today is thursday

postet 30.10.2014 kl. 23:08 i kategorien Blogg

Hei dere!

Sen blogging i dag gitt.. Startet dagen som vanlig med 6 timer på skolebenken før jeg tro på trening. Det var faktisk den første treningen denne uken, siden jeg har vært syk. Men det føltes hvertfall bra! I dag var det bena og rumpa som fikk kjørt seg, og det kjennes haha. Håper bare jeg klarer å gå i morgen.. Startet treningen med 30 min på middels intenssitet på elipsemaskinen etterfulgt av omtrent 40 min styrke. Valgte å ta det litt  rolig i og med at jeg fortsatt er litt snufsete.

Senere i dag gikk turen til Gulskogensenteret hvor litt småting til halloween ble kjøpt! Ble et litt last-minute kostyme på meg, så under får dere en smakebit. Resten får dere se i morgen :*


 Woho, can you even guess what's hiding behind that blur???

Her ser dere mitt forsøk på weheartit-viben alle søker, hahahahh. Failure.Nok et forsøk.. Denne gangen på Eirin Kristiansen's hjerteformede lisser. Jaja, så går livet videre :)


Avslutter dette inlegget med et aldri så lite innblikk i mitt fantastiske, rotete rom :DD

 

Natta! ♥

- MAHARY

Social media

postet 29.10.2014 kl. 20:28 i kategorien Blogg

Hei dere!

Sosiale medier er en stoor del av hverdagen min, og kanskje deres også? Det er antageligvis en litt for stor del.. Haha. Mine favoritter er disse under, så om du vil følge meg, og kanskje få et litt større innblikk i hverdagen min, så go ahead!

Twitteren min finner du her. Twitter er et utrolig morsomt sted. jeg følger hvertfall utrolig mange som har tweets som er utrolige morsomme. Du vet den følelsen du får når du leser noe du har tenkt på? Haha det er twitter i en setning. Også er folk utrolg flinke til å ordlegge seg og å putte en stor betydning med kun 160 tegn, haha.

Instagrammen min finner du her. Denne appen er nok favoritten. Her får jeg virkelig utspring for all kreativiteten min. Elsker å redigere bildene mine og å se at profilen henger sammen. Haha høres kanskje sært ut, men instagram er nok en liten obsession av meg.

Tumblr-en min finner du her. Det er nok på denne siden jeg finner mest inspirasjon. Før var det weheartit, og nå er det dette. Føler bare at det er så mye mer å velge mellom og mange flere muligheter. Her går jeg når jeg føler meg litt tom og grå. Utroolig mye bra. Anbefaler virkelig å prøve ut dette. Det tar kanskje litt tid å lære hvordan man skal bruke det, men det er så verdt det!!

 

- Hvilke sosiale medier er dine favritter?

- MAHARY

Sick chick

postet 29.10.2014 kl. 13:17 i kategorien Blogg

Halloo!
Akkurat nå sitter jeg godt til rette i sendgen min med macen på fanget og Breakfast Club på skjermen. Dagen i dag ble jammen også tilbragt hjemme. Kroppen føles tung, øynene renner, hodet er tett og nesen sår. Det suger så mye, for skulle egentlig trent med en venninne i dag, noe jeg hadde gledet meg til.. Men men, det kommer flere dager I guess.

Planen i dag er hvertfall å slappe av, se noen filmer og jobbe litt med bloggen. Begynne på noen innlegg, fikse designet, redigere ferdig romvideoen osv.
- Hvordan er din onsdag så langt?

- MAHARY

Homemade energy bar

postet 28.10.2014 kl. 22:49 i kategorien Mat

Hei!

