Today's

postet 29.09.2012 kl. 12:30 i kategorien Outfit

Heyyy

Hehe, vet ikke heelt om engelsken i overskriften er helt riktig, men det passet liksom inn så jeg bare gjorde det, haha. Hvertfall så er planene for resten av dagen og slappe av, rydde litt og surre litt rundt. Også utover kvelden skal jeg sove hos Marte! Det blir kjempekos. Her er dagens outfit;


Bukse fra Cubus, tskjorteaktid topp er fra Gina Tricot. Så ser dere ansiktet mitt, med litt sminke på :)

Syntes om outfitet?

BTW; det er fortsatt muligheter for å spørre spørsmål til spørsmålsrunden. Hvis det kommer noen flere spørsmål, så blir det video i dag!!

BLOGGES!!

Ugg VS Ugg

postet 28.09.2012 kl. 16:57 i kategorien Mote

Halloo

Kjeder meg litt, så begynte å kikke på noen uggs, siden jeg ønsker meg nye pga. de grå er alt for små.. Så fant jeg frem til noen litt annerledes, men utrolig kule! Tenkte egentlig at jeg ønsket meg sånne blå glitteruggs, men ombestemte meg fordi jeg syntes det ble litt mye , hvis du skjønner.. Så fant jeg noen andre, men jeg klarer ikke bestemme meg for hverm jeg skal ønske meg? Haha, så derfor ønsker jeg DIN mening, positivt eller negativt, alt jeg ønsker er at du sier evt. hvem du syntes er finest, eller hva du syntes om de to fargene. Eller så kan du også si noen farger du syntes er finere. DU BESTEMMER!!


Såå, hvilke syntes du er finest? 1 eller 2?

 

BLOGGES!!

Ukas Anbefaling#2

postet 28.09.2012 kl. 16:48 i kategorien Anbefalinger

Halloo

Nå skal jeg ha ukens anbefaling, det hadde jeg i forige uke, og håper dere likte det? Fikk ingen tilbakemeldinger om det, så regner med at det var greit:) Denne uken skal jeg anbefale ESSIE-neglelakker for dere. Det er sikkert mange a dere som har noen, eller kanskje ikke har hørt om det. Uansett så skal jeg anbefale de for dere nå! For jeg vil bare si at det er noen av de beste neglelakkene jeg noen gang har vært borti. Fargene dekker utrolig godt, og neglelakkbørstene er store og myke, så det blir et fint og jevnt lag på neglen. 

De har utrolig fine farger, med stooort utvalg. Tror du kan få kjøpt de på de fleste steder egentlig. Vita, HM, Cubus også videre.. De er vell ikke akkurat veeldig billige, men ikke altfor dyre heller. De koster vell rund 140 ellernoe, det kommer an på hva slags type du kjøper. Men det er verdt det!!!


Dette er de jeg har, eller noen av de er søsteren min sine da.. Men fargene er (i rekkefølge etter hvordan de står) 1. Mojito madness, 2. Dive bar, 3. Fiesta, 4. Mint candy apple, tror jeg.

Nå skal det sies at jeg er kjempeflink til å ta på neglelakk også da, kødda.

Har du prøvd essie-neglelakkene før? Isåfall, hva syntes du om de?

Burde jeg fortsette med ukas anbefaling og ukas bomkjøp?

 

BLOGGES!!

 

Spørsmålsrunde!

postet 28.09.2012 kl. 14:50 i kategorien Spørsmålsrunde

Heyy

Som overskriften også kanskje forteller, skal jeg ha en ny spørsmålsrunde. Hadde det for 2 uker siden ellernoe, så da er det vell kanskje på tide med en ny en. Dere kjenner vell til hva man skal gjøre? Nettopp, bare skrive et eller gjerne flere spørsmål i kommentarfeltet! Om du vil være anonym, så er det greit. Men jeg svarer ikke på sånn, fineste 99'er også videre, men på alt annet! Og, hvis det kommer mange spørsmål, så tar jeg det på videoo:)) Spørsmålsrunden blir lagt ut i løpet av helgen, tror jeg!

Hva lurer du på?

 

BLOGGES!!

