trettiførsteoktobertotusenogtolv

postet 31.10.2012 kl. 18:36 i kategorien Livet

hei!

Akkurat når jeg skrev dette inlegget ringte det på døra, jeg hørte noen barnestemmer som sa "knask eller knep" utenfor. Det er jo halloween i dag, og jeg har hatt planer nesten hvert år, men ikke i år. Føler jeg har blitt litt for stor til det, så blir hjemme dette året. Resten av kvelden blir nok brukt til å dele ut litt godis og slappe av!


La inn en litt ekkel effekt her, siden det er jo halloween!

Går du halloween i år? Isåfall, hva kledde du deg ut som?

BLOGGES!!

Ukas spørsmål #1

postet 29.10.2012 kl. 16:06 i kategorien Spørsmålsrunde

Hei!

Emilie er hos meg og vi har spist god lunsj. Det har kommet inn noen spørsmål i løpet av uka, så jeg tenkte at jeg like godt kunne begynne med ukas spørsmål! Altså at jeg ikke har spørsmålsrunder hele tiden, men at jeg samler alle spørsmålene fra hele uka til et inlegg på slutten av uka med alle spørsmål. Hva syntes dere om det? Gjør det hvertfall nåå. Så blir det kanskje video og inlegg annenhver gang ellernoee.

Likte du headeren jeg lagde til deg?(Celine)

Likte den kjempegodt! Du er kjempeflink, men den passet litt dårlig inn.

 

Liker du noen?

Nopee.

Kan du legge ut bilde av uggsa?

here you go↓

Litt dårlig bilde men.

 

Hvem er den peneste 98'eren?

Det er for mange til å velge bare en!

 

Når kommer headeren din?

Den er her! vet den kom litt seint, og det beklager jeg. Men er fornøyd sånn som jeg har nå!:)

 

Syntes du selv at du er sporty?

Trener ikke spesielt mye så føler ikke at jeg er veeldig sporty, men er ikke superlat heller.

 

Er du flink på skolen hvis du skulle være helt ærlig?

Litt tidlig å si i og med at vi nesten nettopp har startet. men har ikke fått noe lavere enn 4, så det er noe jeg er fornøyd med.
 

 

Kan du beskrive stilen din?

Vet ikke hvordan jeg skal beskrive det. Men er glad i smykker, selv om jeg nesten ikke har noen. Også bruker jeg for det meste tighte bukser og gensere. vanskelig å forklare! Heheh.
 

Når begynte du å sminke deg på skolen?

Jeg begynte å sminke meg i starten av 7.ende klasse.

 

Kan du legge ut video hvor du danser?

Det må nok bli den kleineste videoen ever, men kanskje. Lover ingenting;)

 

Hvor danser du?

På Attic, Sundland i Drammen.


Noe du lurer på til neste gang? Bare spør.

 

BLOGGES!!!!


 

 

 

 

 

 

snø i oktober

postet 29.10.2012 kl. 07:45 i kategorien Blogg
Snør det hos dere?

BLOGGES!!

romvideo

postet 28.10.2012 kl. 17:20 i kategorien Blogg

Hei!

Nok en slapp søndag å bruke tiden på ingenting på. I hele dag har jeg bare slappet av og sett på gamle videoer og bilder på pcen. Føler meg laat. Men regner ed all leingen(?) som god magetrening, neida. Men uansett så spilte jeg inn romvideo i går og har redigert den litt i dag. Håper dere liker den!

 

Litt dårlig edigert, det er jeg klar over.

Hva syntes du om videoen?

 

BLOGGES!!

peacock

postet 26.10.2012 kl. 19:34 i kategorien Mote

Neglelakk fra isadora i fargen peacock 748

Syntes om bildet?

 

BLOGGES!!

endelig

postet 24.10.2012 kl. 20:40 i kategorien Blogg

hei

som noen sikkert har merket har jeg endelig fått en ordentlig fin header. Lagde jo noen selv, men ble aldri helt fornøyd. Men for litt siden kontaktet jeg en blogger som jeg så hadde en perfekt header, også kunne hun lage til meg, helt gratis! Er utrolig fornøyd og anbefaler dere virkelig å lese bloggen til hun jeg fikk header fra. Bloggen hennes er AMYCA.blogg.no. Den er kjempebra med mange oppdateringer og kule bilder.