Dagen i dag ble tilbringt hjemme, da jeg følte meg rett og slett utskjørt. Hodet verket, kroppen føltes tung og halsen sår. Så har omtrent bare sittet i sengen og sett på serier osv. Bortsett fra en ting. Her om dagen kom jeg borti en oppskrift på energibarer man kunne lage selv. Tenkte det passet nokså bra siden jeg har så store planer om å bli sunn og trene osv, haha. Barene ble overraskende gode, men gjorde nok noen småfeil så neste gang blir de bedre håper jeg. Her får dere hvertfall oppskriften;

Du kan selvfølgelig bytte ut ulike ingredienser hvis det er noe du foretrekker mer enn noe annet! Alt etter smak og behag.

Du trenger

 • 2ss usaltet smør
 • 1 plate med mørk sjokolade
 • 1 teskje med kanel
 • 2 dl mandelsmør(dette kan man lage selv)
 • 80g mandler + 200 hvis du skal lage mandelsmøret selv
 • 70g hasselnøtter
 • 170g puffet havre
 • 2dl flytende honning
 • 3ss havregryn
 • 1ts havsalt

1. Det første du burde gjøre, om du ikke såklart har kjøpt det ferdig, er å lage mandelsmøret. Det er utrolig enkelt. Alt du trenger å gjøre er å måle opp 200g med mandler, skrur du på ovnen til 200º og lar de stå der inne i omtrent 7-10 min. Mine stod litt lenger, noe som gjorde at de ble svidd, så det henger en bitter ettersmak i mine barer.. 

 

2. Etter de er ferdige finner du frem en blender eller stavmikser, putter mandlene oppi en bolle og begynner å knuse de. Etter hvertf vil de bli til pulver, og da kan du tilsette havsaltet. Etter noen minutter til vil massen bli mer og mer fuktig. Det som skjer er at oljene i mandlene blir presset ut og gir massen fukt.

 

3. Når mandelsmøret er ferdig blander du dette sammen med smøret og honningen i en kjele. Varm dette opp.


(haha er fullt klar over at dette ikke ser så apetittvekkende ut, men tro meg, resultatet smaker bedere enn det ser ut!
 

4. Så skal alle nøttene, mandlene og sjokoladen hakkes opp. Deretter skal dette blandes med kanel og puffet havre. Bland godt.

 

 

5. Deretter tilsetter du honningblandingen til nøtteblandingen og bland dette godt.

 

6. Nå skal du finne frem en bakeform, sette inn et bakepapir og spre miksen godt utover. Press alt ned slik at det er så lite luft som mulig innimellom. Deretter putter du formen i fryseren i omtrent 30min.

 

7. Når den har stått inne så lenge som den skal tar du formen ut og skjærer diter i den størrelsen du vil ha. Pakk de så inn i plastfolie og oppbevar de i kjøleskapet. Enjoy!

 

Den originale oppskriften finner dere her.

Før inlegget avsluttes vil jeg også bare si beklager for fravær og lite aktivitet på bloggen de siste dagene. I de forrige ukene var det utrolig mye stress med skole og slikt, så jeg prøver fortsatt å finne en god rutine på dette med bloggingen. SÅ bare gi meg litt tid til å finne ut alt, så skal nok bloggingen komme i mer regelmessige rutiner om ikke så alt for lenge! :)

- Hva syntes du om denne oppskriften?

- MAHARY

Urban Decay 24 hr setting spray

postet 27.10.2014 kl. 17:18 i kategorien Anbefalinger

Hei deree!

I dag kjører jeg i gang en anbefaling. Denne gangen skal jeg gi en anmeldelse på et sminkeprodukt jeg kjøpte mens jeg var i California. Nemlig Urban Decay All Nighter Long Lasting Makeup Setting Spray. Skjønner ikke hvorfor alle slike produkter må ha navn som er milelange haha.. Men hvertfall; som titellen røper er dette en setting spray. og en utrolig bra en!

Kjøpte denne fordi jeg hadde hørt mye bra om den, og jeg har no regrets! Det er virkelig et helt fantastisk produkt. Jeg sprayer det  over ansiktet mitt rett før jeg går ut, også holder sminken rett og slett hele dagen! No kidding. Kommer til å kjøpe denne med en gang jeg går tom. Trenger ikke engang å bruke primer under foundationen, how amazing is that?