Because i am a girl

postet 26.09.2012 kl. 18:41 i kategorien Blogg

Halloo

Som sikkert mange har sett på instagram, er det jenter som legger ut bilde der de viser hånden sin. Grunnen til alle disse bildene er fordi Bikbok og Plan(Veldedighetsorganisasjonen)har et samarbeid med hverandre. Kampanjen går ut på at for hvert bilde hver jente legger ut med taggen #bikbok4girls på instagram, donerer bikbok 1 $ til plan sin organisasjon. Jeg har selv lagt ut et bilde på instagram, bli med du også! Da bidrar du med en dollar til veldedighet. Pengene som blir donert går til arbeid mot misbruk av unge jenter. det var blant annet en jente som var blitt solgt som barnebud av familien, det er utrolig følt at noen kan gjøre noe sånt mot et menneske! Hun er jo bare 13 år til og med..

Har du tagget et bilde på instagram med taggen #bikbok4girls?

Hva syntes du om det plan-kampanjens samarbeid med bikbok?

 

BLOGGES!!

 

Redigering og sånt

postet 25.09.2012 kl. 21:38 i kategorien Blogg

Helluu

Vil først unnskylde meg litt for at jeg ikke har blogget i hele dag, men det har væt litt travelt. det interesserer nok ikke dere å vite hva jeg har gjort, men, men. Jeg er lei meg! Men, tilbake til det jeg egentlig skulle skrive om! For jeg har nemlig begynt å bruke et nytt redigeringsprogram. Før så brukte jeg picasa, men var ikke veldig fornøyd med deet, s jegg søkte litt og fant ut et helt fantastisk sted å redigere bilder. Dere har sikkert hørt om siden før, for den heter PIXLR. Der har man utrolig mange muligheter med bildene sine og massemasse efekter og morro. Jeg er hvertfall utrolig fornøyd med programmet! Har blant annet redigert headeren min der, det er veldig enkelt! her er noen bilder jeg har redigert med programmet:


 

Ha du prøvd programmet før? Isåfall, hva syntes du om det?

Hva syntes du om bildene?

 

BLOGGES!!

Følg meg!

postet 24.09.2012 kl. 19:33 i kategorien Blogg

Heii!

Sitter nå her og tenker på hva jeg skal skrive om, så kom jeg på en ting! For hvis dere vil ha et litt dypere blikk i min hverdag og personlige liv, så kan dere følge meg på noen forskjellige sosiale meider, hvis dere vil, da.  Har en facebookside til bloggen, twitter, formspring, weheartit, youtube-konto og instagram. Den ene instagramprofilen er privat, men den andre er åpen. Bruker den ikke så mye lenger, men skal begynne å oppdatere den litt mer også. 

Twitterkontoen min er : MarenHaRy

Instagram-kontoen min er: Marenrh

 

Facebooksiden min er: MAHARY.blogg.no

Formspring-en min er: Marenhr99

We♥it-kontoen min er: Maren Rygh

 

Har du weheartit, twitter elns?

 

BTW; Så litt på topplisten over Drammeni stad, og så at jeg vaar på 49-ende plass! heh, har aldri vært på topplisten før, så det var litt gøy. Men kan vel ikke takke noe andre enn dere som leser bloggen! TUSEN TAKK!!!!

 

BLOGGES!!

yopida

postet 24.09.2012 kl. 18:29 i kategorien Trening

helluuu

Kom hjem fra yopida på attiv for litt siden, hah blir faktisk utrolig sliten etter de treningene. Treningene består av Yoga og Pilates, som da igje er tøying, balanse, styrke også videre. Har jo aldri gått å det før, men det er faktisk utrolig gøy. Og følelsen av å være sliten etter man har jobbet hardt er endag bedre. Skal spise litt nå, så kommer det flere blogginlegg etterpå!!!

Har du gått/går på yoga eller pilates?

 

BLOGGES!!


Those sundays

postet 23.09.2012 kl. 14:39 i kategorien Livet


 

Duckfacee

Åh, hvem elsker vell ikke duften av nystekte vafler i hele huset? Elsker virkelige disse søndagene med god, lang frokost og ikke minst vafler til lunsj! I skrivende stund har jeg da stappet i meg noen vaffelplater og er klar for å støvsuge rommet, uff så støvete det er! Skal på bursdag etterpå, kanskje det kommer et outfit? Whoknows

 

Er du glad i vafler?

Syntes om bildene?

 

BLOGGES!!!

Innkjøp#1

postet 23.09.2012 kl. 14:00 i kategorien Innkjøp

hello!

Var jo på sandvika storsenter i går, så sa jeg at jeg skulle legge ut innkjøpsvideo, så her er den! 

