julegavetips

postet 28.11.2012 kl. 19:50 i kategorien Blogg

Hei!

Siden det var etterspurt å ha et inlegg hvor jeg tipset om hva man kunne gi i julegaver, gjør jeg det. Sliterofte med å finne julegaver selv fordi jeg komer alltid seint i gang. Så nå har jeg faktisk allerede begynt å samle inn litt julegaver til veninner og slikt. Så nå skal jeg dele mine beste julegavetps!

TOALETTMAPPE: Alltid gøy å få en søt mappe å ha sminken sin oppi eller lignende. Den toalettmappen ovenfor er fra H&M. Du finner den her.

PUSESOKER: Altså, det er jo absolutt et must nå i disse kalde vinterdager. Alle jenter burde ha et par kosesokker å ta plass i på kalde kvelder! Disse er også fra H&M. Du finner de her.

HUDPLEIE: Alltid like praktisk og deilig å få hudpleie! Passer godt med fuktighetskremer, ansiktsmasker og hudpleie om vinteren! Du finner det overalt, men jeg er mest fornøyd med hudpleien fra The body shop.

DUFTPINNER: Det må jo bare lukte friskt og godt på soverommet i julen! Jeg ønsker meg hvertfall gode lukter, da får man julestemning da! Disse duftpinnene kan fåes her.

PARFYME: Alle jenter elsker vel å lukte godt. Jeg elsker det hvertfall. Parfymen ovenfor er Nicki Minaj sin nye duft, og jeg syntes den lukter kjempegodt!

DEKSLER: Alle jenter elsker å style iphonen sin med kule deksler! Jeg fant frem til en utrolig kul nettside med mange fine deksler. Her er den. Du kan også lage dine egn, personlige deksler med egne bilder og design her.

SJOKOLADEFONDUESETT: Billig og enkelt! For hvem elsker vel ikke frukt og annet dyppet i sjokolade? Du finner den her.

SOVEBÅND: SLEEP TIGHT:* Kjempesmart måte å få sove på. Enda bedre er det med det søte designet. Her finner du den.

CAVIAR NAILPOLISH: Det må nok ære en av de heteste nyhetene innen neglelakk! Utrolig kult og dekorativt med kaviarneglelakk!!! Her finner du den.

FOTOALBUM: Lag ditt eget fotoalbum til en veninne eller et familiemedlem for å ta vare på minnene! utrolig koselig og kjempegøy å lage.

 

Hva syntes du om tipsene?

Blogges!

 

Spørsmålsrunde#4

postet 25.11.2012 kl. 22:07 i kategorien Spørsmålsrunde

Hei alle sammen!

Har endelig fått redigert spørsmålsrundevideoen. Den ble ganske lang, menmen.

Enjoy!

 

 

Hva syntes du om videoen?

 

BLOGGES!!

ukas anbefaling#7

postet 25.11.2012 kl. 14:50 i kategorien Anbefalinger

Hei folkens!

I dag tenkte jeg å anbefale dere en youtuber. Altså, for de som ikke vet det er youtuber en som legger ut forskjellige videoer hver uke, det finnes mange forskjellige. Og i dag skal jeg anbefale dere en youtuber som heter Jenna Marbles. Hun har utrolig bra og ikke minst morsomme videoer og er absolutt min favoritt-youtuber. Her er noen av videoene hun har laget:

 

 

 

 

 

Forresten, så kommer spørsmålsrunden i dag istedenfor. 

Har du noen favoritt-youtubere?

BLOGGES!!


misty morning

postet 24.11.2012 kl. 11:03 i kategorien Blogg

 

Spørsmålsrunden kommer om ca en time!

Hva skal du gjøre i dg?

BLOGGES!!

spørsmålsrunde!

postet 21.11.2012 kl. 12:30 i kategorien Spørsmålsrunde

hei alle søte!

Har akkurat kommet hjem fra skolen, siden vi hadde norsktentamen idag(som forresten gikk veldig bra!) fikk vi gå når vi ble ferdige. Jeg tenkte a siden det er så lenge siden jeg har hatt spørsmålsrunde var det på tide med en. Så det er bare å stille massemasse spørsmål!!
Hva lurer du på?

BLOGGES!

wants- runawaydreamz

postet 20.11.2012 kl. 19:11 i kategorien Mote

hei!

Tenkte jeg kunne vise dere mine favoritter hos siden runawaydreamz.com ! Elsker virkelig de tingene de har der. Det er jo for det meste sommertøy, men det er fint for det! Her er noe av det jeg falt for på siden:


ELSK på de!

Hva synrtes du om runawaydreamz-tingene?

BLOGGES!!

 

movietime

postet 19.11.2012 kl. 18:30 i kategorien Blogg

hei folkes!

Tenkte at siden det er så lenge siden det har vært noen videoer her på bloggen er det på tide med en. Altså, jeg har ikke peiling på hva det eventuelt kunne være, så derfor spør jeg dere!
Hva slags video vil dere ha i nærmeste framtid?