Du finner den her.

Forresten! Filmet inn room tour i går, og tror det blir veldig bra, så skal få redigert denog postet den i løpet av uken. Ha en fortsatt fin mandag! :D

- Har du prøvd dette produktet? Hvis ikke, kunne du tenke deg å gjøre det?

- MAHARY

saturday outfit

postet 25.10.2014 kl. 20:29 i kategorien Outfit

Hei dere!

Dagen i går gikk i ett sett med henting av en pakke, barnevakt også bursdag. Alt i alt var kvelden veldig vellykket, noe som førte til at bloggingen ikke ble det. Haha. 

Kan si jeg merker godt at høsten er her for å si det sånn! Morningene blir stadig mørkere og luften kaldere. Hadde det vært opp til meg skulle vi hat sommer hele året! Eller hva syntes dere?Her får dere hvertfall dagens outfit;

- Hva syntes du om antrrekket?

Ha en fortsatt fin lørdag! :D

- MAHARY

Auschwitz Birkenau, Poland

postet 23.10.2014 kl. 14:00 i kategorien BildeinleggTatt under skoleturen til Polen og Tyskland. 

- Hva syntes du om bildet?

- MAHARY

 

Q & A - Video

postet 22.10.2014 kl. 12:40 i kategorien Video

Hei!

Da var videoen spilt inn og redigert. Er fullt klar over at jeg sier mye "ehm" osv i filmen, så det trenger dere ikke å kommentere. Men jeg tar  imot konstruktiv kritikk med åpne armer. Liker veldig godt å lage slike videoer, såå hvis dere har noen ønsker så kom med det! Nå stikker jeg på trening, vi snakkes.

  

 

- Hva syntes du om videoen?

- MAHARY

Glossybox

postet 21.10.2014 kl. 22:11 i kategorien Sponset

//sponset - helt ærlige meninger.

Hei alle sammen!

I dag er det faktisk tid for en liten anbefaling. Nemlig Glossybox! Personlig syntes jeg dette konseptet er helt fantastisk. Trenden startet vell i USA, og nå har den kommet til Norge.  Selve konseptet går ut på at man betaler 179kr i måneden for å motta en boks med 5 ulike skjønnhetsprodukter i mindre størrelse. Dette er en utrolig flott måte å utvide horisonten sin innen sminke. Kanskje du også finner noen nye favoritter? 

Jeg vil påstå at dette er en nokså billig måte å prøve ut nye produkter på. Se for deg da, hvis du skulle prøvet alle disse produktene i fullsize, for kanskje 179kr per produkt. Da er det mye bedre å betale 179kr til sammen for en mindre versjon av produktene. Da rekker man å teste ut produktene for å se om dette er noe man vil velge å kjøpe for fullpris. Hvor ofte er det ikke at man har kjøpt et produkt, også har det vist seg å ikke fungere som man ønsker? Det må virkelig være noe av det kjipeste, å føle at man har kastet penger rett ut av vinduet. Det er nettopp denne boksen er en perfekt måte å unngå det på.  Det som også er utrolig bra med dette konseptet er at teamet som jobber for Glossybox tar i mot ønsker til ulike produkter for de ulike boksene på nettsidene sine. De sørger også for at man får med tips og triks til hvordan man skal bruke de ulike produktene på best mulig måte.

 

- Er Glossybox noe du kunne tenke deg å prøve ut?

- MAHARY


Fall Vibes

postet 21.10.2014 kl. 08:38 i kategorien Bildeinlegg

Hei ho!

Valgfaget mitt dette året er Medier og informasjon. Oppgaven vi har fått er en helårsoppgave som går ut på å lage en blogg i valgfritt tema. Temaet min gruppe har valgt er da foto. I denne anledning har vi selvfølgelig tatt masse bilder! I går brukte vi kameraet til Seline, som altså har en fantastisk portrettlinse! Det er hun som har tatt de bildene, og resultatet ble vel, amazingg. Enig? Jeg var så slurvete og solgte mitt Canon EOS 600d tidligere i år og erstattet dette med et Canon Eos M. Dette kan jeg si jeg angrer litt på..

