The end

postet 30.11.2014 kl. 22:34 i kategorien Outfit

 


- Hva syntes dere?

- MAHARY

Casual and comfy

postet 11.11.2014 kl. 18:00 i kategorien Outfit

A summer outfit

postet 09.11.2014 kl. 17:56 i kategorien Outfit

Hei dere!

Kom hjem fra en 2-timers treningsøkt for ikke så lenge siden, og det føles så bra. Syntes det faktisk er utrolig gøy å trene om dagen, og det gjør meg så glad haha. Jeg gikk jo i utgangspunktet på cheerdance, og da jeg sluttet var jeg veldig redd for at jeg kom til å ikke gidde å trene noe. Det viste seg altså å være feil!

Gikk gjennom noen bilder her om dagen og fant bildene dere ser under! Dette var rett før en bursdag, så da tok vi  en liten fotoshoot haha. Liker disse faktisk disse bildene ganske godt, så tenkte jeg kunne dele de som et outfit.

Dagene her i Drammen er veldig grå om dagen, så å se tilbake på slike bilder gjør dagene litt bedre hehe. Det er nesten konstant vått på bakken, og det gjør meg trist haha. Sommer hele året, ja takk. - Hva syntes du? Savner du sommeren?
- MAHARY

saturday outfit

postet 25.10.2014 kl. 20:29 i kategorien Outfit

Hei dere!

Dagen i går gikk i ett sett med henting av en pakke, barnevakt også bursdag. Alt i alt var kvelden veldig vellykket, noe som førte til at bloggingen ikke ble det. Haha. 

Kan si jeg merker godt at høsten er her for å si det sånn! Morningene blir stadig mørkere og luften kaldere. Hadde det vært opp til meg skulle vi hat sommer hele året! Eller hva syntes dere?Her får dere hvertfall dagens outfit;

- Hva syntes du om antrrekket?

Ha en fortsatt fin lørdag! :D

- MAHARY

oslo

postet 19.10.2014 kl. 09:00 i kategorien Outfit

Hei dere!

I går gikk turen til Oslo med venninnene mine, og da måtte selvfølgelig outfit-bildene tas. Kjøpte et par småting, men prøver å ikke sløse penger i og med at det er så mye jeg sparer til! Turen var hvertfall koselig, med god mat og stemning, til tross for ekstremt dårlig vær. Haha det duskregnet konstant og blåste, så kan si jeg angret litt på nylonstrømper og skjørt. Hurra for planlegging! 
 

- Hva syntes du?

 

- MAHARY

Black and White

postet 15.10.2014 kl. 20:00 i kategorien Outfit

Heia!

 

Vil bare først skryte av meg selv for den utrolig kreative, spennende og originale overskriften jeg har valgt her. Hahha, uff. 

Vel, som jeg skrev tidligere i dag har klesstilen min forandret seg ganske så mye over sommeren. Altså, når jeg ser på klærne jeg kjøpte i California og klærne jeg kjper nå er forskjellen ganske stor. Har gått over til en kontrastperiode, så går veldig mye i svart, hvitt og grått. Men jeg liker det veldig godt! Kjører også fullt med smykker og accessories. Kjøpte meg også overraskende nok en hatt da vi var p skoletur til Polen i høstferien! Prøvde den egentlig for tull, men så viste det seg at det så ganske kult ut, så da ble den med hjem.

Hva passer vel bedre enn et aldri så lite outfit fra i dag?

 

Forresten, bloggdesignet er egentlig oppdatert, men det tar tydeligvis litt tid før alt faller på plass, så det er grunnen til litt uferdig design!

- Hva syntes dere?

 

- MAHARY

superkleint outfit

postet 10.10.2013 kl. 20:04 i kategorien Outfit

Haha, bildene blir vell ikke mindre kleine med den overskriften, haha.

Tskjorte - Abercrombie&Fitch, Cardigan - H&M, Kjede - H&M, Bukse - Cubus, Sko - Converse


Hahah dere aner ikke hvor mange ganger jeg løp inn i bakgården fordi folk eller biler kom forbi. Syntes det er så insaane kleint haha. Prøver å bli vant til det, og ikke minst til å være seriøs når jeg tar bilder, og bli litt flinkere på vinkler og sånn. Men dette er en start!

Og forresten; Har laget ferdig video til dere, redigert og alt. Men jeg har et problem. For nettet på pcen har vært veldig ustabilt de siste dagene, og det hopper av og på hele tiden, noe som er sinnsykt irriterende. Dette resulterer da selvfølgelig at hver gang jeg prøver å laste den opp, stopper den halvveis pga. internettet. Prøver å få fikset det så fort som mulig!

- Hva syntes du om antrekket? Syntes du det er kleint å ta bilder ute, og har du noen tips for å ta gode outfitbilder? Bare å dele!

