svakt punkt

postet 27.10.2013 kl. 21:06 i kategorien Blogg

Dette krever litt av meg. Selvtillit. En så liten ting. Så stort dilemma. Liker det ikke. Hater det. Vil gjemme meg. Vet bare ikke helt hvorfor. Det bare er sånn. Briller. Vil gråte. Smiler. Må bare få det unnagjort.

Dette er sannsynligvis mitt svakeste punkt. Briller. Hva er ditt?

- Mahary

new in - nelly

postet 22.10.2013 kl. 18:41 i kategorien Innkjøp

Heisann!

Nå har nelly satt i gang tidenes salg, og gjett om det er verdt å ta seg en tur innom! Jeg var heldigvis tidlig ute med en kode fra Kenza, og fikk klikket hjem noen godbiter takket være mamma<3 Er utrolig fornøyd med det jeg kjøpte. Fikk gjort et par gode kupp! Noen av tingene er desverre utsolgt allerede, menmen.

T-skjorte fra Wildfox, desverre utsolgt.

Kjole fra TFNC, her.

Genser fra Issue 1.3, her.

Kjole fra John Zack, her.

Hva syntes du om innkjøpene?

- Mahary

 

Penge$paring

postet 21.10.2013 kl. 18:51 i kategorien California 2014

Hei dere!

Som de fleste vet, så koster språkreisen en god del penger, både med og uten lommepenger. Siden jeg betaler store deler av reisen selv, tenker jeg å dele mine beste tips til hvordan man kan spare opp penger på egenhånd! Nå skal det sies at jeg har konf rett før vi drar, men jeg må jo spare opp en del ved siden av uansett. Og før jeg begynner vil jeg bare si at jeg er ingen ekspert. Dette er min måte å gjøre det på, og foreløpig ser det ut til å fungere, men dette er absolutt ingen fasit.

1 - Shoppestopp er en del av sparingen, særlig hvis du planlegger å dra på språkreise uten at du har spart opp noe særlig i forveien. Jeg brukte over 5000 på bare nettshopping før sommeren i fjord, så dette kommer nok til å bli et ganske tøft år for meg. Men på den andre siden av det, tenker jeg bare på alt jeg kommer til å få kjøpt i Cali! For oss som er veldig glade i å shoppe, kan dette bli en stor utfordring. Derfor kommer jeg med et veldig godt tips, nemlig å byttelåne klær av venninner! Grunnen til at vi shopper så mye, er jo at vi blir lei tingene våre ikkesant? Og hvis man byttelåner klær, kan man ha de klærne til man blir lei, også når man får de gamle klærne tilbake føles det som om du nettopp har storhandlet! Hahah, det høres kanskje litt rart ut, men det er virkelig sykt smart og ikke minst gøy!