Sånn ble den som der kanskje allerede har sett ;)

Skal få fikset resten av designet, må bare lese meg fram til det profilgbildegreiene, for forige gang fuket det ikke helt. Men et fikser jeg nok.

Hva syntes du om den nye headeren?

 

BLOGGES!!

ny kategori!

postet 23.10.2012 kl. 19:04 i kategorien Diskusjon

heihei

Kom hjem fra trening for en liten stund siden og har bare gjort lekser og pist middag. Har utrolig lite lekser denne uka, så har myye tid til overs. Vil så gjerne bloge, men vet ikke hva jeg skal blogge om? Kanskje du har et tips? iIsåfall ville jeg blitt evig takknemlig om du kommenterte det nedenfor!!:)

Uansett så har tenkt litt på at jeg kunne ha noe nytt på bloggen. For det er sikkert mange som har sett på andre blogger sånn, hemmelighet-inlegg? Det har hvertfall jeg. Det er jo en kul ide, men jeg har ikke lyst til å gjøre akkurat det samme.. Så jeg tenkte jeg kunne vri litt på ideen! Nemlig at istedenfor at dere forteller hemmeligheter, så kan dere fortelle ting dere vil diskutere. Eller så kan jeg starte et emne om en ting, så veksler vi meninger og erfaringer rundt temaet. Syntes hvertfall de hørtes litt spennende ut! Så hver uke kan jeg ta opp et tema som er aktuelt, som jeg tenker litt på om dagen, eller noe dere vil at jeg skal skrive om.


Har du noe på hjertet?

Hva vil dere eat jeg kal blogge om egentlig?

Evig takknemlig for de som kommer med forslag!!

Blogges!!

 

infinity

postet 22.10.2012 kl. 19:40 i kategorien Bildeinlegg

// Bildet er tatt av meg

 

Hva syntes du om bildet?

 

BLOGGES!!

a autumn picture

postet 20.10.2012 kl. 16:25 i kategorien Bildeinlegg

Redigert i pixlr

Hva syntes du om bildet?

 

BLOGGES!!

new in

postet 20.10.2012 kl. 16:10 i kategorien Innkjøp

halloo!

Har vært pågulskogen med mamma i dag for å se etter vinterjakke. Og jeg fant en! Prøvde å ta bilder, men kameraet klikka heeeelt så jeg fikk ikke tatt bilder av den. Men jeg fikk tatt bilder av en annen ting som også har blitt kjøpt. Det må være det nye favorittplagget mitt! 

Dette skjerfet kjøpte jeg på candle art for 379,- . Det er fra barfota og jeg elsker det allerde! Sykt mykt og deilig å ha på!

Og forresten, noe jeg heelt har glemt er at jeg bestilte uggs for ca en uke siden. Bestilte de fra ebay for ca 1500, mye billigere enn her i Norge!! Sånn ser de ut↓


Skal gi dere beskjed når de kommer ;))

Hva syntes du om innkjøpet?

 

BLOGGES!!

 

Sminkevideo!

postet 19.10.2012 kl. 17:08 i kategorien Sminke

Hva syntes du om videoen?

 

BLOGGES!!

ni99px
Stikkord:

Hvilken header?

postet 19.10.2012 kl. 14:53 i kategorien Blogg

Hei!

Nå har designet mitt stått ganske lenge uten header, siden det har vært en travel uke tok jeg det nå som jeg hadde tid. Har laget tre forskjellige headere, og vil vite hva dere syntes om de! Og hvilken dere syntes er finest.

1.   ↓


2.    ↓

3.   ↓

Hvilken header syntes du var finest?

BLOGGES!!!

