bildedryss del 2

postet 30.12.2012 kl. 15:53 i kategorien Bildeinlegg

Hei dere!

For litt siden kom jeg hjem fra Marte, hvor vi hadde det kjempeksoelig, og tok et bad. Tenkte jeg kunne Ta siste delen av bildedrysset fra julen nå siden det nærmer seg slutten. Det er jo nyttårsaften imorgen! utrolig at året har gått så fort. Skal redigere innkjøpsvideoen senere i kveld, så får dere litt å vente på :)


Det var de siste julebildene for i år! Håper dere hadde en kjempekoselig jul.

BLOGGES!


 

til by`n

postet 29.12.2012 kl. 12:50 i kategorien Outfit

Halloo!

Drar til byen om få minutter for å kjøpe meg et kamerastativ. Har ønsket meg det lenge, og etter julaften har jeg mulighet til å kjøpe meg ett. Da blir det jo også bedre bilder for dere her på bloggen. Var på gulskogen i går, og regner med at jeg kjøper noen andre ting i dag også. Noe som betyr at det blir innkjøpsvideo i løpet av de neste dagene. Etter byturen drar jeg til Marte for å ha jentekveld med Marte og Emilie. Det blir sikkert kjempekoselig siden det er så lenge siden vi har hatt det. Regner med at vi tar en del bilder, så da får dere nok et bildedryss.

Dagens outfit;

Bluse fra Vero Moda, Singlett fra H&M, Bukse fra BikBok(never denim), Neglelakk fra Isadora i fargen 182 summer red, Sko fra Uggaustralia.

Hva skal dere i dag da?

BLOGGES!!

 

black tears

postet 29.12.2012 kl. 09:10 i kategorien BildeinleggHva syntes du om bildet?

BLOGGES!

endelig- bildedryss del 1

postet 28.12.2012 kl. 22:11 i kategorien Bildeinlegg

Hei dere!

Gjett hvem som fant en løsning på overføringsproblemet av bilder? JEEEG. Wiho, er så glad nå for at det endelig ordnet seg. Fant nemlig ut at pcen til pappa hadde minnebrikke-leser, så får bruke det til jeg får fikset det med min egen pc. Så nå kan jeg endelig komme tilbake 100%!! Har så mye å dele med dere, gleder meg skikkelig. Starter det hele med et lite bildedryss fra julen. Deler bildedrysset i to deler sånn at det ikke blir for mange bilder heller.
Er rett og slett forelsket i det nye kameraet, og klarer nesten ikke vente med å dele masse fine bilder med dere!

Har dere hatt en fin jul?

Hva syntes dere om bildene?

BLOGGES!!

oppdatering

postet 27.12.2012 kl. 20:04 i kategorien Blogg

Hei alle søte!

Som dere sikekrt har merket har jeg ikke vært spesiell aktiv de siste dagene, eller skal jeg si ukene? Ja, heller det. Har rett og slett ikke blogget i det hele tatt. Får dårlig samvittighet nesten, men LOVER at jeg er på plass 100% til nyttår. Dere skjønner, jeg fikk et nytt kamera til jul og har gledet meg til å dele de utrolig fine bildene man kan ta med det kameraet. Så jeg skulle blogge her om dagen, og når jeg kolet kameraet til pcen stod det at man måtte installere noen greier, som jeg gjorde. Og når installasjonen var ferdig og alt fungerte det fortsatt ikke å overføre bilder fra kameraet til pcen. 

Det er da grunnen til fravær her på bloggen de siste dagene. Men så snart jeg har fått fikset dette overføringsgreiene skal jeg gi dere en haug med bildedryss fra julen!! Hørtes ikke det bra ut?

BLOGGES!

home for christmas

postet 21.12.2012 kl. 19:48 i kategorien Livet

 

 

Heihei!

Først og fremst må jeg bare få det ut at det ENDELIG ER JULEFERIE!!!!!! Utrolig deilig etter mange uker med stress, skole og masse prøver. Så jeg starter juleferien med fredagspizza og kos. I morgen skal familien til asker for å hente juletre. For vi har en tradisjon om at vi drar til en gård, griller pølser og drikker kakao, så henter vi juletre i skogen. Kjempekoselig tradisjon som jeg gleder meg til hvert år. 

Har dere noen juletradisjoner?

DIY- Glitterdeksel

postet 16.12.2012 kl. 13:03 i kategorien DIY

Hallooo!

Tenkte jeg kunne dele et veldig smart og morsom ting å gjøre. Nemlig å "redesigne" dekselet ditt. Det er både miljøvennlig og gøy å gjøre, pluss at det er utrolig enkelt.