2 - Sett opp ett budsjett! Jeg har excel på mac-en min, og det er virkelig en fantastisk måte å sette opp budsjett på! Skal ikke skryte på meg at jeg har laget hele det du ser nedenfor, men har fått veldig god hjelp av pappa. Så hvis du har noen i familien som har en greie for excel ville jeg virkelig anbefalt å spørre dem om en hjelpende hånd. Som dere ser nedenfor har vi satt opp ca. det jeg kommer til å tjene i uken. En ting som er viktig når man setter opp ett budsjett er å ikke være for positiv, vær heller litt forsiktig med hvor mange nuller du legger til! For det er myye bedre å se at man tjener mer enn det man har satt opp, enn å finne ut av at man ligger under budsjett, right? Vi, eller pappa da, ar satt opp hva vi ca. tror jeg kommer til å tjene og i kolonnen vedsiden av skriver jeg hva jeg faktisk tjener. Og ved hjelp av autosummer på kryss og tvers får jeg hvor mye jeg har nederst i hjørnet. Veldig greit og ikke så vaskelig heller, selv om det ser slik ut!
3 - Ukelønn er foreløpig en av mine viktigste inntekter intill jeg har fått meg fast jobb. Jeg får i utgangspunktet 200kr i måneden til f.eks kino osv.. Resten må jeg tjene selv ved å gjøre ulike ting i huset. De siste 2 måneden har jeg faktisk klart å tjene meg opp til rett under 800kr, og med de 200 kr i tillegg, blir det i underkant av 1000 kr i måneden. Men da jobber jeg hardt og tar enhver mulighet for å tjene et par kroner. For hvis du gjør det ofte og sparer masse, blir fort 10 kr til 150, men da må an virkelig jobbe! Jeg har også laget et skjema som jeg har hengt opp på kjøkkenet hvor det står hvor mye jeg tjener ved å gjøre de ulike tingene. Legger ut dette slik at du har en mal, for det er jo veldig greit.
4 - Småjobber blir det veldig fort penger av hvis du gjør det regelmessig. Og med småjobber mener jeg barnevakt, vaske hos noen du kjenner, gå tur med hunden til naboen eller hjelp besteforeldre med og rydde osv. Jeg er faktisk en god del barnevakt, og tjener veldig greit på det! Når jeg er det tjener jeg 50kr i timen, noe som fungerer veldig fint. Det jeg passer på å gjøre etter sånne småjobber hvor man får pengene rett i hånden er at jeg gir de rett til pappa slik at han kan sette de inn å konto. For det er veeldig, nesten litt for lett å bruke en eller to femtilapper på mat i kantinen. Det har jeg erfart. For der og da virker det som bare 50kr liksom, eller 15 for den slags skyld. Men hvis du gjør det kanskje 2-3 ganger i løpet av en uke blir det godt med penger som du kunne spart! Et tips innenfor det med kantinematen er også å stå opp en halvtime tidligere og f.eks koke litt pasta og steke noen pølsebiter, lage toast i toastjern og pakke det inn i aliminiumspapir, ta med en nøttebar eller et sånn knekkebrød eller ta noen rester fra middagen før! Da kan du glede deg til lunsj uten å måtte svi av noen kroner i kantinen.

5 - Jobb. Dette er vell noe av det første de fleste kommer på når de tenker på å spare opp penger. Men det absolutt ikke så lett som man skal ha det til! Hvertfall ikke om man er 14.. Det er veldig vanskelig å skaffe seg jobb i den alderen jeg er nå, fordi det er ganske strenge regler i forhold til hvor lenge man kan jobbe osv. Men uansett så har jeg laget meg en CV og delt ut til de butikkene som sier det er greit. Jeg har levert til Kiwi, Cubus, Gullfunn, Rema 1000 og Økonomisko. Har ikke fått noe respons fra noen av de enda, men håper på å få meg noe ved juletider! For på det budsjettet jeg har nå, er det ikke så mye penger til shopping som jeg kunne tenke meg. Pluss at det er en veldig fin måte å komme seg inn i arbeidslivet og videre i livet! Hvertfall, så tenkte jeg å dele CV-en min for de som er litt rådville.. Jeg har også lagt ved karakterkortet mitt, men legger ikke det ut nå. Så det er hvertfall verdt et forsøk, selvom du er ung så er det noen som kunne tenke å ansette deg! :)I tillegg til alt dette kommer jo julepenger og bursdagspenger godt med! Hvis du ønsker deg kun penger på de to dagene blir det fort et par tusenlapper! Det viktigste er å spare, være tålmodig og jobbe hardt.

Da håper jeg virkelig at mine 5 tips var til god hjelp! hvsi dere har noen spørsmål angående dette, skal jeg få svart direkte i kommentarfeltet. Dere kan også sende meg mail på marenrygh@hotmail.com. 

Så får jeg bare si lykke til med sparingen! :)

- Mahary

 

 

 

Hvordan vaske sminkekostene!

postet 20.10.2013 kl. 19:29 i kategorien Tips &Triks

Heii!

Tenkte jeg kunne ha slike, tips&triks en gang i blant? Hva syntes dere om det? Hvertfall, så i dag skal jeg vise et tips jeg vet mange kommer til å dra god nytte av. Det gjorde hvertfall jeg! Før jeg begynner vil jeg bare si at dette ikke er min ide ellernoe slikt, men jeg fant det på youtube og har prøvd det ut, så jeg vil gjerne dele det! Dagens tips er altså hvordan man kan vaske sminkekostene sine med det omtrent alle har hjemme. For som vi alle vet, er sminkekostene noen store bakteriesamlere. Og bakterier fører jo ofte til uren hud og dårlig sminkepåføring, noe som vi sier nei takk til! Det er veldig enkelt å gjøre dette, og jeg vil si at tidsrommet er ca. 15 min, noe som ikke er spesielt mye.

