The end

postet 30.11.2014 kl. 22:34 i kategorien Outfit

 


- Hva syntes dere?

- MAHARY

In 10 years..

postet 25.11.2014 kl. 16:56 i kategorien Livet
- Er det ikke rart?

- MAHARY

California Q&A - Video

postet 23.11.2014 kl. 21:43 i kategorien California 2014

Hei dere!

Som lovet kommer det nå en video hvor jeg svaer på california-spørsmålsrunden. Enjoy! :)

 

- MAHARY

?

postet 22.11.2014 kl. 14:08 i kategorien Blogg

Hei dere!

Merker at ingen ting faller helt på plass om dagen. Klarer ikke å sette hodet mitt på plass. Alle tankene bare flyter rundt. Det irriterer meg så mye, for jeg klarer ikke å fokusere. Klarer ikke å fokusere på noe. Skulle skrive California del 2 i går, men det gikk ikke. Fikk ikke ordene ut på papiret. vet ikke hvorfor, det bare skjer

På toppen av det hele blir plussgrader om til minusgrader og å være ute, det gjør vondt i ansiktet. Åh jeg hater vinter. Har ikke funnet meg vinterjakke engang. yey. Noen som har noen tips? Frysepinne i nød her. Livet altså. Opp og ned.

I dag er det lørdag og jeg har faktisk vært en smule produtkiv. Hadde tnkt til å trene i dag tidlig, men det ville ikke kroppen etter gårsdagens økt. jeg og Marthe kjørte cardio. 20 min sykkel, 20 min elipsemaskin, 20 min løping. kan tro vi var døde etterpå hahah. Vi klarte det vertfall! mestringsfølelse er noe av det beste jeg vet om. Ellers så har jeg også spilt inn 2(!!) nye videoer. Den første kommer i morgen tenker jeg :)- MAHARY

 

Hair talk

postet 19.11.2014 kl. 19:37 i kategorien Tips &Triks

Hei dere!

Hva er bloggfravær? Huh. Vell, har hatt et par dagers pause med god grunn. Hadde både en tentamen på mandag og onsdag, så ble karakterene prioritert fremfor bloggen. Så var vi ferdige med det!

Let's talk about hair. For øyeblikket sparer jeg nemlig til hår som skal rekke til rett over rumpa, hehe. Var skremmende nær å klippe det skulderkort for noen måneder siden, men nå har jeg bestemt meg for det stikk motsatte. Såklart vil jeg om alle andre få de hårtuppene til den lengden jeg vil ha fortest mulig. I denne anledning har jeg selvsagt gjort god research på hvordan gro håret raskere. Da kom det ikke bare opp tips om hvordan man skal få de tuppene ned dit men også hvordan man skal ta vare på det. Noe som er en ekstremt viktig del av prosessen. 

Disse tipsene har fungert nokså bra hittil, så derfor bestemte jeg meg for å dele de med dere nå!
Unngå metall-strikker. Altså, de strikkene som har sånne metallfester i enden av strikken, som dere ser nedenfor.(bilde av strikk med metall med kryss over haha) Selv om metallbiten er liten, gjør den skade på håret over lang tid. Et godt alternativ er selvfølgelig strikker uten denne metallbiten. Du får kjøpt det stort sett over alt. Mine kjøpte jeg på hm og target i USA.

Vask håret to ganger med shampoo. Ja, du leste riktig! Dette tipset fikk jeg fra frisøren min, og det har funket utrolig bra. Det du enkelt og greit gjør er at du vasker håret med shampoo i to omganger. Første gang du tar shampooen i håret, tar den vekk det overflødige skittet, mens på runde nr 2, altså etter du har skylt ut runde nr 1, går shampooen helt innerst og renser alt. Da får man også muligheten til å gå lengre uten å vaske det.
Bruk olje, spesielt i tuppene. Dette er vel standardtipset som går igjen på alle bloggene. Å holde håret, spesielt tuppene, i stand er utrolig viktig. håroljen motvirker tørrhet og får em til å se friske ut samtidig som de gjør håret ditt utrolig godt. Jeg bruker Loreal Paris Extraordinary oil. Som dere ser er den nesten tom. God kvalitet, til lav pris.