Altså, Canon EOS M er et utrolig bra kamera og det holdt utolig bra i  California da det er så lett å ta med rundt, meen når jeg da oppdager at foto er noe jeg er veldig interressert i er det ikke så kurrant. Derfor står et speilreflekskamera øverst på ønskelisten nå. Tenker å starte mykt med et Canon EOS 1100d med 50mm f1/8, da dette er billig og jeg trenger det snarest. Så sparer jeg heller til et mer avansert kamera i fremtiden. Om du har god greie på foto hadde jeg satt stor pris på litt tips! :D

Det sykeste er, at de ikke er redigert en gang :o // Nå sitter jeg på antageligvis på skolen siden dette inlegget er forhåndspublisert. Skal filme inn spørsmålsrunden i dag så regner med den kommer opp snarest!

- Har du noen tips til kamera? Hva syntes du om bildene?

- MAHARY

Favorite Youtubers

postet 20.10.2014 kl. 19:59 i kategorien Tips &Triks

Hei alle!

I tillegg til å lese en god del blogger følger jeg også med på et par youtube-kanaler. Tenkte jeg skulle dele noen av mine favoritter nå. Det er helt faktisk insane hvor mye sukksess mange av disse youtuberne har oppnådd i løpet av de siste årene. 

 

BeyondBeautyStar er en jente som også går under navnet Claudia Sulewski. Hun er opprinnelig fra Chicago, men flyttet til L.A i California for et halvt år siden. på Kanalen hennes finner du alt fra sminke, mote, Q&A til ulike tagger. Kvaliteten på videoene hennes er rett og slett fantastiske. Spesielt på den dere ser over!! Blir helt stum av filmingen, det er jo bare helt amazing. Det er utrolig gøy å se på videoene hennes når hun legger så mye arbeid i det. Denne kanalen er nok min favoritt!

Miranda Sings er jo i utgangspunktet bare en karakter skapt av Colleen Ballinger. Karakteren baserer seg på en meget spesiell jente som rett og slett er hysterisk. Jeg kan seriøst sitte å se på henne alene og le meg i hjel, hahha. Det høres kanskje teit ut, men det er faktisk utrolig morsomt. Det er også helt sykt hvor stor sukksess denne dama har fått. Hun har forskjellige show over hele verden, og har faktisk vært i Norge. Alt pga. denne kanalen.

Tyler Oakley er nok en youtuber som har hysteriske videoer. Han har collabs med utrolig mange forskjellige personer, og det er alltid morsomt å se på! De gjør utrolig mange morsomme challenges. Youtube har faktisk også ført til at han har fått muligheten til å møte flere viktige personer, da blant annet Michelle og Barack Obama. Hvor kult er ikke det?

 

- Hvem er dine favoritter?

-MAHARY

 

 


Monday Inspiration

postet 20.10.2014 kl. 13:00 i kategorien Blogg

Hey ho!

Har starten på uken så langt vært bra? Merker selv at når temperaturen synker, bladene visner og vinden pisker i ansiktet, blir mandagene litt surere enn vanlig..  Men det er hvertfall en ny uke med masse nye muligheter. Noe som også betyr masse blogging. Må si at jeg virkelig ikke angrer for at jeg tok valget å begynne med igjen, for dette er noe jeg virkelig liker godt å gjøre. Spørsmålsrunden skal hvertfall opp, og kan til og med hende at jeg svarer på video; yeyy!

Haha.

Slenger med litt mandags-inspo fra weheartit!

 

Du kan følge meg på weheartit her.

 

- Er det noen som kunne tenke seg spørsmålsrunden på video? :)

- MAHARY

oslo

postet 19.10.2014 kl. 09:00 i kategorien Outfit

Hei dere!