Det du trenger er:

1 lite håndkle - til å tørke kostene med.

Zalo, eller oppvasksåpe som man bruker på kjøkkenet - for å fjerne bakteriene.

Olivenolje - for å bevare mykheten i kosten.

1 liten eller stor tallerken, det kommer helt an på hvo mange koster du skal vaske! Jeg skal kun vaske tre stykker, så jeg tar en liten en.OBS! Dette burde du gjøre på badet, eller ved en vask fordi det kan bli ganske grisete!

STEP 1 - Start med å fylle de ene halvparten av tallerkenen med olivenolje, og den andre halvparten med zalo eller oppvasksåpe.

STEP 2 - Ta den sminkekosten du skal vaske, og dypp den i både oppvaskmiddelet og olivenoljen. Etter dette masserer du den godt inn i hele kosten. Så tar du kosten og gnir den i sirkler i håndflaten helt til du ser at det meste av møkket er ute. 

(beklager for dårlig bilde her..)

STEP 3 - Etter det du har gjort ovenfor, skal man la kosten ligge med blandingen i ca. 5 min, for da får alt virke som det skal. I mellomtiden kan du vaske de andre kostene, hvis du skulle ha gjort det!

STEP 4 - Etter kosten har ligget i et par minutter skal du selvfølgelig vaske den. Det som er viktig å huske på da er at man ikke bruker for varmt vann - for da kan limet i kosten løsne, å få ut all såpen og du må huske på å være forsiktig med den. Det man kan gjøre er å kjøre kosten i sirkler i håndflaten, slik som man gjør i starten.

STEP 5 - Til slutt må du selvfølgelig tørke kostene. Det man kan starte med da er å klemme ut vannet, for så å klemme ut vannet med håndkleet. Etter det er det bare å legge alle kostene på håndkleet og vente til de er helt tørre!

Sånn! Nå har du friske, rene smikekoster klar til bruk :)

Hva syntes du om slike innlegg? Har du vasket sminkekostene dine slik før?

 - Mahary

svar på spørsmål - California 2014

postet 15.10.2013 kl. 21:07 i kategorien California 2014

Hvorfor valgte du California? 

 - For det første så har jeg alltid villet dra til USA, og for meg er det på en måte drømmestedet. Er det noe jeg elsker mer enn noe annet så er det sol, sommer, bading, shopping og å bli kjent med nye mennesker. California har alt det, så vil nok si at det er grunnen. Tenkte også på New York blant annet, men er veldig glad i strand og sol, så da var ikke det helt greia for meg. 

Hva ser du mest frem til?

 - Åh, jeg aner ikke! ALT, hvis det er lov til å svare det hahah. VIrkelig, jeg gleder meg til alt. Til og med flyturen liksom, hahah. Gleder meg kanskje spesielt til å møte alle de menneskene jeg skal dra med, og bli kjent med de. Gleder meg også helt utrolig mye til utfluktene som blant annet er L.A, og Hollywood.

Hva håper du å oppnå med språkreisen?

 - Jeg håper nok å bli bedre i engelsk. Jeg elsker virkelig å snakke engelsk, så det hadde vært utrolig morsomt å få bedre uttale. Håper også at jeg kommer til å få venner for livet. Både fra Norge og fra andre land! Også vil jeg såklart oppnå  å se USA på sitt beste.

Hvor skal du bo?

 - Jeg skal bo på et campus på Long Beach! Er ikke helt sikker hvilke campus det er, men tror kanskje at det er California State University Long Beach. Der skal jeg bo på rom med en annen, men det har jeg ikke funnet ut av hvem er enda.Reiser du alene?

 - Jepp, det gjør jeg! Følre jeg får mer ut av reisen da, selv om det hadde vært utroolig koselig å dra med en veninne tror jeg at jeg ville følt meg litt bundet på en måte. Og med det mener jeg at jeg tror kanskje at det blir litt vanskeligere å bli kjent med nye osv, og at jeg alltid på tenkte på hun og sånn!

Hvorfor valgte du å dra på språkreise?