Skyld håret med kaldt vann etter at du har vasket håret ferdig! Det er overraskende oppfriskende, og gjør veldig godt for håret. Det kalde vannet setter i gang blodsirkulasjonen, noe som gjør at håret automatis vil vokse fortere.

Masser hodebunnen når du påfører shampoo. Bruk fingertuppene til å lage sirklende bevegelser varsomt i hodebunnen. Dette vil også gi hodebunnen større blogsirkulasjon, som vil føre til at håret gror raskere.

Varmebeskyttende spray er ekstremt viktig for å ta godt vare på håret. Uansett om du bare skal føne håret, bruk det. Jeg bruker en ra KMS California, som fungerer kjempefint!

 

- Hva syntes du om tipsene?

- MAHARY 

 

Top 7

postet 15.11.2014 kl. 22:16 i kategorien Musikk

Hei dere!

 En ting som jeg alltid er avhengi av er musikk. Både når jeg trener og ellers. Å starte skoledagen med proppene i ørene er noe av det beste jeg vet om. Spotifylistene mine forandrer seg nokså ofte, men tenkte jeg kunne dele mine favoritter akkurat nå!

 OMI - Cheerleader (Felix Jaehn Remix)

Ulrik Munther - Jag vet inte hur man gor

Pretty Lights - Lost and found (ODESZA Remix)

Kanye West - I don't like

Shawn Mendes - Something big

Olivier Heldens X Becky - Gecko (Overdrive)

Zara Larsson - She's not me 

Du finner spotifylisten min her.

- MAHARY

EF, penger, å reise alene osv. - California del 1

postet 14.11.2014 kl. 21:16 i kategorien California 2014

Hei dere!

Da var det på tide med de California-innleggene syntes jeg. Har delt alt opp i 4 ulike kategorier slik at det ikke blir for mye å lese på i hvert innlegg. Så det blir altså 4 ulike innlegg. I dette innlegget svarer jeg mest på de grunnleggende spørsmålene. Hvor lenge jeg var der, penger, hvordan det var å dra alene, EF generelt og litt om EF-partyet som var etter reisen.EF Generelt.

Å reise med EF gikk veldig fint. Valgte denne organisasjonen fordi jeg hadde hørt mye om den, og hadde lest en god del blogger fra de som var i California i fjor. Angrer ikke p at jeg reiste med de i det hele tiden. Alt i alt syntes jeg det gikk veldig fint for seg. Selvsagt kan det bli litt mix-up her og der og litt feilinformasjon, men det er nesten uungåelig. Hvertfall når så mange mennesker skal reise rundt i byer de ikke vet noe om. Hadde derfor definitivt reist med EF igjen. De var veldig flinke til å svare på mail osv før reisen og det var veldig mye til hjelp.

I tillegg har de jo en nettside som heter my.ef. Her kan man logge seg inn å se de man skal reise med, snakke med de også videre. Veldig kjekt!

Penger.

Dette er noe som er viktig å ha god kontroll over både før og etter reisen. Reisen koster jo ganske så mye alene, og i tillegg skal du ha penger til mat, ekstraaktiviteter og shopping. 