I går gikk turen til Oslo med venninnene mine, og da måtte selvfølgelig outfit-bildene tas. Kjøpte et par småting, men prøver å ikke sløse penger i og med at det er så mye jeg sparer til! Turen var hvertfall koselig, med god mat og stemning, til tross for ekstremt dårlig vær. Haha det duskregnet konstant og blåste, så kan si jeg angret litt på nylonstrømper og skjørt. Hurra for planlegging! 
 

- Hva syntes du?

 

- MAHARY

Left my heart in California

postet 18.10.2014 kl. 09:02 i kategorien Bildeinlegg

Heiaa!

 

Som sikkert de fleste av dere kanskje har fått med dere var jeg på språkreise i California i 4 uker denne sommeren! Kan si med hånden på hjertet at det var de beste 4 ukene i hele mitt liv. Den reisen var bare helt fantastisk. Fikk utrolig mange nye og ikke minst gode venner der, oppdaget helt nye sider av meg selv, brukte litt (altfor) mye penger og hadde det rett og slett ubeskrivelig bra. Savner det så mye! Det koster jo litt, men jeg sverger på at det er verdt hvert eneste øre! 

Klarte selvfølgelg å ta et par tusen bilder, og tenkte hvertfall at jeg kunne dele et par av de med dere! Kan hende det kommer flere deler også :)

 

Seal Beach, Long Beach, CA.Hollywood, L.A, CA.Laguna Beach, CA.

L.A, CA.

Hollywood, L.A, CA.San Diego, CA.

 

Forresten, har en spørsmålsrunde gående, så om du har noe du lurer på trykk her!

 

- Hva syntes du om bildene?

- MAHARY

Q & A

postet 17.10.2014 kl. 19:56 i kategorien Spørsmålsrunde

Hei folkens! 

Er dere klare for helg?

Det er hvertfall jeg! Denne uken har vært utrolig busy med mange presentasjoner og lekser så føles utrolig godt med pause, men nok om det. Tenkte å kanskje innlede helgen med en spørsmålsrunde? For dere som ble litt usikre på overskriften så betyr Q & A questions and answers. Dere kan da spørre om absolutt alt dere kunne tenke dere. Om alt fra trening, California osv. 

 

 

Slenger med et bilde fra klasseturen til Polen og Tyskland! Dette er tatt i Krakow.

- Hva lurer du på?

 

- MAHARY

Fresh Start

postet 16.10.2014 kl. 19:41 i kategorien Trening

Hallo!

Først og fremst skal jeg bare innlede dere til planen min her på bloggen. Jeg har ingen plan om at dette skal være nok en kjedelig hverdagsblogg. Jeg er like lite interessert i å skrive om min hverdag som dere antageligvis er i å lese det. Bloggen min vi jeg bruke som et sted å få utspring for kreativiteten min. Derfor kommer dere til å få se outfit, videoer av ulike slag, muligens litt om trening om noen ønsker?, mote, anbefalinger og bomkjøp, foto osv. 

Som jeg skrev i et av innleggene før sommeren gikk jeg på cheer, men ikke nå lenger. Likte det jo utrolig godt, men merket at jeg søkte noe annet. Det er nettopp derfor jeg nettopp har vært på en PT time på Fresh Fitness her i Drammen. Har bestemt meg for å slutte på organisert idrett og begynne på treningssenter istedenfor! Så hvis noen ønsker at dette skal være en kategori her på bloggen, si i fra. Har også inngått en avtale om godtestopp med bestevenninnen min, helt frem til jul. Derfor må jeg nå finne andre alternativer, noe som skulle vist seg å være vanskeligere enn forventet, hehe..

PT-timen gikk hvertfall veldig fint! Fikk gode insrukser på hvordan alt skal gjøres, og merker jeg gleder meg veldig til å komme i gang. Man blir så utrolig glad av sånt, for da kommer virkelig motivasjonen til topps :D

 

 

- Er trening noe du kunne tenke deg mer av her på bloggen?