 - Rett og slett fordi jeg har blitt utrolig reiselysten det siste året. Har lyst til å reise over hele verden og oppleve alt hahah. Og med en gang jeg så at Aurora Mohn var på det, og så alle bildene og sånt hun la ut klarte jeg ikke stoppe å tennke på det, så da måtte jeg nesten bare bestille.

Hvilken organisasjon reiser du med?

 - Jeg reiser med EF (Education First). Valgte dette selskapet fordi jeg hadde hørt og lest mest veldig mye om det, også er det veldig mnage som skriver mye bra om det!

Er du veldig god i engelsk? Føler at man må være dritgod i engelsk for å dra på språkreise, så derfor er jeg litt usikker på om jeg vil dra.

 - Vil ikke skryte på meg og si at jeg er supergod i engelsk, men vil si at jeg ligger på gjennomsnittet blant norske ungdommer! Personlig syntes jeg det er kjempegøy og snakke engelsk og man må absolutt ikke være stjerneelev for å kunne dra på en språkreise. Det er jo en fordel å kunne snakke litt, men et av tingene du lærer der nede er jo også å forbedre engelsken din både når man er på skolen og i butikker og sånn, så det burde du ikke være redd for!:)

14 år, er ikke det ganske ungt?

 - Altså, jeg er jo 15 når jeg reiser, og føler meg egentlig ganske komfortabel med det. Språkreisene er jo for folk mellom 14-17 år. I tillegg har EF veldig stort fokus på sikkerhet. Så det er veldig trygt å reise sammen med de.

Er det ikke ganske dyrt?

 - Jo, det er det! veldig dyrt. Mamma og pappa betaler jo litt, og jeg har også konfirmasjon rett før vi drar, så jegg tror nok det skal gå fint. Betaler store deler av reisen selv, og har faktisk tenkt til å lage et innlegg om hvordan jeg sparer opp penger, skrive CV osv. Jobber man hardt nok, kan man absolutt dra dit uten å bekymre seg for å måtte droppe ekstraaktiviteter osv.

Hvor mye koster det?

 - Det varierer jo fra kurs til kurs, men jeg skal på international, som er et kurs med folk fra hele verden, og skal bo på campus så det koster omtrent 34 700. Men hvis man bestiller før 31.oktober så får man 3000kr i rabatt! Det kommer også ekstra utgifter i tillegg. De ekstra utgiftene er påmeldingsgebyr, avbestillingsbeskyttelse og mobilabonnement. Det er hvertfall de jeg har. Og etter alle rabatter osv. Så kommer prisen på 34 700, og uten rabatt + alle ekstrautgiftene blir det omtrent 37 000. i tilegg til dette komer også helgeturene og slik, men det kan jeg skrive mer om senere!

Hvor lenge skal du være der?

 - Jeg skal være der i 4 uker! Eller 28 dager da, heheh. Valgte det fordi da får jeg vært der så lenge som mulig + at tiden kommer til å gå utroolig fort!

Det var spørsmålene! Hvis dere har noen flere spørsmål så er det bare å spørre i vei! Hvis det kommer veldig mange spørsmål etter dette innlegget lager jeg nok en del til :)

Hva syntes du om svarene? Er det noe mer du lurer på?:)

- Mahary

 

ukas anbefaling#13

postet 15.10.2013 kl. 19:56 i kategorien Anbefalinger

Hei dere!

Da er det tid for ukas anbefaling, og i dag er det ingen andre enn Lush sin kjente Lip Scrub! Vet det er utroolig mange som har skrevet om denne før, og jammen må jeg henge meg på. Denne er jo fantastisk! Altså, jeg kjøpte min i Amsterdam på en lush-butikk og jeg har i typen "Mint Julips" og der kostet den ca. 100kr tror jeg. Lush sine produkter er jo håndlaget, noe som også vil si at de ikke inneholder masse rare stoffer. Jeg syntes også at man får veldig mye for pengene i og med at det er en god del produkt i den lille krukken!