Det du trenger er:

Maling, Malepensler, Lackslim(lim som er gjennomsiktig når det tørker), et deksel du ikke bruer, skål til å ha maling og lim i og hårføner.
Step 1.  Det vi starter med er at man må male dekselet i en slags grunnfarge, gjerne en farge som står til glitteret. Så, siden jeg har sølv glitter velger jeg å bruke grå som grunnfarge. Jeg bruker grunnfarge for at det sal bli et jevnt lag med glitter, og hvis det er noen hull innimellom syntes det ikke så godt. Det som kan være lurt før du begynner å male er å pusse dekelet litt med pussepapir, slik at malingen fester seg bedre. Mal ett strøk og la det tørke, og mal på nye lag helt til du får en jevn overflate da du ikke kan se noe under. TIPS! Hvis du vil at det skal tørke fortere bruker du hårføner.

Step 2. Når malingen har tørket og fargen er jevn skal vi begynne med glitteret. Ta litt lim og hell det i en skål eller lignende. Så finner du frem dekselet og tar litt lim på et lite område av dekselet. ikke ta lim over hele med en gang, fordi det tørker veldig fort. Så drysser du litt glitter på, dytter litt med fingrene på glitteret slik at det fester seg. Ta gjerne litt mye glitter. Det som ikke fester seg børster du bare av eller oppi glitterboksen igjen. Gjør dette til du har fylt hele tekselet med glitter. OBS! bare ta glitter og maling utenpå, ikke innenfor.

Step 2. Nå som du har fylt hele dekselet med glitter, og latt det tørke er det klart for siste finish. For at ikke glitteret skal drysse av dekselet, må man feste det. Derfor tr du et tynt lag med lacklim over hele dekselet og lar det tørke. Limet vi så bli gjennomsiktig og glitteret faller ikke av.

Og voila(?)!

Ditt eget hjemmelaget glitterdeksel!!

Hva syntes du om DIY-en?

BLOGGES!

kjole VS kjole

postet 15.12.2012 kl. 15:02 i kategorien Mote

Alle bildene er hentet fra nelly.com.

Hvilke kjoler likte du best?

BLOGGES!

two new colors

postet 15.12.2012 kl. 11:01 i kategorien Livet

Hei dere!

Etter skolen i går dro jeg og Christina til byen, fordi hun skulle kjøpe seg en ny bukse! Hadde egentlig planer om å begynne å handle inn julegaver, men glemte det heelt bort, så jeg endte opp med disse to freshe fargene fra depend. Ganske forskjellige farger, men elsker begge to. Senere i dag skal jeg til frisøren og klippe meg litt, så det blir spennende.

Hva syntes du om dependfargene?

BLOGGES!!

such a mess

postet 12.12.2012 kl. 16:07 i kategorien Livet

Hei dere!

Kom hjem fra tidenes dårligste skoledag for en liten stund siden og sitter nå da her og blogger. I det siste har det vært litt annerledes blogging og ikke så mye blogging om megmegmeg. Men jeg ville bare prøve noe nytt. Uansett så nærmer juleferien seg! Gud som jeg gleder meg til det, har en laaaaaang ønskeliste så det blir spennende med gaver og slikt, men gleder meg aller mest til den gode maten og slappe av med familien! Alltid like koselig.

Resten av denne dagen skal faktisk gå til å rydde på rommet. Har jo sikkert sagt det tusenvis mange ganger til meg selv at "ja maren, nå må du rydde rommet" også begynner jeg så vidt, men avslutter før jeg begynner. Hahah, latskap kalles det nok. men i dag skal ejg være streng mot meg selv og gjøre det jeg må, hoho.Hva liker dere at jeg skriver om?// Gleder dere dere til jul?

 

BLOGGES!!

Jul. Himmelen for noen- helvete for andre

postet 11.12.2012 kl. 19:42 i kategorien Diskusjon

Jeg elsker jul. Det er jo en av årets beste høydepunkt. Men, har du noen gang tenkt på de som tenker det stikk motsatte?

Vi ser alle disse reklamene vor du kan gi mat eller selskap til noen som gruer seg ti julen. Det er frelsesarmeen som du kan gi julegaver til og donere penger. Men har vi noen gang tenkt på hvordan det egentlig er? Nei, vi har vell ikke det. Fordi vi er jo så heldige å ha en bra jul. Eller kanskje du som leser dette er en av de som ikke har den fine julen? Ikke vet jeg. Eller hva med tiggeren som sitter på brua og ser alle de lykkelige menneskene gå forbi med bæreposer fulle av glede. Det må jo være jævelig.
 