 

- MAHARY

Black and White

postet 15.10.2014 kl. 20:00 i kategorien Outfit

Heia!

 

Vil bare først skryte av meg selv for den utrolig kreative, spennende og originale overskriften jeg har valgt her. Hahha, uff. 

Vel, som jeg skrev tidligere i dag har klesstilen min forandret seg ganske så mye over sommeren. Altså, når jeg ser på klærne jeg kjøpte i California og klærne jeg kjper nå er forskjellen ganske stor. Har gått over til en kontrastperiode, så går veldig mye i svart, hvitt og grått. Men jeg liker det veldig godt! Kjører også fullt med smykker og accessories. Kjøpte meg også overraskende nok en hatt da vi var p skoletur til Polen i høstferien! Prøvde den egentlig for tull, men så viste det seg at det så ganske kult ut, så da ble den med hjem.

Hva passer vel bedre enn et aldri så lite outfit fra i dag?

 

Forresten, bloggdesignet er egentlig oppdatert, men det tar tydeligvis litt tid før alt faller på plass, så det er grunnen til litt uferdig design!

- Hva syntes dere?

 

- MAHARY

Hva skal jeg si?

postet 15.10.2014 kl. 16:14 i kategorien Livet

Hei!

Vet egentlig ikke helt hvordan jeg skal starte dette inlegget.

Kan jo starte med å si sorry. Sorry for at jeg droppet California-blogg uten forvarsel. Må si jeg angrer veldig, men må pgså si det var vanskelig å få til god blogging der nede i og med at vi ikke hadde nett på rommet + at jeg ikke hadde med meg pc. Derfor ble alt litt vanskelig, og bloggen lagt i glemmekassen. Noe jeg angrer sterkt på. California var et helt fantastisk sted, og kunne virkelig ønske at jeg skrev om det mens jeg var der. Kommer jo såklart til å fortelle mer om dette senere.

Men nå lurer sikkert noen av dere på hva som skjer, hvorfor skriver jeg dette? Vel, altså i det siste har inspirasjonen innen mote og lignende vært på topp. Kler meg akkurat som jeg vil og har totalforandret stilen min helt. Og jeg liker det! Så hvorfor ikke dele det? Det er andre ord for t jeg skal begynne med blogging igjen. Skolen krever mye av oss 10.klassinger for tiden, men merker jeg må ha noe å gjøre ved siden av alt, mitt lille fristed. 

Vet ikke helt om det er noen igjen her, jeg. Meen om noen vil ha en spørsmålsrunde eller noe lignende, plis skrik ut. 

 

Her har dere et bilde av meg med tigeransikt, yey.

 

Vi sees snart igjen!

- MAHARY

MAREN HARVIK RYGH

Velkommen til bloggen min!

Hei! Jeg er en jente på 15 år som bor i Drammen. På denne bloggen finner du alt fra mote til personlige meninger, håper du liker det :)

Følg meg

Legg til som venn

Kategorier

 • 30Dayschallenge
 • Anbefalinger
 • Bildeinlegg
 • Blogg
 • Bomkjøp
 • California 2014
 • Diskusjon
 • DIY
 • Innkjøp
 • Livet
 • Mat
 • Mote
 • Musikk
 • Negler
 • Outfit
 • Sminke
 • Sponset
 • Spørsmålsrunde
 • Tips &Triks
 • Trening
 • Video
 • Arkiv

 • Desember 2014
 • November 2014
 • Oktober 2014
 • Juni 2014
 • November 2013
 • Oktober 2013
 • April 2013
 • Mars 2013
 • Februar 2013
 • Januar 2013
 • Desember 2012
 • November 2012
 • Oktober 2012
 • September 2012
 • Design  Elise Karlstrøm Bjørnstad www.elisebear.blogg.no


  © Designet er laget av: Elise Karlstrøm Bjørnstad. www.elisebear.blogg.no

  hits