Så, det som er med denne er at det er en blanding som hvertfall består av sukker. Det man gjør er at man såklart tar litt på fingeren, skrubber lett på leppene og så sleiker man det av. Hahah, det er hvertfall det jeg gjør. Min smaker som after-eight og jeg elsker after-eight så det er mer eller mindre perfekt for meg. Etter du har fjernet skrubben, på din måte, vil du med en gang merke hvor myke leppene dine føles. Jeg påfører gjerne denne med en gang jeg merker at leppene begynner å bli tørre. Særlig når vi kommer inn i de kalde vintermånende, er dette virkelig et must for meg.

Så hvis du kommer over en lush-butikk anbefaler jeg virkelig å kjøpe denne, du kommer absolutt ikke til å angre!

Har du prøvd lip-scrubben til lush før? Hva syntes du om den?

 - Mahary

Household makeup challenge

postet 14.10.2013 kl. 21:01 i kategorien Video

Heii!

Endelig fikk jeg lastet opp videoen, dere aner ikke hvor lykklig jeg ble når jeg så den på youtube, haha! Det har tatt så insaaane lang tid fordi nettet har fått blackout omtrent hver halvtime. men nå er den her, så husk å sette på 720p!!! Da blir kvaliteten myyyye bedre.
 

Hva syntes dere om videoen? :)

- Mahary

California 2014

postet 11.10.2013 kl. 21:22 i kategorien California 2014

Hei dere!

Som jeg nevnte i det første innlegget etter den såkalte pausen, skal jeg på språkreise til California neste sommer. Kommer til å skrive en god del om dette på bloggen, men begynner med en spørrerunde angående dette. Da kan dere da spørre om alt dere ønsker, ikke vær flaue ellernoe. Ingen spørsmål er dumme. Kommer til å svare på disse spørsmålene når det har kommet inn mange nok til at jeg kan legge ut et innlegg om det, så da er det bare å spørre i vei!!

Såå, er det noe du lrer på angående språkreisen?:)

- Mahary

spotifylistene mine

postet 11.10.2013 kl. 20:06 i kategorien Musikk

Hey guyys!

hahah, kunne ønske jeg kunne skrive engelsk utan at det hadde vært teit, ahah. Men ja! I dette innlegget skal jeg, som nevnt i overskriften, linke til spotifylistene mine! Liker veldig godt når andre gjør det, for da får jeg oppdatert lista mi en gang i blant også, for det er jo fort man går lei. Regner med at flere føler det samme, så da deler jeg mine lister :) Bruker pappas spotify fordi hele familien bruker den, men det er bare å subscribe(?), så ikke vær redd for det, heheh.

Old But Gold - Dette er den eldste lista jeg har. Den er veeldig mikset. De fleste sangene er supergamle, og hver gang jeg hører på den kommer det utroolig mange gode minner opp i hodet mitt. Har blant annet de første JB-sangene og et par Hannah Montana sanger her, ahah. Så hvis du har lyst til å mimre litt, så ville jeg hørt på denne!Right here, Right now - Tittelen snakker vell egentlig for seg selv, heheh. Men dette er da den listen jeg hører mest på. Har alle de sangene jeg er litt hekta på her. Oppdaterer denne veldig ofte så jeg slipper å skippe, skippe og skippe hver eneste sang jeg ikke orker å høre på fordi jeg er så lei hahah. Men denne har alt fra Mac Miller til Miley Cyrus.

Workout - Denne snakker vell egentlig også for seg. Har en del dubstep her, fordi jeg blir så gira av det ahahah. Har også en del insposanger som Eye of the tiger og Fighter av Christina Aguilera. De får meg virkelig til å jobbe hardt mens jeg gjør øvelsene mine, og de sjelne ganger jeg jogger hahah, skal ikke skryte på meg noe her.
Calm Down - Dette er relax-lista mi. Hører ofte på denne hvis jeg er veldig sliten, trøtt eller stressa. Her er det fullt opp med roolige sanger som virkelig får en til å slappe av! Good avkobling.

Stay Happyyy - Istedenfor deppeliste har jeg en stay happy-liste! Vil ikke høre overoptimistisk ut, men hvis jeg er litt nedfor får denne alltid meg i humør. Her har jeg fylt opp med glade sanger som får meg til å smile hver gang jeg hører de. 

Loove - Hahah, denne hører jeg på veeldig sjelden fordi jeg alltid blir kjærestesyk når jeg hører på den. Meen hvis du ikke er den typen kan du godt ta en tur innom denne og! Fylt med masssse kjærlighetssanger.