Jeg bestilte reisen min i september en gang. Da fikk jeg god tid til å spare opp nok penger. Jeg skulle nemlig betaleomtrent hele reisen selv. Mamma og pappa bidro med 10k, resten måtte jeg ordne selv. Og det gikk overraskende greit! Rett etter bestillingen ble det iverksatt full shoppestopp. Det var en periode jeg gikk så lenge uten å bruke kortet at jeg faktisk glemte koden. Haha. Det er kanskje tøft der og da, men det er så verdt det når du kommer til USA og kan handle det de ikke har i Norge :D

Jeg betalte rundt 34k for selve reisen, noe som er ganske mye, men jeg lover at det er verdt det. Hadde jeg hatt muligheten, ville jeg så absolutt gjort det om igjen. 34k er jo ganske så mye penger, og siden jeg skulle betale godt over halvparten selv måtte jeg finne en måte å skaffe penger på. Det var ikke bare bare! Uten fast jobb ble det en liten utfordring, men jeg kom meg i mål! The impossible is possible, dere. Hahah neida. Om du vil vite mer om hvordan jeg skaffet penger osv kan du trykke her.
Å dra alene.

.. gikk veldig fint. Det er nok en ting jeg ikke angreg på at jeg gjorde. Ble kjent med så mange utrolig bra mennesker, at en venninne jeg kjente godt fra før ikke var nødvendig. Tror faktisk at opplevelsen ikke hadde vært det samme om jeg dro med en venn. Hadde antageligvis følt at jeg hadde et viss ansvar for hun, og at jeg på en måte var litt bundet og avhengi av henne, hvis dere skjønner? Tror ikke det hadde vært like lett for meg å bli kjent med folk på samme måte da. 

Men for all del; det er veldig individuelt. Noen liker å dra alene, mens andre ikke. Såklart var det litt rart å dra med 100 mennesker man ikke kjenner, men det er også en opplevelse i seg selv. Man må rett og slett bare komme seg ut av komfortsonen sin og ha et åpent sinn!
EF Reunion Party.

Vel, hva skal jeg si? Okei, helt ærlig? Det var ikke veldig bra. Betalte 200kr for å komme inn og det var veldig sturselig.. Alt vi fikk for de 200kr var en gymsal kvart-full med mennesker, 1 dumle og en kopp vann. Yey. Ikke akkurat det vi hadde forventet oss, men men. hva skal man gjøre? var selvsagt ubeskrivelig kos å se de vi ble kjent med igjen, men det kunne man jo også gjort uten de 200kr. Jaja, så går livet videre.

Da var den litt mer kjedelige delen overstått! Del 2 kommer snaart :)

- MAHARY

Dream home

postet 12.11.2014 kl. 21:12 i kategorien Bildeinlegg

Hei dere!

Det er nok en onsdag, og jeg drømmer meg bort i gorgeous hus og rom.. Haha. Er det noe jeg gleder meg til her i livet så er det å flytte hjemmefra og innrede mitt eget hjem. Kan nok ikke regne med at første leilighet blir seende ut som de under med det første, men men. Må jo være lov å drømme seg litt bort!

Min beskrivelse av det perfekte hjem er enkelt. Enkelt er ordet dere, hah. Vil hvertfall at det skal være minimalistisk og rent. Drømmen er nok en toppleilighet eller strandhus i California, men New York funker også fint ;) Hahahh jeg har ambisjoner ja. 

Kom nettopp hjem fra trening, og tenkte kanskje jeg skulle lage et innlegg om hvilke øvelser jeg gjør osv, hvis noen er interressert? Jeg syntes hvertfall det er gøy å skrive om, så hvis du kunne tenkt deg det si ja elns :D


Alle bildene fra min Weheartit her.

Minner igjen på at du kan stille spørsmål om min språkreise til California her. Kommer til å dele spørsmålene inn i egne innlegg og kategorier.

- Hvor skal ditt drømmehus ligge?

- MAHARY

Casual and comfy

postet 11.11.2014 kl. 18:00 i kategorien Outfit

All time favorite blogger

postet 11.11.2014 kl. 14:40 i kategorien Mote

Hei dere!

Er det noe som gir meg inspirasjon innenfor alt (mote, trening, karriere osv.), så er det ulike bloggere. Det er så utrolig mange som lever drømmen, og gjør det de liker aller best,. En sann favoritt som alltid går igjen er svenske Kenza. Kenza Zouiten har riktignok et utrolig kult navn haha, men også blogg. Først og fremst er stilen og bildene hennes kort beskrevet amazing. Livet hennes også, for all del.