Mahary

dagens antrekk

postet 06.03.2013 kl. 20:28 i kategorien Outfit

Mhm, når jeg redigerte bildene i photoshop ble de ikke så skurrete! noen som vet hvorfor det blir slik, og hva jeg må gjøre annerledes?

Hva syntes du om antrekket?

- Maren - 

blue bliss

postet 04.02.2013 kl. 14:50 i kategorien Outfit

Genser fra ZARA, Bukse fra ONLY, Neglelakk fra H&M i fargen nlue bliss.

Hei dere!

Mandag igjen! Denne uka kommer trolig til å bli veldig travel. Vi har RLE-prøve på onsdag, naturfagprøve på torsdag og skoleball på torsdag. Gleder meg veldig til skoleballet og tror det kommer til å bli bra! Uansett så kom jeg nettopp hjem, fra skolen og skal straks ta meg litt å spise. Etterpå går jeg opp til attic for å dra på yoga og etter det igjen skal jeg nok få unnagjort noen lekser. 

Forresten så har jeg blitt hektet på et helt nytt spill! hahahahah, det er nok det rareste og mest meningsløse appen jeg noen gang har hatt. Har allikavell klart å bli avhenge av det. Appen heter tamago og hele greia går ut på at du skal trykke på et egg 1,000,000 ganger. Lastet det ned i spisefri og har trykket på den siden, haha! 

Hva syntes du om outfitet?

Har du prøvd appen?

- Maren -

spacedance

postet 19.01.2013 kl. 16:41 i kategorien Outfit

Bukse fra H&M - Genser fra ONLY - Smykke fra BIKBOK - Neglelakk fra H&M -

Hva syntes du om outfitet?

- Maren - 

millitary green

postet 11.01.2013 kl. 15:54 i kategorien Outfit

Heii!

Har allerede intatt helgens plass i sofaen og ser på Greys Anathomy. Elsker virkelig sykehusserier, haha! Har ingen planer i helgen utenom Aron (slalombakke) på søndag kanskje. Egentlig deilig også, å ikke ha noen planer som får meg til å stresse. Uanset så tok jeg noen bilder ute istad. De blir utrolig fine å lyse når man tar bilder på denne tiden av dagen. Selv om jeg holdt på å fryse i hjel, da..

 Bukse fra BIKBOK, cardigan fra GINATRICOT, Singlet fra ONLY, Smykke fra H&M!

På hvilken tid av dagen liker du best å ta bilder? Når og hvor?

BLOGGES!

til by`n

postet 29.12.2012 kl. 12:50 i kategorien Outfit

Halloo!

Drar til byen om få minutter for å kjøpe meg et kamerastativ. Har ønsket meg det lenge, og etter julaften har jeg mulighet til å kjøpe meg ett. Da blir det jo også bedre bilder for dere her på bloggen. Var på gulskogen i går, og regner med at jeg kjøper noen andre ting i dag også. Noe som betyr at det blir innkjøpsvideo i løpet av de neste dagene. Etter byturen drar jeg til Marte for å ha jentekveld med Marte og Emilie. Det blir sikkert kjempekoselig siden det er så lenge siden vi har hatt det. Regner med at vi tar en del bilder, så da får dere nok et bildedryss.

Dagens outfit;

Bluse fra Vero Moda, Singlett fra H&M, Bukse fra BikBok(never denim), Neglelakk fra Isadora i fargen 182 summer red, Sko fra Uggaustralia.

Hva skal dere i dag da?

BLOGGES!!

 

1.desember outfit

postet 01.12.2012 kl. 11:24 i kategorien Outfit

Hei dere!

Som dere sikkert allerede har fått med dere er det første esember i dag! Noe som også betyr at det er 23 dager til julaften, wihooo. Dagen min i dag kommer til å gå til å rydde, dekorere litt til jul og andre småting.

Kjede fra H&M

Genser fra bikbok og bukse fra H&M 

Hva syntes du om outfitet?

BLOGGES!

it's meant to be

postet 05.11.2012 kl. 15:38 i kategorien Outfitgenser fra ZARA - bukse fra ONLY - neglelakk fra H&M i fargen meant to be - sko fra UGGAUSTRALIA

Syntes om outfitet?

BLOGGES!!

Sparkling sweater

postet 17.10.2012 kl. 17:13 i kategorien Outfit

Heii!

Vil bare først si at verdens beste pappa har bursdag i dag! Så derfor skal vi ut og spise. Har redigert spørsmålsvideoen som kommer straks, må bare laste den opp på youtube først! Isåfall så tenkte jeg kunne vise dere hva jeg har på meg i dag.

Genser fra HM og bukse fra vero moda!

Sorry for dårlig bilde:/

Hva syntes du om outfitet?

 

BLOGGES!!