BLOGGES!!!

Pr(øve)

postet 19.11.2012 kl. 14:28 i kategorien Diskusjon

Prøve.Tentamen.Framføring.Stress.Trening.Skole.Venner

Ovenfor ser dere oversikten over uka mi kort fortalt. I ukene framover er det utrolig masse prøver, tentamener, framføringer og slikt. Rett og slett stress! Og for dere som lurer på hvorfor det har vært stille her på bloggen er det fordi det har vært som beskrevet ovenfor og da er ikke inspirasjonen på topp akkurat. Men jeg får mye inspirasjon fra dere! Blir eldig takknemlig for tips til hva jeg kan skrive om og sånn :))

Hva vil du at jeg skal skrive om? Hva inspirerer deg?

BLOGGES!!

DK ADRIANA

postet 17.11.2012 kl. 12:23 i kategorien Mote

halloo!

Før jeg stikker en tur til byen med Marte og Emilie, tenkte jeg at jeg kunne vise dere en ny kjole. Kjøpte den på nettbutikken til bikbok, og leveringen var sånn 3 dager ellernoe! Veldig god sevice. Jeg bestilte en sånn svart kjole med et lite "skjørt" stående ut fra midjan, om du skjønner. Syntes de kjolene er så utrolig fine og ikke minst tidløse. Du kan jo style dem med alt mulig!

(prikkene på kjolen påd et nederse bildet er vanndråper siden jeg nettop har dusjet)

Du får kjøpt kjolen her

Hva syntes du om kjolen?

BLOGGES!!

ukas anbefaling#6

postet 15.11.2012 kl. 18:45 i kategorien Anbefalinger

Hei dere!

Lenge siden ejg har hatt ukens anbefaling nå.. Grunnen er vell at jeg rett og slett ikke har hatt noe å anbefale. Men så kom inspirasjonen litt tilbake, og jeg kan ikke vente med å anbefale en haug med produkter i nærmeste framtid! Men nå skal jeg skrive om dagens anbefaling, og ikke alle de framtidige. Jeg skal anbefale Define dry shampoo. Jeg nevnte å ha kjøpt den for to uker siden ellernoe, og har fått brukt den litt. Den fungerer kjempebra!

 

Altså, det er jo en tørrsjampo så det er en spray som du sprayer i fett hår f.eks. Du sprayer over og under bort og fram. I starten virker håret litt tuggete, men når du lar det virke litt inn i håret føles det så lett og ikke fett lenger. For vi liker jo ikke fett hår? Hvertfall ikke jeg. Jeg kjøpte den på h&m for 59 kroner ellernoe, så den er ganske billig til å fungere så godt!

LØP OG KJØP SIER JEG BARE! :)

Har du prøvd tørrsjampo før?

BLOGGES!!

hvem er du?

postet 14.11.2012 kl. 18:41 i kategorien Blogg

hei!

Som overskriften hinter om vil jeg vite litt om du som leser denne teksten nå. Altså jeg er ikke ute etter navnet ditt eller slike personlige opplysninger, men kanskje hvor i norge du bor(ikke adresse, men kanskje del) , hvorfor du leser bloggen min, hva du driver med på fritiden og hvor gammel du er! Skal ikke tvinge noen til å skrive dette, men siden dere blir kjent med meg på dennne bloggen så kan jeg bli litt kjent med dere. Det er helt fritt. Men de som vil gjøre det kan bare skrive litt om seg selv:)

Haha, fiine photobooth bilder assa

Hvem er du?

BLOGGES!!

heels up high

postet 14.11.2012 kl. 18:34 i kategorien Bildeinlegg

Hva syntes du om bildet?

 

BLOGGES!!

DOT by Marc Jacobs

postet 11.11.2012 kl. 19:47 i kategorien BloggHei folkens!

Mamma kom hjem fra Amsterdam i går etter å ha vært på no jobbgreier, og da kom hun hjemm med parfymen DOT by Marc Jacobs. Hadde ønsket meg den ganske lenge, og er forelsket id en allerede. Den lukter så utrolig godt!! Så hvis noen er på utkikk etter ny parfyme er dette virkelig en anbefaling.

Har du prøvd DOT? Hvilken parfyme bruker du til hverdags?

BLOGGES!!

topp 3 reisemål

postet 07.11.2012 kl. 19:43 i kategorien Blogg

hei!

Har akkurat øvet til litt prøve og laget en presentasjon. Det er nemlig utrolig mange prøver og framføringer framover, wihu. Men uansett så hadde jeg tenkt til å dele mine topp reisemål som jeg gjerne vil innom i løpet av livet. Elsker å reise og opplee mye. Har egentlig vært i utlandet nesten hver sommer, men for to år siden kjøpte vi oss hytte, så vi har vært på den de siste to somrene. Men kjenner jeg savner de ordentlige eksotiske og varme stedene! Pluss at utenfor er det kjempekaldt, så skader ikke mye å drømme seg litt bort i varme land..