TurnUp - Skal ikke si jeg fester akkurat, men dette er en liste med en god del festsanger. Kjører ofte denne på jentekveld, hvis vi er i dansehumør eller hoppehumør, hahah mye moro.

Hvis du har noen spotifylister du ønsker å dele, så er det bare å legge igjen linken i kommentarfeltet! Har virkelig ikke vondt av noen nye sanger:)

- Maharysuperkleint outfit

postet 10.10.2013 kl. 20:04 i kategorien Outfit

Haha, bildene blir vell ikke mindre kleine med den overskriften, haha.

Tskjorte - Abercrombie&Fitch, Cardigan - H&M, Kjede - H&M, Bukse - Cubus, Sko - Converse


Hahah dere aner ikke hvor mange ganger jeg løp inn i bakgården fordi folk eller biler kom forbi. Syntes det er så insaane kleint haha. Prøver å bli vant til det, og ikke minst til å være seriøs når jeg tar bilder, og bli litt flinkere på vinkler og sånn. Men dette er en start!

Og forresten; Har laget ferdig video til dere, redigert og alt. Men jeg har et problem. For nettet på pcen har vært veldig ustabilt de siste dagene, og det hopper av og på hele tiden, noe som er sinnsykt irriterende. Dette resulterer da selvfølgelig at hver gang jeg prøver å laste den opp, stopper den halvveis pga. internettet. Prøver å få fikset det så fort som mulig!

- Hva syntes du om antrekket? Syntes du det er kleint å ta bilder ute, og har du noen tips for å ta gode outfitbilder? Bare å dele!

Mahary

So many colors in one picture

postet 06.10.2013 kl. 15:17 i kategorien Bildeinlegg

Var i Amsterdam i høstferien, og der var det utrolig mye å se på! Det var veldig mange trange, små, og ikke minst skeive hus rundt omkring, men blant de sykeste husene fant vi dette. Utrolig kult egentlig, hehe. Kunne absolutt aldri tenkt meg å bodd i dette selv, men kult å dekorere det sånn! Forresten, imorgen kommer en venninne til meg etter skolen og vi skal lage videoblogg, så stay tuned!:)

 

Har du vært i Amsterdam før? Hva syntes du om bildet?

-Mahary

Plans..

postet 05.10.2013 kl. 21:13 i kategorien Blogg

Heiaa!

I løpet av tiden uten bogging, har jeg funnet ut en del interresante ting om blogging, haha. Har jo lest en god del blogger over lengre tid, og har funnet ut av hva jeg vil blogge om og hva jeg absolutt ikke har lyst til å blogge om i det hele tatt. Det jeg vil blogge om er meningene mine. Har så mange meninger om ulike temaer jeg vil dele, må bare klare å formulere meg riktig først, hehe. Vil også bli flinkere til gode outfitbilder og fine, annerledes outfit. Merker jeg er så utroolig lei av stilen min, så må bare komme ut og drite i hva alle andre sytes. Rett og slett. Noe jeg også vil fortsette å blogge om er anbefalinger og bomkjøp. Selv syntes jeg det er veldig kjekt når andre bloggere gjør det, og det er ikke så altfor mange som gjør det, så jeg vil hvertfall dele mine tips og triks! En siste ting jeg vil gjøre mer av er videoer. Gud jeg elsker videoer. Og ikke de samme gamle tagsene, men litt nye spennende! En siste ting er fine og annerledes fotografier, eller bilder som det også går ann å si. Vil bli flinkere på redigering og bruken av kameraet mitt! Og en siste ting til; Califronia. Kommer til å blogge en del om det og. For jeg dro veldig mye nytte av de andre bloggerne som skrev om det, så derfor vil jeg hjelpe dere andre som drømmer om språkreise! Sounds good? 