Hun blir invitert til alle mulige gallaer, har hatt sine egne kolleksjoner, vært på fashion week et par tusen ganger, reiser mye, har sitt eget merke og så mye mer. Mitt svar på det perfekte liv, no dobut.


Alle bildene er hentet fra bloggen hennes her.

 

- Har du hørt om Kenza?

- MAHARY

Q & A - California

postet 10.11.2014 kl. 16:25 i kategorien California 2014

Hei dere!

Jeg nevnte California-inlegg i et av mine tidligere innlegg, også i en tidligere video. Da var det noen som spurte om jeg kunne ha en spørsmål. Og det kan jeg selvfølgelig! Har jo fortalt at jeg skulle skrive om California i ulike innlegg, og det skal jeg. Må bare finne ut av hvordan. For jeg vet jo ikke hva dere vil vite? Så da setter jeg heller i gang en spørsmålsrunde slik at jeg ikke skriver masse som ikke bryr seg om hehe.

Er fortsatt usikker på hvordan innlegget skal komme ut. Om jeg tar det i video, vanlig svar på spørsmål i innlegg, eller at jeg fletter det inn i et innlegg med masse bilder osv. Hva syntes dere?

 

Tøm dere, virkelig! Spør om alt dere lurer på.

- Hva vil du vite mer om fra språkreisen til California?

- MAHARY

who you are

postet 10.11.2014 kl. 10:00 i kategorien Blogg

Sikkert mange som allerede har sett dene filmen, men on du ikke har, vær så snill å gjør det.

- Hva syntes du om filmen?
- MAHARYA summer outfit

postet 09.11.2014 kl. 17:56 i kategorien Outfit

Hei dere!

Kom hjem fra en 2-timers treningsøkt for ikke så lenge siden, og det føles så bra. Syntes det faktisk er utrolig gøy å trene om dagen, og det gjør meg så glad haha. Jeg gikk jo i utgangspunktet på cheerdance, og da jeg sluttet var jeg veldig redd for at jeg kom til å ikke gidde å trene noe. Det viste seg altså å være feil!

Gikk gjennom noen bilder her om dagen og fant bildene dere ser under! Dette var rett før en bursdag, så da tok vi  en liten fotoshoot haha. Liker disse faktisk disse bildene ganske godt, så tenkte jeg kunne dele de som et outfit.

Dagene her i Drammen er veldig grå om dagen, så å se tilbake på slike bilder gjør dagene litt bedre hehe. Det er nesten konstant vått på bakken, og det gjør meg trist haha. Sommer hele året, ja takk. - Hva syntes du? Savner du sommeren?
- MAHARY

Canon EF 50mm f1/8

postet 08.11.2014 kl. 13:45 i kategorien Innkjøp

Hei dere!

I dag er en god dag, til tross for at regnet pøser ned utenfor soveromsvinduet mitt. Tidligere i dag fikk jeg nemlig en hentelapp. Haha, det er nesten bedre enn julaften altså, det å få en hentelapp på noe du har ventet lenge på!

Det om ventet på postkontoret var nemlig en ny linse og et adapter. Som jeg har nevnt flere ganger bruker jeg Canon EOS M, vanligvis med standardlinsen som følger med, altså 18-55mm. Men ikke nå lenger. Jeg har lenge syntes at bilder med blurry bakgrunn er utrolig fint, og får frem motivet på en utrolig bra måte. Så har jeg jo selvfølgelig søkt litt (mye) rundt om det er mulig å få en slik linse til mitt kamera. Og det var det jammen!

Måtte kjøpe et adapter, Canon Mount Adapter EF-EOS M, sånn at linsen også passer på mitt kamera. Og dere; jeg er så fornøyd! Jeg var litt redd for at det ikke kom til å funke så bra, men det gjør det. Nå kan jeg love at bildene her på bloggen blir finere enn aldri før. Og jeg gleder meg så masse! Nå gjenstår bare å lære meg alt dette med ISO, lukkertid, blender osv. så tror jeg dette blir bra.