 

pink favourites

postet 18.10.2012 kl. 16:41 i kategorien Blogg

hallooooo

Fikk litt inspirasjon i løpet av den spørrerunden i går, bant annet da pink favourites! Veldig god ide syntes jeg hvertfall. om ikke lenge drar eg på dansing, og etter det skal jeg være barnevakt. Så det blir kanskje ikke mer blogging enn dette inlegget i dag. men i morgen fikser jeg ferdig designet, og fikser sminkevideo og sånn så da kommer det masse. I dag hadde vi naturfagsprøve på skole, og det gikk helt greit. Har fransprøve i morgen, så har skrevet en del notater g pugga litt etter jeg kom hjem fra skolen i dag. Det er bakdelen med ungdomsskolen, det er så mye prøveeeer..

Proffs hairspray er definitivt en av favorittene! Den holder kjempebra, så anbefaler dere å kjøpe den hvis dere ikke har den allerede. jeg har den i praktisk liten størrelse, altså bag size. Men det finnes større også.

Utrolig universalsalve er også en rosa favorit. Det er en krem som hjelper mot ømme muskler, kløe, lette forbrenninger, insektsstikk og lignende. Den funker utrolig bra og lindrer nesten alt, aner ikke hvor den er kjøpt;/

Clinique chubby stick er en fuktighetsgivene lipbalm. Fargen er A41. Elsker fargen og hvordan den sitter på leppene!

Deksel fra HM. Det var en stjerne på det, men den løsnet. Syntes nesten det var finere uten stjerna jeg, da. Elsker hvertfall fargen! Selv om den ikke beskytter så mye om jeg mister den i bakken. Den koster 39 kroner på HM.

Ringholder fra TGR 10,-. Veldig praktisk sak til så billig pris! Det er plass til mange ringer, så ser den jo kul ut da.

Bildet ble litt i feil vinkel.. Men kjolen er fra HM. Denne kjolen syntes jeg er utrolig søt, og jeg elsker den! Vet ikke om den selges lenger, siden jeg kjøpte den i sommer.

Nike treningsshorts. denne fikk jeg til bursdagen min, og har ikke vært borti edre treningstøy. Den har en rosa hotpants inni, så jeg regner det som en av mine pink favourites.

Dette er søsteren min sin teipholder, men jeg har tenkt til å kjøpe meg en jeg også så jeg legger den til som mine favoritter allerede. Pluss at den støtter rosa sløyfe kampanjen, cute right?

 

Det var noen av mine rosa favoritter!

Hva syntes du om inlegget og bildene? Burde jeg fortsette med fargefavoritter med andre farger?

BLOGGES!!

 

Spørsmålsrunde#3

postet 17.10.2012 kl. 19:46 i kategorien Spørsmålsrunde

Noe du lurer på til neste gang?

 

BLOGGES!!!

Sparkling sweater

postet 17.10.2012 kl. 17:13 i kategorien Outfit

Heii!

Vil bare først si at verdens beste pappa har bursdag i dag! Så derfor skal vi ut og spise. Har redigert spørsmålsvideoen som kommer straks, må bare laste den opp på youtube først! Isåfall så tenkte jeg kunne vise dere hva jeg har på meg i dag.

Genser fra HM og bukse fra vero moda!

Sorry for dårlig bilde:/

Hva syntes du om outfitet?

 

BLOGGES!!

 

 

polyvore.com

postet 16.10.2012 kl. 15:44 i kategorien Mote

Hei!

Satt litt og sjekket noen blogger i stad og fant tilfeldigvis fram til en nettside jeg aldri har hørt om før, men som jeg elsket med en gang jeg begynte å bruke den. Siden heter polyvore. Kanskje du til og med har hørt om den før?:) Det er en side der du blant annet kan dele outfits som du har aget på siden. har ikke vært så mye på den enda, men at man kan lage egne outfit der, det vet jeg! Utrolig kul side der du kan lage drømmeoutfitsene dine! Stort utvalg av klær, sko, smykker og videre som du kan bruke til å lage en type outfit collage som du kan dele med venner.

Fikk bare laget ett outfit, for nå stikker jeg på trening!


hahah, uff. Ble veldig hurtig, og ikke akkurat fint. mend ere fikk kanskje et intrykk av hvordan det var allikavel.