 

 

Håper dere likte videoen!

Hva syntes du om innkjøpene?

Har du noen tips til neste innkjøpsvideo? evt. redigering elns

 

BLOGGES!!

ukas bomkjøp#1

postet 23.09.2012 kl. 12:07 i kategorien Bomkjøp

hallåå

Som jeg nevnte i forige innlegg, hadde jeg tenkt til å ha ukas bomkjøp i tillegg til ukas anbefaling! For da kan jeg jo advare dere, nesten hvis dere har tenkt til å kjøpe noe? Neida, men bare gjør det for morro skyld. I dag skal jeg klage litt på en negllakkfjerner som lukter jordbær, haha. Den lukter faktisk jordbær, ganske godt jorbør til å være neglakkfjerner også. Lukten er ikke akkurat problemet, for den er jeg fornøyd med. Men det som er så dumt med den er at den er så mild at den fjerner nesten ikke noe neglelakk.. Og hva er en neglelakkfjerner til? jo nettopp, å fjerne neglelakk.. For de padsene som skal brukes til å fjerne neglelakken med er så utrolig tynne! + at den er veldig oljete.. 

Hehe, ble litt mye klaging, da.. Sp, jeg anbefaler dere ikke så veldig å kjøpe disse.

Har du prøvd disse før?Isåfall, hva sntes du om de?

 

BLOGGES!

Ukens anbefaling#1

postet 22.09.2012 kl. 17:24 i kategorien Anbefalinger

heyall!

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra sandvika storsenter! Dro dit med Emilieklokken 12 i formiddag, og har vært der helt til nå. Er utrolig sliten i beina, men vi hadde det kjempekoselig. jeg fikk også kjøpt en del ting som jeg viser i en video enten i kveld eller i morgen. Men dette inlegget skal jo egentlig handle om ukens anbefaling! for jeg kom på det, og at de kanskje kunne vært litt morsomt? Har også tenkt til å ha ukas bom, altså et kjøp jeg angrer på at jeg gjorde. Så denne uka har jeg tenkt til å vise dere et av mine beste kjøp! Nemlig Elvital Extraordinary Oil. Kanskje noen har sett den på reklamen? Isåfall anbefaler jeg dere at dere løper og kjøper! Den gjør vidunder for håret og lukter samtidig kjempegodt! Du får et mykt og glansfullt hår som dufter herlig.


Anbefales på det sterkeste!!!

Har du prøvd oljen?

Men nå venter tacoen på meg nede, så jeg må gå!

 

BLOGGES!!

the blonde

postet 22.09.2012 kl. 10:47 i kategorien Outfit
Hallo, tenkte jeg kunne vise dere dagens outfit! Tok et litt annerledes outfit bilde idag, hva syntes du?? Den svarte buksa er fra ONLY, Singletten med blonder nederst er også fra ONLY. Cardigan'en er fra HM. Uggsene er fra UGGAUSTRALIA og smykket som det står 'wish' på er fra cubus!

Idag skal jeg kanskje til gulskogen og kjøpe litt småting, så kanskje det kommer innkjøpsvideo senere idag?

 

Hva syntes du om måten je gjorde dagens outfit på?

BLOGGES!!

yes, weekend

postet 21.09.2012 kl. 16:08 i kategorien Livet

Helloo!

Dagen hittil har jo blitt brukt til å være på skolen, selvfølgelig og vært hjemme. Er så utrolig deilig med fredag etter disse ukene med prøver og sånt! Kvelden i dag skal gå til slappings også skal jeg på en håndballkamp for å se på noen venniner senere i dag. wii. Skal kome ut med noen flere inlegg i løpet av kvelden også! ha en fin dag videre!

Bildet er tatt fra Weheartit

Er du glad i fredager?

 

BLOGGES!!

home

postet 20.09.2012 kl. 12:01 i kategorien Livet

heii!

Har akkurat kommet hjem fra skolen og sitter nå her og spiser skillingsbollee og drikker noisy. For vi sluttet nemlig halv tolv i dag, siden lærerne skulle på no kursgreier.. Vi har fått noen oppgaver vi må gjøre hjemme da. har vært hos tannlegen og strammet reguleringen nede, så det le ikke akkurat en særlig lang skoledag! Marte og Emilie kommer til meg ved 15-tiden før vi skal på moderne dans på attic.
Vi blogges!

good morning

postet 20.09.2012 kl. 07:32 i kategorien Livet

Helluu!