Nå skal det sies at jeg fikk linsen for en time siden og at jeg ikke har brukt den mye i det hele tatt, så må absolutt lære meg å bruke den ordentlig, men her får dere hvertfall se noen snapshots jeg tok for å vise dere the magic med dette objektivet.Wii! Tror dette blir veldig braa ;D

- MAHARY

Daily makeup routine

postet 07.11.2014 kl. 14:33 i kategorien Video

Hei og god fredaaag!

Merker det på kroppen at denne helgen er veldig etterlengtet. Selv om denne uka ikke har vært den tøffeste kjennes det virkelig at skole er i 100 om dagen. Det blir hvertfall godt med en liten pause selv om det bare er i 2 dager. Har foreløpig ingen store planer, men regner med at jeg finner på noe :)

I dag morges falt hvertfall de første snøfnuggene på Drammens grunnflate. Yey! Nei. Haha, er det noe jeg virkelig gruer meg til så er det den kalde og sure vinter. Merker det særlig etter at jeg var i California. Tenk, de har sommer omtrent hele året! Drøm. Det minner meg forresten også på California-inleggene jeg lovte for et par uker siden! og ja, de kommer. Tenkte å dele de opp i ulike deler, høres det bra ut?

Sånn, da var min kjedelige hverdag og tanker ute av veien. Over til tittelen! I går filmet jeg faktisk inn en hverdagssminke-rutine. Prøvde for første gang ut hele greia med sånn voice-over og syntes selv det ble sinnsykt kleint haha. Måtte bare prøve det ut.

 
- Såå, hva syntes dere?

- MAHARY

Throwback thursday

postet 06.11.2014 kl. 11:00 i kategorien Bildeinlegg

Hei dere!

Akkurat nå sitter jeg sikkert og svetter i hjel på tentamen mens jeg fråtser yoghurtnøtter, noe som betyr at dette inlegget er forhåndspublisert.

Er det noe jeg virkelig savner, så er det skoleturen til Polen og Tyskland med trinnet. Det var virkelig et høydepunkt i 2014. Vi hadde det utrolig gøy, selv om halvparten av dagene ble tilbragt i buss, haha. Vi opplevde selvsagt også mye sorg og sjokk, men alt i alt ble det en veldig minneverdig tur. Siden jeg ikke har noe annet å komme med tenkte jeg å kjøre i gang en liten bildeserie. Forige gang jeg delte noe fra polen var bildene ganske dystre, så nå poster jeg den mer "glade" delen av hele turen :D


- Har du vært i Polen eller Tyskland?

- MAHARY

 

 


Wishlist

postet 05.11.2014 kl. 19:22 i kategorien Blogg

Heyy.

Det er november dere!! Haha hvem er sein? Jeg. Vel, det er jo faktisk november, noe som betyr at Desember er nær. Og Desember igjen betyr jo at julen er nær. Haha men dette er vel ren allmennviten (Er det et ord?) haha. 

Jeg gleder meg hvertfall veldig mye til jul. Kan ikke si at jeg gleder meg til vinter akkurat, men julen gjør det litt bedre, I guess. Jul betyr jo kos, lys, god mat og ikke minst gaver. Selv etter at jeg shoppet meg i hjel i California, er det fortsatt en god del ting på ønskelisten, utrolig nok. 

1 her - 2 her - 3 her - 4 her - 5 her - 6her - 7 her 


8 her - 9 her - 10 her - 11her - 12 her - 13her - 14 her - 15 her

Laget denne collagen i Polyvore. Min bruker finner du her.

- Hva ønsker du deg?

- MAHARY

Lash domination

postet 04.11.2014 kl. 18:49 i kategorien Anbefalinger

Heiaa!