 

Har du brukt polyvore før?

BLOGGES!!

ukas anbefaling#5

postet 15.10.2012 kl. 19:54 i kategorien Anbefalinger

Hei!

Denne uka skal jeg ikke anbefale dere sminke eller noe lignende, men en app! Kanskje litt rart? Men uansett vil jeg anbefale den fordid en kan redde liv.

Nå lurer du sikkert på om en app kan redde liv? 

For ja, det kan den! 

Fant den for noen uker iden, når jeg søkte litt på appstore. Appen heter bSafe. Det som er greia med den er at du først legger til folk som dine "guardians". Da kan du legge til de nærmeste og som bor i byen dn eller nærme deg. Selve appen går ut på å redde ditt liv hvis du blir utsatt for overgrep, voldtekt eller lignende. For, hvis du trykker på den røde knappen på forsiden når du går inn på appen, så kommer det først en høy alarm også kommer det beste. Når du har trykket på knappen, så sender den automatisk melding til alle som du har lagret som dine "guardians" om at du er i trøbbel og hvor du er. Hvor smart er ikke det? Appen er gratis.

Anbefaler alle dere der ute til å laste den ned!

Never walk alone-

Har du appen?

BLOGGES!!

videoer og sånn!

postet 15.10.2012 kl. 19:45 i kategorien Blogg

Hei folkens!

Har akkurat gjort ferdig matteleksa, og tenkte jeg kunne oppdatere dere litt. For jeg sa jo at ukas spørsmål egentlig skulle komme i går, men så kom vi seint hjem fra et middagsbesøk, så jeg fikk rett og slett ikke tid tild det. Har også snakket litt om en sminkevideo, siden det var så mange som hadde spur om det! Og for å svare på spørsmålet deres; ja, hverdagssminkevideo kommer i løpet av uken. Spilte egentlig inn en i går som jeg egentlig skulle redigere i dag, men fant fort ut av at den ble utrolig dårlig, hahh.

Så kort fortalt kommer sminkevideoen i løpet av uken. Spørsmålsrunden kommer enten på tirsdag eller på onsdag. Er den grei?:)


Skikkelig overredigert, wohoo

Ser dere hvor dårlig lys det var? hahah

BLOGGESS!!!

14.10.2012

postet 14.10.2012 kl. 13:08 i kategorien Blogg

Heihei!

DET SNØR UTE!!!  I forige inlegg sa jeg jo at jeg skulle sove hos Emilie med Marte i går. Og samtidig så sa jeg at jeg kanskje skulle legge ut noen bilder hvis vi tok noen. og det gjorde vi jo selfølgelig. Det var kjempekoselig som alltid. Vi drar ned til Marte snart, men tenkte jeg kunne legge ut bildene vi tok først. Vi tok ikke så veeeeldig mange bilder, men dere får se de vi tok hvertfall:) ukas spørsmål kommer litt etterpå,så hvis det er noe mer dere lurer på så er det siste inspurt nå!

Hahha, var visst litt flere bilder enn jeg trodde, men dere liker vell bilder?

BLOGGES!!!
 

ukas bomkjøp#2

postet 13.10.2012 kl. 12:27 i kategorien Bomkjøp

Hallooo

Drar til Marte straks, men måtte bare ta ukas bomkjøp først! i dag skal jeg ikke-anbefale dere et deksel fra HM,. For en stund siden så kjøpte jeg et neonfarget silikondeksel derfra, og i strarten funka det jo kjempebra, men etterhvert ble det bare løsere og løsere. Så nå sitter det ikke ordentlig fodt på telefonen og faller av og sånt. IKKE BRA. Så hvis dere har tenkt til å kjøpe silikondeksel derfra anbefalr jeg dere å ikke gjøre den samme tabben som jeg gjorde!

Sånn ser det ut

Men man kan vell egentlig ikke forvente så mye av et deksel ytil 40 kroner heller, da.

Sorry for et veldig hurtiginlegg med litt dårlige bilder

BLOGGES!

 

off we go

postet 13.10.2012 kl. 12:15 i kategorien Blogg

hei dere!