Nå går jeg snart ned for å spise frokost, men tenkte jeg kunne legge ut et blogginlegg når jeg først hadde tid! våknet halv sju i dag, så a blir det litt tid til overs! Og når jeg våknet var himmelen nesten helt rosa, hahah, så jeg tok noen bilder!

Så litt bedre ut i virkeligheten, da, heheh.

Hva syntes du om bildene?

 

BLOGGES!!!!

adidas

postet 19.09.2012 kl. 19:43 i kategorien MoteHva syntes du om skoene?

BLOGGES!!

Blue sky

postet 19.09.2012 kl. 16:52 i kategorien Blogg

Hei !!

Dagen i dag har bestått av skog. Skog og mere skog. For vi har nemlig vært på blektjern!(et sted i skogen) Som navnet sier, så er det ved et tjern. vi var der med hele trinnet, altså 8.trinn. Og det var fatisk ganske koselig, samtidig som det var ganske kjedelig. Vi spiste mat og grilla pølser, så det lukter bål av meg nå.. ÆSJ, hater den bålukta som henger igjen i tøyet.Det var noen aktiviteter rundt der da, men det var ikke akkurat så veeldig gøy det heller, haha. Planen for resten av dagen er å gjøre ferdig noen lekser, så snakkes vi senere!

Er du glad i å være i skogen?

BLOGGES!!

sick

postet 18.09.2012 kl. 08:47 i kategorien Livet

Heii

SOm overskriften forteller er jeg hjemme fra skolen i dag. Følte meg så slapp og liten i kroppen, så ble likegodt hjemme. Så nå sitter jeg her da og ser på TLC. Haha, My big fat american dypsy wedding er et program om sigøynere som skal gifte seg. Alt jeg sier er grelle kjoler.. Ellers kommer nok dagen til å gå til å komme seg i form igjen ved å slappe av..

Har du sett på programmet American gypsy wedding? Hva syntes du om programmet?

Hva gjør du i dag?

 

BLOGGES!

DEKSELVIDEO

postet 17.09.2012 kl. 19:31 i kategorien Blogg

Heeyy!

Nå har jeg redigert dekselvideoen. Er ikke helt i form i dag, så droppet YOPIDA( altså yoga og pilates) idag. Håper dere liker videoen!!

 

Hva syntes du om videoen?

Noen tips til forbedringer eller lignende til neste video?

 

BLOGGES!!

u jelly?

postet 17.09.2012 kl. 17:58 i kategorien Bildeinlegg

 

Hva syntes du om bildet?

BLOGGES!

Lazy day

postet 16.09.2012 kl. 13:34 i kategorien Livet

Heii!!

Har akkurat dusjet, så føler meg ganske fresh, haha neida. Er ganske forkjøla og tett i pappen, så dagen i dag skal bare bli brukt til å slappe av, blogge og kanskje gjøre litt lekser. Det kommer en video senere i dag som jeg holder på å redigere nå! Den skal handle om dekslene mine, eheheh. Lager den siden det var noen som hadde spurt etter det på spørsmålsrunden. Men jeg vil liksom at dere skal syntes at det er spennende å lese denne bloggen. Jeg vil ha litt mer personlig blogg, om fortiden og slikt. Vil egentlig ikke bare skrive om hva jeg har gjort i dag ogv sånt. Men vet ikke hvor jeg skal starte. Er det noe dere bryr dere om, som dere vil at jeg skal skrive om? For jeg vil jo skrive om det som interesserer dere! Så hvis du har noe du vil ta opp eller noe sånt så er det bare å skrive det i kommentarfeltet. Tar til meg både positivt og negativt, så dere har ingenting å frykte. Kommer det nok forslag tar jeg det kanskje til og med på video!


Sliteen

Minner om at det fortsatt er mulig å melde seg på linkerunde her! 

Har du noe på tankene som du vil at jeg skal skrive om?

Hva gjør du idag?

BLOGGES!

 

 

sommer 2012

postet 16.09.2012 kl. 12:55 i kategorien Livet

Halloo!!

Tenkte det passet fint med noen glade, sommerlige, varme bilder når det er så grått og kjedelig ute. Har vært på hytta i hele sommerferien, der har jeg kjørt båt, solt meg, bada og kost meg skikkelig! Håper dere liker bildene!!