Og til slutt kommer den ene tingen jeg absolutt ikke vil gjøre. Merker jeg begynner å bli helt sinnsykt irritert og lei av de hverdagsinnleggene. Herlighet kan ikke beskrive det hah. Greit om du er på reise og ar noen flotte opplevelser og bilder å dele, det er jo flott! Men når det kommer til sånn daglig liv. Liksom; "Hei idag våknet jeg klokka sju, været er fint, og jeg skal på fridays også jentekveld". Altså det var jo ikke spesielt utfyllende da, men dere skjønner. Håper virkelig ikke jeg er den eneste som er drittlei av det. Så derfor velger jeg å kutte ut alt som har med hverdagen min å gjøre, altså daglige gjøremål osv. For ingen interresserer seg for det? Noen gjør sikkert det, men de aller fleste kunne vell klart seg veldig fint uten. 

Så fremover velger jeg å gjøre som følgende; KVALITET FREMFOR KVANTITET. Har ikke lyst til å skrive et innlegg om dagen min fordi jeg føler jeg må levere noe hver eneste dag. Det har jeg funnet ut av at ikke fungerer. Så det jeg kommer til å gjøre er å skrive innlegg når jeg har tid og lyst. Og hvis dere har ønsker til ulike innlegg, så bare skrik ut! (Så lenge det ikke er hverdagsinnlegg hehe)Slenger med et bilder av meg fra sensommeren siden jeg ikke har noen for øyeblikket. (Dårlig start på bloggeplanen, meen det er mørkt nå).

 

Hva syntes dere om bloggplanen? Har dere noen forslag, noe dere vil lese om, SKRIK UT!! :)

- Mahary

 

 

vet ikke hvor jeg skal starte

postet 04.10.2013 kl. 13:25 i kategorien Blogg

Hei dere!

Herlighet, det er så lenge siden jeg har skrevet det. Altså, dette føles egentlig veldig rart. Litt uvant. Men saken er at.. Jeg har lyst til å beynne å blogge igjen! Er litt usikker, litt redd for at jeg kommer til å bli nok en av de kjedelige hverdagsbloggerne. Men jeg har lyst for det. Må jo satse litt? Haha. Får vell bare tro på meg selv, er det ikke det de sier? Vet ikke helt hvor jeg skal starte..

Kan vell starte med det som har skjedd i mellomtiden? Altså, årets høydepunkt var nok da jeg fikk av reguleringen. Den dagen klarte jeg virkelig ikke å slutte å smile, gikk bare rundt og hoppet, smilte og lo, hah. Utrolig deilig følelse egentlig. Så var det jo sommerferie. Var på hytta omtrent hele sommeren og koste meg veldig! Det ble myye bading, båtkjøring, kuleis i Holmsbu og lange dager i sola. <3 Norsk sommer <33 Men sommeren 2014 er det andre boller! Haha, vell det kom litt feil ut. Men jo.. JEG SKAL PÅ SPRÅKREISE TIL CALIFORNIAAA. Kan ikke beskrive det egentlig, litt sykt. Har tenkt på det omtrent hele ferien, og har startet nedtelling allerede.. Sier det litt? Haha. Forteller mer om det senere før dette innlegget blir for laangt. 


Klarte jo såklart å miste, eller rote bort da haha, minnekortet til kameraet rett før ferien, så dere får desverre nøye dere med mobilbilder!

- mahary

 

MAREN HARVIK RYGH

Velkommen til bloggen min!

Hei! Jeg er en jente på 15 år som bor i Drammen. På denne bloggen finner du alt fra mote til personlige meninger, håper du liker det :)

Følg meg

Legg til som venn

Kategorier

 • 30Dayschallenge
 • Anbefalinger
 • Bildeinlegg
 • Blogg
 • Bomkjøp
 • California 2014
 • Diskusjon
 • DIY
 • Innkjøp
 • Livet
 • Mat
 • Mote
 • Musikk
 • Negler
 • Outfit
 • Sminke
 • Sponset
 • Spørsmålsrunde
 • Tips &Triks
 • Trening
 • Video
 • Arkiv

 • Desember 2014
 • November 2014
 • Oktober 2014
 • Juni 2014
 • November 2013
 • Oktober 2013
 • April 2013
 • Mars 2013
 • Februar 2013
 • Januar 2013
 • Desember 2012
 • November 2012
 • Oktober 2012
 • September 2012
 • Design  Elise Karlstrøm Bjørnstad www.elisebear.blogg.no


  © Designet er laget av: Elise Karlstrøm Bjørnstad. www.elisebear.blogg.no

  hits