Har akkurat tatt en god varm dusj med ansiktsmaske og hårvaks. Deilig å være ren. Om ca en halvtime reiser jeg og Emilie til Marte for å spise lunsj, det blir sikekrt veldig koselig. Etter vi har vært hos Marte skal vi påå til Emilie og sove der! Skal blant annet ta litt bilder og sånt har vi planlagt, så det kan godt hende det komer en liten bildeserie i morgen. I morgen kommer også ukas spørsmål på video, tenkte at i stedenfor å ha spørsmålsrunder hele tiden, så kan jeg jo ha ukas spørsmål hver uke i steden!

Hva er planene dine for dagen da?

BLOGGES!!

 

høyt på ønskelista

postet 12.10.2012 kl. 20:38 i kategorien Mote

Hei!!

Nå er det pause på norske talenter, så tenkte jeg kunne få inn et innlegg her! har allerede begynt å tenke på hva jeg ønsker meg til jul, jeg. hahah. har funnet fram til noen forskjellige ting jeg virkelig ønsker meg.

Håper virkelig jeg får noe av dette til jul!

Resten av kvelden skal bli brukt til å slappe av siden beinet mitt er så hovent og stivt..

Hva ønsker du deg til jul?

 

BLOGGES!!

 

peiskos på en torsdag

postet 11.10.2012 kl. 20:41 i kategorien Livet

Heyy folkens!

Kom hjem fra dans for en liten stund siden, og skal snart se på favoritserien, without a trace på VOX. Har laget meg toast og kakao og er klar for å sette meg ned og slappe av resten av kvelden. Det er jo så utroolig kaldt te nå. herlighet, i dag når jeg gikk til skolen var det 1- grader. Uff nå kommer vinteren.. Det som er koselig med vinteren er jo å sitte inne foran peisen og drikke kakao! Enig? Og gjett hva jeg har klart i dag. Er så flink til å løfte beina mine skjønner dere, så jeg snublet i en metalllenke og falt langflat ned på asfalten, men kneet først! Wihuu. Kan tenke meg det så smart ut, haha. Sitter med ispose på beinet fordi det ble hevelse og sånt. Menmen sånt skjer! Skummet melk og sjokoladesaus! Så enkelt som det.

BLOGGES!!

yesterday

postet 10.10.2012 kl. 18:04 i kategorien Innkjøp

halloo

Nå har jeg akkurat gjort ferdig leksene, gud så deilig følelse det er å være leskefri! Kom på at jeg var på gulskogensenteret med Emilie og Marte. Vi dro rett på senteret etter dans fordi marte og Emilie skulle kjøpe en bursdagsgav til en venninne. Så da ble jeg med siden det var leeenge siden jeg hadde shoppet også trengte jeg noen ting daa. Vi var der ganske lenge, og fikk kjøpt meg noe! Tok det ikke på video denne gangen, så da viser jeg innkjøpene på dette innlegget.


Genser fra BIKBOK som egentlig kostet 199,- men jeg fikk den for 100,- siden det var halv pris!!

Sammen med genseren fikk jeg med en gratis forundringspakke og der lå det noen søte ringer!

kjøpte også noe som jeg trengte, nemlig denne buksa! Det er sånn stretch stoff i den, så det føles ut som om du har på det tights også er den sånn skikkelig myk, elsker den! Den er fra BikBk i merket never denim, kostet 499,-

Og med buksa fikk jeg med gratis strikker, wihuuu

Har ønsket meg lenge et helt plain skjørt som jeg kan bruke på bursdager og sånn! Fra HM til 49,50,-

Dry shampoo fra DEFINE. Kjøpt på HM for 59 kr :)

Keramikkhjerte fra kremerhuset, kosta egntlig 39 kroner men kjøpte det for 10,-

Også fikk jeg akutt tørre lepper så jeg måtte gjøre et inspokjøp på vita, haha. Lypsyl for 22,-

Disse øredobbene har dere sikkert sett på wants-innlegget mitt! Fant de på gina tricot til 25,- Kjempeglaad:DD

Hva syntes du om innkjøpene?