 

Hva syntes du om bildene?

Hva gjorde du i sommer?

BLOGGES!

Vil du bli linket?

postet 15.09.2012 kl. 20:20 i kategorien Blogg

halluu

planene for i kveld er egentlig bare å ta livet med ro. Er blitt ganske forkjøla, så er ganske sliten av å gå og snufse hele tiden, heh. Men som overskriften forteller skal jeg ha en linkerunde nå! Jeg trekker ut 3, eller kanskje fem stykker. Det avhenger av hvor mange som melder seg. Så hvis du vil at jeg skal linke til bloggen din, så er det bare å skrive jeg er med eller bare kommentere detteinlegget, så trekker jeg ut noen i løpet av uka!


jadaa

Vil du bli linket?

BLOGGES!

Dream more sleep less

postet 15.09.2012 kl. 12:17 i kategorien Livet

Helluu

I natt har jeg sovet hos en vennine med mange andre! Men det som var litt annerledes denne gangen var at vi sov ute på balkongen. Vi la masse madrasser, puter, tepper og dyner utover på balkongen, så sov vi rett og slett der. Faktisk utrolig koselig og deilig å sovne inder åpen himmel! Har sovet ute før også, en gang sov vi 7 stykker på balkongen. Litt trangt kanskje, men veldig koselig. I Natt sov vi bare 5 det ute da.. Sov ute på hytta i sommer også. Vi var jo og så på Annie på teateret i går. Utrolig mange flinke skuespillere der, det var veldig gøy! Vi dro hjem etterpå, spiste pizza og godis!

Utsikten fra ballongen

Frokost!

Jentene! Var flere der også, men de dro litt tidligere, da..

Hva gjorde du i går?
Har du sovet ute før?


BLOGGES!!

dagens

postet 14.09.2012 kl. 15:02 i kategorien Outfit

hei!

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra skolen. Uka går så fort! Men endelig deilig med helg igjen. Skal på drammen Teater og se på Annie musikalen i dag med noen venner, det blir veldig gøy. Skal sove hos venninna mi etterpå, så er ikke sikkert at det blir så mye blogging utover i kveld, men det tar jeg igjen i morgen. beklager også at det har vært litt dårlig med blogging i det siste, men prøver så godt jeg kan! Har vært ganske kaldt hele uka, men i dag var det faktisk ganske varmt selv om det er kjølig i lufta da. her er dagens outfit :


T-skjorta er fra Abercrombiekids, cardiganen er fra H&M og buksa er fra Zara!

Hva syntes du om outfitet?

Hva skal du i kveld?

BLOGGES!

Wants

postet 13.09.2012 kl. 21:00 i kategorien Mote

Heiheii folkens!

Tenkte at jeg kunne lage et inlegg om hva jeg lnsker meg, sden det er så utrolig mye fint i butikkene rundt omkring!


Utrolig mte kult! Sommeren kommer nok alltid til å være min favorittsesong, men høstklærne er også veldig fine. Selv o sol og sommer er herlig er også vinter og mørke koselig..

 

Hva syntes du om tingene?

Noe av dette du også ønsker deeg?

BLOGGES!

onsdag kveld

postet 12.09.2012 kl. 21:14 i kategorien Blogg

Heii

Kvelden i dag har bare blitt brukt til å sløve rundt. Gjort litt lekser, sett på blogger, vært på facebook også videre. Egentlig ganske deilig å bare slappe av noen dager! Med tent lys over hele stua smoothie i glasset og favorittprogrammet, sporløst forsvunnet, på tv. Hva kan vel være bedre enn det? Skal ta en dusj nå, også øve til ukas tredje prøve i morgen, ah..
Hva gjør dere i kveld?

BLOGGES!

new design

postet 12.09.2012 kl. 19:18 i kategorien Blogg

Hallo!

Som dere sikkert ser har jeg gått litt fram og tilbake med designetmitt. Men nå føler jeg virkelig at jeg har funnet det designet jeg liker! har fått fikset meg en header også. Skal nok ikke se bort i fra at det blir flere endringer etterhvert, men skal prøve å holde meg til dette designet litt lenger. Designet er hentet fra http://kithsgratisdesign.blogg.no/. Hun har utrolig fine gratisdesign som er enkle å legge inn med gode forklaringer. henne er noe jeg virkelig anbefaler hvis dere sliter litt med designet! Headeren har jeg faktisk laget selv! haha, ble faktisk litt stolt over meg selv når jeg fik det til siden jeg aldri har gjort det sånn før! Headeren er redigert i Pixrl, et gratis redigeringsprogram. Det anbefaler jeg også virkelig for redigering og lignende. Veldig fint og lett å bruke!


hehheeh

Hva syntes dere om det nye designet?