Hva med de som har foreldre som ikke klarer å styre seg selv i dusen av alkohol og rus? Det er jo umulig å inbille seg, hvertfall for oss som har det så godt. De skjuler det sikkert godt. Du vet aldri hvem som har det sånn. Fordi mange av de smiler og lever livet som om det ikke skulle være noe i veien. Men det er også mange som ikke sjuler det. Vi må stille opp som gode venner, selv om man kanskje ikke er så gode venner, vi må støtte dem og vie omsprg. For det er jo det julen handler om? Å få glede via å gi andre glede..

Så du kan kanskje gi en ekstra juekroning til tiggeren i byen, bare for å være yggelig. Det skader jo ingen?

Vi tenker vell at det må være utrolig trist å sitte på julaften uten en liten dråpe glede inne i seg. Vi tenker kanskje " å, så synd det er på dem. Kunne ønske jeg kunne hjelpe". Bare synd det ikke er tanken som teller..

Vil så gjerne hjelpe de som gruer seg til julen. Vil bare gi glede. Men hvordan?

Vet du hvordan man kan hjelpe andre med å få en fin jul?

 

 

Ukas anbefaling#7

postet 08.12.2012 kl. 11:40 i kategorien Anbefalinger

Hei alle søte!

Først og fremst vil jeg bare si tusen takk for alle de hyggelige tilbakemeldingene på det forige inlegget! Det betyr så mye og jeg blir så glad :D

i dag skal jeg anbefale dere en litt rar greie, men også veldig praktisk og sist men ikke minst gratis. Ovenfor ser dere bilder av mobilen min oppi et glass, og hva skal det være godt for? Jo, jeg så den chess-reklamen i går kveld, der hvor de deler musikk og det der. Og han ene putter mobilen sin oppi et glass så kommer det liksom bedre lyd. Jeg trodde jo selvfølgelig at det bare var redigert og sånn siden det var så bra lyd.

...Men så prøvde jeg det, og det funket faktisk veldig bra! Altså, det blir jo ikke sån kjempebra lyd, men hvis du f.eks. er på stranden og har med glass, men har glemt minihøytalleren er dette et ganske bra alternativ. Og alt du trenger er et stort glass og en obil med lyd i, haha!

Har du prøvd dette før?

BLOGGES!

you're not ugly, society is

postet 04.12.2012 kl. 19:31 i kategorien Diskusjon

Hvorfor skal det vær sånn?

Du blir dømt for utseendet ditt, klærne dine og vennene dine. Hvorfor?

Det er sånn, det er ingen grunn til det. Folk bryr seg om hvor mye du penger du har og hvor dyre klær du har. Det er trist og tragisk. Du blir dømt ved første blikk. Du blir gransket fra topp til tå før du føler deg velkommen eller utstøtt.

Noen gang hatt den følelsen? Jeg har hvertfall. Folk ser på det som er utenpå og ikke det som er innenpå. Hvorfor? Aner ikke. Det bare er sånn. 

Okei, jeg har ikke den pelsjakka. Heller ikke den eksklusive sminken i sminkemappa. Men vet du hva? Jeg kan være grei for det.  Desverre så er det jo ikke sånn at man går rundt og sier, "shit hun hadde fin personlighet!". Kunne ønske man kunne det. For det er så mange der ute som blir mobbet og utestegt fordi de ikke har det og det. Tragiskt er det ikke? Ufattelig syntes jeg. Er du ikke tynn nok eller pen nok blir du ignorert. "For du er ikke god nok". Hvafaen? 
Du føler at alle ser på deg og hvisker bak ryggen din. Du er enten for tynn, eller for fyldig. Men unskyld meg? Ingen er perfekte. Eller skal vi si at alle er det? Mye bedre. Vi er redde. redde for va folk skal si om oss hvis vi går i den buksa eller sminker oss sånn. "Hva vil vennene mine syntes nå?", tenker jeg. Så ombestemmer jeg meg. Men.. de kan jo ikke bestemme over meg? Nei det kan de ikke. Kle deg som du vil, smink deg som du vil. For du er god nok. Bare så du vet det.

Presset er der hele tiden. Over alt. Du må være best i verden, overalt, hele tiden. Og hvis du ikke er det blir du sett ned på?  søren så irritert jeg blir. Bare en kommentar ødelegger dagen, eller selv et blikk. regner med at de fleste kjenner seg igjen. Fordi det er jo sånn vi lever? vi bryr oss om hva alt og alle syntes om oss. Det burde ikke være sånn, men det er sånn.. Samfunnet har blitt sånn. Og hvorfor? Nei det vet jeg ikke. 