BLOGGES!

 

 

Ukas anbefaling#4

postet 10.10.2012 kl. 15:29 i kategorien Anbefalinger

Heii dere!

Nå er det ny uke, som igjen betyr nye anbefalinger! I dag skal jeg anbefale dere en utrolig praktisk liten duppedings, haha. Kanskje noen av dere til og med har en, eller bare har sett den? Jeg skal uansett anbefale den fordi jeg er veldig fornøyd med den selv. Den er kjempe praktisk og ikke minst litt søt. Jeg skal anbefale en slags øreproppebeholder for dere! For dere vet, øreproppene klusser seg jo allltid i lomma! Jeg har kjøpt den på Glitter, og den koster 20 kroner ellernoe. Kjøpte den for en liten stund siden men de selger de fortsatt.


Hahah, her er den! jeg ar en sjiraff, men det finnes mange andre typer også.

Og sånn fungerer den. Først så må du feste en av endene på proppene i det lille hullet ved beina. Så snurrer du den rundt og rundt og rundt og rundt. Så fester du den andre enden etter du har snurret oppe i munnen hans. Hahah, litt rart men veldig praktisk!!!

Har du en sånn? Fikk du lyst til å kjøpe den nå?

 

BLOGGES!!

 

School outfit

postet 09.10.2012 kl. 07:49 i kategorien Outfit

Helluu

Tirsdag! Den nest beste dagen av uka spør du meg. Hadde litt ekstra tid på morgenen i dag, så får sniket inn et blogginlegg. Vet faktisk ikke hvorfor jeg fikk så god tid idag, for jeg pleier alltid å stresse så fælt, men i dag har jeg til og med(prøvd hvertfall, haha) å rette håret! Det er ikke hver dag skal jeg si deg. men i og med at jeg hadde så god tid legger jeg ut et outfit:) Litt dårlige bilder, men det er fordi jeg har et litt dårlig kamera:/

Ring fra Glitter

Lys lys lys rosa genser fra bikbok


Svart bukse fra ONLY

Men nå må jeg spise!!

 

Syntes om outfitet?

BLOGGES!!

back on track

postet 08.10.2012 kl. 16:13 i kategorien Livet

Hallo!

Æff, nå er høstferien over. ALLEREDE? gleder meg til helgen allerede, jeg. Men, nå er Emilie hos meg, og vi har nettopp spist lunsj! Skal snart skifte til trening, men klarte å snike inn et innlegg. Skal på yopida idag, som jeg har nevnt 1000 ganger før hva er, så trenger vil ikke si hva det er i dag.

Hva gjør du idag?

 

BLOGGES!!

Header, hjelp!!

postet 07.10.2012 kl. 17:19 i kategorien Blogg

Halloo

Nå har jeg prøvd ut et nytt design, det er ikke sikkert at jeg skal bruke det, men jeg må prøve meg litt fram. Det eneste jeg veldig gjerne vil ha litt hjelp til er header! Jeg er nemlig ikke spesielt god til det.. prøver meg jo ut litt, men det blir liksom ikke sånn jeg vil ha det. Så hvis noen av dere er litt flinke til det, så er dere til veldig stor hjelp! kontakt meg på marenrygh@hotmail.com hvis du tror du kan hjelpe meg. Setter utrolig stor pris på litt hjelp. Send meg gjerne flere, så kan jeg ha en avstemning på hvem dere syntes er finest når jeg har fått noen :)  

Header størrelse:

Bredde: 1000;

Høyde: 479;

Noen av bildene som kan være med i headeren er disse;

Eller noen andre bilder, de trenger ikke å være av meg en gang!

MEN!! Det jeg har tenkt litt på er sånn at bildet er inni skriften, hvis dere skjønner. Ma kan gjøre det i photoshop, noe som jeg ikke har. Det hadde vært dritkult hvis noen kunne hjelpe meg med det!! takk på forhånd:)

Kan du lage header til meg?

 

BLOGGES!!