Har dere hatt nasjonale prøver?

BLOGGES!

Dag 7; I sminkepungen din

postet 11.09.2012 kl. 21:15 i kategorien 30Dayschallenge

heyall!

Da har dag 7 kommet i 30-dagers-utfordringen min kommet. I dag skal jeg vise dere hva jeg har i sminkepungen min! Men først starter jeg med å fortelle litt om gårsdagen. Var jo på skolen, og der hadde vi vår første prøve, som vi får karakter på, ææ. Imorgen skal vi også få en oppgave med karakter på, så det blir spennende.. Etter skolen kom Emilie til meg før vi skulle på YOPIDA på attic. Vi spiste toast og drakk kakao, det var veldig koselig! For dere som lurer, så er yopida en blanding av yoga og pilates. Det var faktisk skikkelig gøy.

 

 
Eyebrowfix-en er helt fantastisk! Den holder utrolig bra og former brynene på en veldig bra måte! Den er fra HM, husker ikke heelt hvor mye den kostet. Øyebrynspennen er noe jeg bruker hver dag, den er også fra HM og fungerer vedig fint! Den brune eyelineren er fra GOSH og i fargen truly brown.


Disse maskaraene er også veldig bra. Den øverste er fra YSL og heter YSL waterproof. Den er faktisk utrolig vannfast og holder selv når du bader. Ulempen er kanskje at man ikke får den så godt av! Den svarte maskaraen er fra makeup mekka og er i fargen solid black


Disse er også favoritter i sminkepungen min. Den blå, runde er en fantastisk håndkrem fra EOS. Clinique leppestiften er i fargen 06 woppin' watermelon, en frisk og herlig farge. Den nederste er fra BODU SHOP. Utrolig bra og fuktighetsgivende! 


Solpudderet er ra HM og fungerer også veldig fint. Det som er så bra med det er at det ikke er glitter i det. For jeg HATER glitterpudderr.. I fargen gorgeous tan, kan kjøpes her. BB Cream-en fra garnier er også et produkt jeg er veldig fornøyd med! lett og påøre med hele 5 virkninger! I fargen light/clear.


åh, elsker disse øyenskyggene. Den første er fra GOSH i veldig naturlige farger uten så mye glitter. Clinique-øyenskyggene er også i veldig naturlige nyanser. Dior øyenskyggen er derimot litt mer unaturlig


Gosh paletten er i fargene 001 NUDE PASSION.  Clinique palletten er i fargene 06 BLUSHING NUDE. Og Dior paletten er i fargene 809 PETAL SHINE.


Disse kostene er også veldig bra, selv om de er billige! Den største kosten og foundation-kosten er fra HM og kan kjøpes her, og den siste kosten er fra BETER. Anbefales alle tre!

Hva syntes du om bildene?

Har vi noe til felles når det gjelder sminke?

 

BLOGGES!

 

 

MAREN HARVIK RYGH

Velkommen til bloggen min!

Hei! Jeg er en jente på 15 år som bor i Drammen. På denne bloggen finner du alt fra mote til personlige meninger, håper du liker det :)

Følg meg

Legg til som venn

Kategorier

 • 30Dayschallenge
 • Anbefalinger
 • Bildeinlegg
 • Blogg
 • Bomkjøp
 • California 2014
 • Diskusjon
 • DIY
 • Innkjøp
 • Livet
 • Mat
 • Mote
 • Musikk
 • Negler
 • Outfit
 • Sminke
 • Sponset
 • Spørsmålsrunde
 • Tips &Triks
 • Trening
 • Video
 • Arkiv

 • Desember 2014
 • November 2014
 • Oktober 2014
 • Juni 2014
 • November 2013
 • Oktober 2013
 • April 2013
 • Mars 2013
 • Februar 2013
 • Januar 2013
 • Desember 2012
 • November 2012
 • Oktober 2012
 • September 2012
 • Design  Elise Karlstrøm Bjørnstad www.elisebear.blogg.no


  © Designet er laget av: Elise Karlstrøm Bjørnstad. www.elisebear.blogg.no

  hits