I dag tenkte jeg å anbefale dere en liten ting som gjør en stor forskjell. Vi snakker selvfølgelig om maskara. I min makeup-rutine gjør den hvertfall en enorm forskjell på blikket mitt, som dere kanskje ser på bildet under.

Maskaren jeg i dag skal anbefale heter bareMinerals Lash Domination Volumizing Mascara. Jeg har min i fargen intense black. 

Selve maskaraen kommer i en sølvforpakning som gjør at man får et godt grep om den, haha. Børsten har en form som minner om en branntrapp, du vet de som snurrer rundt? For meg er hvertfall dette den perfekte maskaraen. Den fyller virkelig vippene mine med volum og gir dem en god lengde. Vel, den farger jo bare tuppene av vippene, og gjør dem vel ikke nødvendigvis lengre..?

Jeg fikk min i bursdagsgave, men vet du kan få tak i den her, og sikkert mange andre steder. Den er litt i den høyere prisklassen, men jeg lover deg at det er verdt det!- Har du prøvd denne maskaraen?

- MAHARY

The Jenner Sisters

postet 03.11.2014 kl. 20:00 i kategorien Blogg

Heiaa!

Det er nok en gang mandag, noe som igjen betyr påfyll av inspirasjon! Denne gangen kommer jeg ikke til å kaste en random collage på dere, men to personer. Som titelen avlsører er det Jenner-søstrene. Altså Kylie (17) og Kendall Jenner (19).

Wow! Dete r alt jeg har å si. Begynte å følge disse to i søstrene da avhengiheten på KUWTK startet. Haha, da satt jeg stort sett dag ut og dag inn foranmacen. Helt grusomt. Men da, oppdaget jeg hvertfall disse to. begynte å følge dem på instagram, tumblr osv. Og med det kan jeg trygt si at disse to er ikonene mine når det gjelder alt, spesielt mote kanskje da. Men også sminke og ikke minst karriere!!

Begge to har jo sammen hatt ulike kolleksjoner for flere av de kjente merkene i USA. Blant annet PacSun, Steve Madden osv. De har frontet covrene til de fleste magasinene på topp, og fulgt deres storesøstre sine fotspor. Kendall gikk jo for utrolig mange amazing designere under New York fashion Week. Senere gikk hun også i Milano Og Paris. For et drømmeliv! 

- Hvem er ditt ikon?

- MAHARY
Roomtour

postet 01.11.2014 kl. 22:25 i kategorien Video

Hei alle!!

Så var plutselig romvideoen ferdigredigert :D Prøvde å filme litt utenfor boksen, om jeg kan si det slik haha.. Men er hvertfall nokså fornøyd med resultatet! Så da gjenstår det bare å se hva dere synes?


Ikke glem å sette på bedre kvalitet!!!
- Hva syntes du?
- MAHARY

MAREN HARVIK RYGH

Velkommen til bloggen min!

Hei! Jeg er en jente på 15 år som bor i Drammen. På denne bloggen finner du alt fra mote til personlige meninger, håper du liker det :)

Følg meg

Legg til som venn

Kategorier

 • 30Dayschallenge
 • Anbefalinger
 • Bildeinlegg
 • Blogg
 • Bomkjøp
 • California 2014
 • Diskusjon
 • DIY
 • Innkjøp
 • Livet
 • Mat
 • Mote
 • Musikk
 • Negler
 • Outfit
 • Sminke
 • Sponset
 • Spørsmålsrunde
 • Tips &Triks
 • Trening
 • Video
 • Arkiv

 • Desember 2014
 • November 2014
 • Oktober 2014
 • Juni 2014
 • November 2013
 • Oktober 2013
 • April 2013
 • Mars 2013
 • Februar 2013
 • Januar 2013
 • Desember 2012
 • November 2012
 • Oktober 2012
 • September 2012
 • Design  Elise Karlstrøm Bjørnstad www.elisebear.blogg.no


  © Designet er laget av: Elise Karlstrøm Bjørnstad. www.elisebear.blogg.no

  hits