 

 

School outfit

postet 09.10.2012 kl. 07:49 i kategorien Outfit

Helluu

Tirsdag! Den nest beste dagen av uka spør du meg. Hadde litt ekstra tid på morgenen i dag, så får sniket inn et blogginlegg. Vet faktisk ikke hvorfor jeg fikk så god tid idag, for jeg pleier alltid å stresse så fælt, men i dag har jeg til og med(prøvd hvertfall, haha) å rette håret! Det er ikke hver dag skal jeg si deg. men i og med at jeg hadde så god tid legger jeg ut et outfit:) Litt dårlige bilder, men det er fordi jeg har et litt dårlig kamera:/

Ring fra Glitter

Lys lys lys rosa genser fra bikbok


Svart bukse fra ONLY

Men nå må jeg spise!!

 

Syntes om outfitet?

BLOGGES!!

Today's

postet 29.09.2012 kl. 12:30 i kategorien Outfit

Heyyy

Hehe, vet ikke heelt om engelsken i overskriften er helt riktig, men det passet liksom inn så jeg bare gjorde det, haha. Hvertfall så er planene for resten av dagen og slappe av, rydde litt og surre litt rundt. Også utover kvelden skal jeg sove hos Marte! Det blir kjempekos. Her er dagens outfit;


Bukse fra Cubus, tskjorteaktid topp er fra Gina Tricot. Så ser dere ansiktet mitt, med litt sminke på :)

Syntes om outfitet?

BTW; det er fortsatt muligheter for å spørre spørsmål til spørsmålsrunden. Hvis det kommer noen flere spørsmål, så blir det video i dag!!

BLOGGES!!

the blonde

postet 22.09.2012 kl. 10:47 i kategorien Outfit
Hallo, tenkte jeg kunne vise dere dagens outfit! Tok et litt annerledes outfit bilde idag, hva syntes du?? Den svarte buksa er fra ONLY, Singletten med blonder nederst er også fra ONLY. Cardigan'en er fra HM. Uggsene er fra UGGAUSTRALIA og smykket som det står 'wish' på er fra cubus!

Idag skal jeg kanskje til gulskogen og kjøpe litt småting, så kanskje det kommer innkjøpsvideo senere idag?

 

Hva syntes du om måten je gjorde dagens outfit på?

BLOGGES!!

dagens

postet 14.09.2012 kl. 15:02 i kategorien Outfit

hei!

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra skolen. Uka går så fort! Men endelig deilig med helg igjen. Skal på drammen Teater og se på Annie musikalen i dag med noen venner, det blir veldig gøy. Skal sove hos venninna mi etterpå, så er ikke sikkert at det blir så mye blogging utover i kveld, men det tar jeg igjen i morgen. beklager også at det har vært litt dårlig med blogging i det siste, men prøver så godt jeg kan! Har vært ganske kaldt hele uka, men i dag var det faktisk ganske varmt selv om det er kjølig i lufta da. her er dagens outfit :


T-skjorta er fra Abercrombiekids, cardiganen er fra H&M og buksa er fra Zara!

Hva syntes du om outfitet?

Hva skal du i kveld?

BLOGGES!

Todays outfit

postet 05.09.2012 kl. 18:22 i kategorien Outfit
Genseren er fra Zara- Buksa er fra Cubus- Conversene, American Style, kjøpte jeg i Sverige i sommer.

Har vært noen som har spurt etter outfit, så da er det gjort!

Planen for resten av dagen er å gjøre ferdig  leksene, siden jeg skal på trening i morgen!


Hva syntes du om outfitet?

Ellers er det fortsatt tid igjen til å stille spørsmål!

BLOGGES!

Ditt navn her

Velkommen til bloggen min!

Her kan du ønske dine lesere velkommen til bloggen din, skrive litt om hvem du er og ting som interesserer deg.

Følg meg

Legg til som venn

Kategorier

 • 30Dayschallenge
 • Anbefalinger
 • Bildeinlegg
 • Blogg
 • Bomkjøp
 • California 2014
 • Diskusjon
 • DIY
 • Innkjøp
 • Livet
 • Mat
 • Mote
 • Musikk
 • Negler
 • Outfit
 • Sminke
 • Sponset
 • Spørsmålsrunde
 • Tips &Triks
 • Trening
 • Video
 • Arkiv

 • Desember 2014
 • November 2014
 • Oktober 2014
 • Juni 2014
 • November 2013
 • Oktober 2013
 • April 2013
 • Mars 2013
 • Februar 2013
 • Januar 2013
 • Desember 2012
 • November 2012
 • Oktober 2012
 • September 2012
 • Design  Elise Karlstrøm Bjørnstad www.elisebear.blogg.no


  © Designet er laget av: Elise Karlstrøm Bjørnstad. www.elisebear.blogg.no

  hits