 

 

 

A big, big tree

postet 07.10.2012 kl. 12:51 i kategorien Bildeinlegg

 

Syntes om bildet?:)

 

BLOGGES!!

my skincare

postet 07.10.2012 kl. 09:43 i kategorien Blogg

Heii

Tenkte jeg kunne vise dere noen av kremene og "skin-care"-tingene jeg bruker i disse kalde høstdager. For nå som kulda bærmer seg er det jo enda me viktig å ta godt vare på huden sin.
Detter er lant annet noen av de tingene jeg bruker!FORMULA 10.0.6, BEST FACE FORWARD DAILY FOAMING CLEANSER- Denne bruker jeg ca annen hver dag. Den renser uren hud og gjør huden sunn og frisk. Kjøpte den på vita, og elsker den virkelig!! Denne oljen er en del av en hudpleieserie for unge som heter FORMULA 10.0.6

Clinique exfoliating scrub gommage tonique- Denne bruker jeg kanskje opp til 3 ganger i uken. Dette er en slags intskruvv som d helt garantert kommer langt med. Den renser huden utrolig godt og er utrolig frisk! Mamma kjøpte den til meg når hun var i Paris, hvor hun kjøpte den vet jeg ikke. Men denne anbefales virkelig!


NIVEA soft caring body lotion- Dette er nok en bodylotion mange kjenner til! Det er en enkel, men også veldig bra fuktighetskrem som gir god fuktighet til tørr hud. Jeg bruker den nesten hver dag på beina og armene. Fåes kjøpt i de leste matvarebutikker.


(litt uklart bilde)CLINIDERM instant smoothing- Dette er en aftersun jeg veldig gjerne vil anbefale til dere! Selv om behovet for aftersun ikke er like stort nå så brukte jeg den veldig ye i sommer. Den er sånn avkjølende mot solbrent hud og gir en fuktig hud. Vet ikke hvor den er kjøpt.

Montagne Jenesse DARK CHOCOLATE- Ansiktmaskene fra montagne jenesse må jeg bare skryte litt av, for de er så utrolig gode og fungerer veldig bra for hude. De har jo veldig mange forskjellige typer, men jeg har denne, altså sjokolademaksen. Og istedenfor å ha sånne poser som du bare kan bruke en gang, så har jeg en sånn flasketype som man kan brke flere ganger! Den renser veldig godt huden og jeg elsker den virkelig. Jeg bruker den opp til 3 ganger i uka. Jeg kjøpte min på vita.


The Body Shop, Morniga Body Butter- Body shop er jo kjent for gode hudpleieprodukter og jeg må virkelig si meg enig i. Spesielt denne body butteren. Den fukter utrolig godt og lukter ikke minst kjempegodt! Jeg bruker den for det meste i ansiktet etter jeg har dusjet. Kjøpt fra bodyshop.

Da fikk dere kanskje ett lite innblikk i mine hudpleierutiner:))

Bruker vi noen av de samme hudpleieproduktene?

 

BLOGGES!!

 

MAREN HARVIK RYGH

Velkommen til bloggen min!

Hei! Jeg er en jente på 15 år som bor i Drammen. På denne bloggen finner du alt fra mote til personlige meninger, håper du liker det :)

Følg meg

Legg til som venn

Kategorier

 • 30Dayschallenge
 • Anbefalinger
 • Bildeinlegg
 • Blogg
 • Bomkjøp
 • California 2014
 • Diskusjon
 • DIY
 • Innkjøp
 • Livet
 • Mat
 • Mote
 • Musikk
 • Negler
 • Outfit
 • Sminke
 • Sponset
 • Spørsmålsrunde
 • Tips &Triks
 • Trening
 • Video
 • Arkiv

 • Desember 2014
 • November 2014
 • Oktober 2014
 • Juni 2014
 • November 2013
 • Oktober 2013
 • April 2013
 • Mars 2013
 • Februar 2013
 • Januar 2013
 • Desember 2012
 • November 2012
 • Oktober 2012
 • September 2012
 • Design  Elise Karlstrøm Bjørnstad www.elisebear.blogg.no


  © Designet er laget av: Elise Karlstrøm Bjørnstad. www.elisebear.blogg.no

  hits