du et spennende liv?

- Mar3n - 

colorful tulips

postet 10.03.2013 kl. 18:00 i kategorien Negler

Hva syntes dere om bildene?

- Maren - 

nydusjet

postet 10.03.2013 kl. 17:59 i kategorien Blogg

Helloo!

Har akkurat tatt et laaaaaaangt og vaaaaarmt bad etter en lang dag i slalombakken! Dro nemlig til Aron ved ettiden med Emilie, igjen. Det var veldig koselig og vi hadde det veldig gøy! Nå sitter jeg med kosebuksen på og gomler i meg gårsdagens lørdagsgodt mens jeg oppdaterer favorittblogene. rart hvordan godteri smaker så mye bedre på alle dager enn lørdag, hahah. Etter hvert skal jeg sikkert spise middag og slikt. Ellers skal kvelden gå til å lage en header for en venninne, og se på premieren av kongsvik ungdomsskole! gøøy.

 

Står du på slalom?

- Mar3n - 

my little sister does my makeup

postet 10.03.2013 kl. 09:10 i kategorien Video

God morgen alle!

Nå er videoen endelig her, har vært litt treg på de siste videoene. Det skal forbedres! Håper dere liker videoen :)

 

 

For å få best kvalitet, trykk på tannhjulet for så å velge 720p!!

Hva syntes du om videoen? har du noen tips til neste videoblogg?

- Mar3n - 

ting dere kanskje ikke visste om meg

postet 09.03.2013 kl. 21:24 i kategorien Blogg

- Jeg er veldig lettskremt og blir veldig fort redd av f.eks. skrekkfilmer, krim og lignende. Etter jeg kanskje har sett en skummel film tør jeg nesten ikke å være alene hjemme og er rett og slett livredd, hahah.

- Jeg HATER hotell. Har bare vært på hotell et par ganger, men den siste gangen jeg var der for et par år siden ble søsteren min syk av matforgiftning ellernoe, så etter det har jeg ikke vært på hotell. Når vi har vært i utlandet og slikt har i alltid leid hus. Orker rett og slett ikke tanken på hotell. 
- Jeg ler veldig ofte av nesten alt. Bare noen sier appelsin liksom begynner jeg å le, det er ikke tull en gang. Men det sies jo at en god latter forlenger livet, da. Får håpe det stemmer!

- Jeg har faktisk en del tvangstanker, hahah. Ikke sånn veldig alvorlige men f.eks at jeg alltid må legge mobilen min i en spesiell boks mens jeg dusjer, slette loggen på mobilen etter hver gang jeg er på den og kysse meg på hendene hver eneste gang jeg ser klokken er f.eks 14:14 ellernoe slikt for atd et skal liksom bringe lykke, hahah. Klarer ikke slutte med det, for da er jeg redd for at noe skal skje.. 

- Jeg er veldig surrete. Altså jeg roter bort tingene mine hele tiden, og finner de som oftest ikke igjen før flere uker senere. Forteller ofte ting eller hendelser flere ganger til de samme personene over lengre tid, utrolig irriterende uvane.

- Jeg er veldig avhengei av mobilen min og det går nesten ikke ett minutt uten at jeg sjekker den. Hahah, sjekker instagram, twitter, facebook og formspring veldig ofte, kanskje litt for ofte til og med.
- Jeg er nesten alltid kald på hendene, spesielt fingertuppene, ahahah.

- Jeg ble egentlig født i Oslo, men vi flyttet til Drammen når jeg var rundt 1 år gammel.

- Jeg har vært veldig kresen på mat tidligere, og er det egentlig litt fortsatt. men heldigvis ikke på langt nær så ille som jeg har vært tidligere!

-  Jeg syntes actionfilmer og fantasyfilmer er utrolig kjedelig å se på, heheh.

- Jeg elsker jordbær, men hater jordbærsyltetøy og syntes det er utrolig kvalmt, ahah.

- Jeg elsker å gå med eyeliner, men klarer virkelig ikke å ta det på. hahah det blir aldri likt på begge øynene, så jeg må ta vekk med q-tips, slik at de blir like. 

- Hver gang jeg går opp trappen til rommet mitt for å sove, løper jeg alltid fordi jeg føler det kommer noen bak meg. Så da løper jeg smtidig mens jeg skrur av alle lys og slikt, så avslutter jeg det hele med et elegant hopp i sengen, hahah. Må jo se ut som en idiot
Det var noen fakta om meg, som dere forhåpentligvis ikke visste om :)

Har du noen av de samme faktaene om deg, eller minner noen av tingene jeg har nevnt ovenfor om deg?

- Mar3n - 

 

niende mars

postet 09.03.2013 kl. 17:07 i kategorien Blogg

Hei!

Har akkurat spist middag og skal straks ned igjen for å hente lørdagsgodteriet! <3 lørdag <3. Tidligere i dag har jeg vært på Gulskogen sammen med Emilie og kjøpt en del småting, veeldig koselig. Dro hjemmefra ved 11-tiden så rakk ikke å blogge, men! Jeg har spilt inn en ny video til dere. Kommer til å bruke kvelden min til å redigere den, så den kommer mest sannsynlig ut på youtube i natt, og bloggen i morgen. Så det er bare å følge med! 

 


Ah, se så dårlig kvalitet bildene blir! Noen som kan hjelpe meg?

Hva har du gjort i dag?

- Mar3n - 

i dag er en bra dag

postet 08.03.2013 kl. 17:38 i kategorien Blogg

Hello folkens!

Endelig helg! Kan ikke fatte hvor fort denne uken har gått. Føles rett og slett ut som om vinterferien startet i går, hahah. Det er jo bare to uker til påskeferie, og etter det går det vell i ett sett, så er det plutselig sommerferie. Merker at det nærmer seg! Kvelden min skal hvertfall tilbringes som vår familie nesten alltid tilbringer den. Pizza, popcorn og milkshake. Standard!! Må nesten se mer på PLL, for jeg fant ut at jeg ikke hadde sett hele serien allikavel. Stusset litt på hvorfor det sluttet så rart, hahah..


Hahah, vet ikke helt hva som skjedde med øynene mine her..

Har dere "fredagstradisjoner" ?

- Mar3n - 

 

MAREN HARVIK RYGH

Velkommen til bloggen min!

Hei! Jeg er en jente på 15 år som bor i Drammen. På denne bloggen finner du alt fra mote til personlige meninger, håper du liker det :)

Følg meg

Legg til som venn

Kategorier

 • 30Dayschallenge
 • Anbefalinger
 • Bildeinlegg
 • Blogg
 • Bomkjøp
 • California 2014
 • Diskusjon
 • DIY
 • Innkjøp
 • Livet
 • Mat
 • Mote
 • Musikk
 • Negler
 • Outfit
 • Sminke
 • Sponset
 • Spørsmålsrunde
 • Tips &Triks
 • Trening
 • Video
 • Arkiv

 • Desember 2014
 • November 2014
 • Oktober 2014
 • Juni 2014
 • November 2013
 • Oktober 2013
 • April 2013
 • Mars 2013
 • Februar 2013
 • Januar 2013
 • Desember 2012
 • November 2012
 • Oktober 2012
 • September 2012
 • Design  Elise Karlstrøm Bjørnstad www.elisebear.blogg.no


  © Designet er laget av: Elise Karlstrøm Bjørnstad. www.elisebear.blogg.no

  hits