Eller, hva med disse; "fineste 99?". De er vell noen av de verste. Det dreper selvtilitten til folk. Bare tenk litt, det skader ingen.

Selvtillitten synker ved blikk eller kommentarer, gjør den ikke? Min gjør hvertfall det. Vet ikke hva jeg skal si.. Er så sur, så irritert.

Men kan vi gjøre noe med det? Alle kommer ikke til å gjøre noe med det, naturligvis. Men du kan.

Og nei, dette er ikke nok et klageinlegg om hvor surt livet er. Det er harde fakta, rett og slett.

 

Kjenner du deg igjen?

 

my day so far

postet 03.12.2012 kl. 18:41 i kategorien Livet

hallooo!

Kom for litt siden hjem fra årets siste yogatrening! Litt trist at det slutter allerede nå, men også deilig. I kveld skal jeg gjøre ferdig en engelsk-presentasjon om Sør- Afrika jeg og Nora skal holde for klassen i morgen! Så nå finpusser jeg litt sånn at vi slipper å stresse med det morgen.

Ellers idag har jeg rett og slett fryst i hjæl. Det er vell -10 grader eller noe ute og jeg fryser. Veldig mye. Litt trist å tenke på at det skal være sånn de tre neste månende, men får vell bare bite sammen tennene og komme meg igjennom det..

Er det kaldt der du bor? 

BLOGGES!

1881's Julekalender

postet 03.12.2012 kl. 18:25 i kategorien Blogg

Hei alle søte!

Siden det er desember nå, har utallige av bloggere julekalender på bloggen sin der du kan vinne premier hver eneste dag. Blogg.no har også en konkurranse i samarbeid med 1881 der du kan vinne kjempefine premier! Du kan blant annet vinne gavekort, produktpakker, ismaskin, støvsuger, møbler og kokke! Kjempefine premier som d har sjansen til å vinne hvis du slenger et inlegg og skriver litt om denne julekalenderen som jeg gjør nå. Av premiene du kan vinne ville jeg helst vunnet gavekort fra footway, ismaskin(fordi jeg elsker is, haha!) og Makeup Mekka sminke.

Hadde vært utrolig gøy å vinne noe, da!. Bli med du også for å vinne fine premier her. Om konkurransen på logg.no her.

 

BL1881JUL
Stikkord:

christmas on it's way

postet 01.12.2012 kl. 17:17 i kategorien Livet

Hei dere!

Dagen i dag har blitt brukt til å pynte til jul på rommet og rydde. Kommer i skikkelig julestemning av sånne ting. Også er det så koselig med de dagene når man forbereder seg til julen, gleder meg skikkelig til dagene. Om ca en time skal familien til et vennepar og spise middag, og det blir nok kjempekoselig!
Hva får du julestemning av?

BLOGGES!

1.desember outfit

postet 01.12.2012 kl. 11:24 i kategorien Outfit

Hei dere!

Som dere sikkert allerede har fått med dere er det første esember i dag! Noe som også betyr at det er 23 dager til julaften, wihooo. Dagen min i dag kommer til å gå til å rydde, dekorere litt til jul og andre småting.

Kjede fra H&M

Genser fra bikbok og bukse fra H&M 

Hva syntes du om outfitet?

BLOGGES!

MAREN HARVIK RYGH

Velkommen til bloggen min!

Hei! Jeg er en jente på 15 år som bor i Drammen. På denne bloggen finner du alt fra mote til personlige meninger, håper du liker det :)

Følg meg

Legg til som venn

Kategorier

 • 30Dayschallenge
 • Anbefalinger
 • Bildeinlegg
 • Blogg
 • Bomkjøp
 • California 2014
 • Diskusjon
 • DIY
 • Innkjøp
 • Livet
 • Mat
 • Mote
 • Musikk
 • Negler
 • Outfit
 • Sminke
 • Sponset
 • Spørsmålsrunde
 • Tips &Triks
 • Trening
 • Video
 • Arkiv

 • Desember 2014
 • November 2014
 • Oktober 2014
 • Juni 2014
 • November 2013
 • Oktober 2013
 • April 2013
 • Mars 2013
 • Februar 2013
 • Januar 2013
 • Desember 2012
 • November 2012
 • Oktober 2012
 • September 2012
 • Design  Elise Karlstrøm Bjørnstad www.elisebear.blogg.no


  © Designet er laget av: Elise Karlstrøm Bjørnstad. www.elisebear.blogg.no

  hits