 

NEW YORK: Hvem har ikke lyst til å dra dit? Dette er hvertfall ett av stedene jeg skal innom i løpet av livet. Det er jo en helt annen verden for oss som bor i Norge. Med folk overalt, masse shopping, gule taxier og skyskrapere. 

HAWAII :  Altså, ingen kan vell si nei til dette?! Med eksotiske planter, strender, og farger. Bare se på stranden, da. Turkist vann, hvite strender, sol og palmer!


PARIS: Har vært i Frankriket, men når vi var der var vi ikke i Paris. Jeg har hvertfall lyst til å oppleve en ekte, tradisjonell fransk by i løpet av livet. For det første tar jeg jo fransk, så det blir jo bare mer morsomt når man kan litt om byen fra før. 

Hvor har du lyst til å reise? Har du vært på noen av stedene ovenfor?

BLOGGES!


it's meant to be

postet 05.11.2012 kl. 15:38 i kategorien Outfitgenser fra ZARA - bukse fra ONLY - neglelakk fra H&M i fargen meant to be - sko fra UGGAUSTRALIA

Syntes om outfitet?

BLOGGES!!

sånn som søndager skal være

postet 04.11.2012 kl. 15:13 i kategorien Livet

hallo!

Det er søndag, den siste dagen i uka også omtalt som daffedagen. Har bare  slappet av og gått sminkefri i joggebukse hittil. Hater det egentlig, men allikavel er det ganske deilig. Jeg og Kaja(søsteren min) fant no gips i stad, så vi bestemte oss for å lage sånn  gipsmaske, haha. Føltes ut som om du var på spa når du hadde den på! Uansett så er været surt og vått. Når jeg våknet var det rene innsjøen i hagen og mye tåke, så da får man jo ikke akkurat så mye energi.

Hva pleier dere å gjøre på søndager?

BLOGGES!!

saturday night

postet 03.11.2012 kl. 18:25 i kategorien Livet

hallooo!

Har akkurat tatt en dusj og spist litt middag etter å ha kommet hjem fra veninnen min. Var jo på jentekveld i går, og det var utrolig koselig. Det var rundt 12 jenter der tror jeg, så sov 7 av dem over(inkludert meg). Sovnet vell ikke før klokka var rundt 5 ellernoe, og våknet ganske tidlig til å ha lagt seg så seint så er gaanske sliten nå. Derfor skal jeg bruke kvelden fullt ut til å slappe av med godis og tv.


Lillemor!

Ha en fin kveld videre folkens!

 

BLOGGES!!

 

girlsnight

postet 02.11.2012 kl. 17:01 i kategorien Livet

Heyy!

Nå er det endelig helg! herlighet så fort ukene går, ikke lenge før det er jul heller.. Uansett så erdet utrolig deilig med pause fra skolen og bare slappe av. Mine planer for kvelden er at jeg skal til en veninne, med mange andre også, og ha jentekveld! Regner med at det blir en utrolig hyggelig kveld med herlige jenter. Tar ikke med kameraet eller noe, så det kommer nok ikke no særlig flere inlegg utover kvelden. 

Ha en fin kveld videre!!

 

BLOGGES!!

justgirlythings

postet 01.11.2012 kl. 18:46 i kategorien Bildeinlegg

helluuu

Tenkte jeg kunne dele noen av mine favoritt justgirlythings! Syntes mange av de er så bra og kjenner meg så utrolig godt igjen i mange av de. Perfekt for tenåringsjenter!

Dette er da noen av mine favoritter :)

Hva syntes du om justgirlythings-quotes?

BLOGES!!

 

 

 
MAREN HARVIK RYGH

Velkommen til bloggen min!

Hei! Jeg er en jente på 15 år som bor i Drammen. På denne bloggen finner du alt fra mote til personlige meninger, håper du liker det :)

Følg meg

Legg til som venn

Kategorier

 • 30Dayschallenge
 • Anbefalinger
 • Bildeinlegg
 • Blogg
 • Bomkjøp
 • California 2014
 • Diskusjon
 • DIY
 • Innkjøp
 • Livet
 • Mat
 • Mote
 • Musikk
 • Negler
 • Outfit
 • Sminke
 • Sponset
 • Spørsmålsrunde
 • Tips &Triks
 • Trening
 • Video
 • Arkiv

 • Desember 2014
 • November 2014
 • Oktober 2014
 • Juni 2014
 • November 2013
 • Oktober 2013
 • April 2013
 • Mars 2013
 • Februar 2013
 • Januar 2013
 • Desember 2012
 • November 2012
 • Oktober 2012
 • September 2012
 • Design  Elise Karlstrøm Bjørnstad www.elisebear.blogg.no


  © Designet er laget av: Elise Karlstrøm Bjørnstad. www.elisebear.blogg.no

  hits